Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Lazio kazanır

5 17.24%
  • Berabere biter

14 48.28%
  • Fenerbahçe kazanır

10 34.48%
1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: Lazio - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Aynen uzaktan dengesizce sutlar disinda bir numaralari yok... fener istese yenerdi lazio yu deplasmanda rahatca.. baroni özellikle ikinci yari resmen sadece yürüdü sahada canerde ikinci yari iyice abartti top kayiplarini fakat golü atinca sinirim gecti canere karsi önemli olan yari finale kalmakti ve basardilar.. bizede tebrik etmek düser..
    Aynen kardeşim bende bunu belirttim. ilk 20 dakika tartarsın rakibi baktın adamlarda da iş yok vitesi artırırsın. Kapasitemiz var ancak kullanmıyoruz. İlk yarı sadece yemeden atacağımız bir gol herkesi rahatlatırdı ancak biz bu işi tam tersten yaptık...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aynen kardeşim bende bunu belirttim. ilk 20 dakika tartarsın rakibi baktın adamlarda da iş yok vitesi artırırsın. Kapasitemiz var ancak kullanmıyoruz. İlk yarı sadece yemeden atacağımız bir gol herkesi rahatlatırdı ancak biz bu işi tam tersten yaptık...
    takim üretken degildi ilk yari sirf yaslandi.. 2. yarida öyle gecti ta ki gole kadar lazio golü bulunca cok acilmaya basladi.. bu arada baroniye ben resmen uyuz oldum adam bütün ataklari kesti ayagina gelen toplarinda %80 nini ezdi aslinda birazda onun yüzünden ilerde etkisizdik belki salih olsaydi farkli olabilirdi salih baroniden daha iyi top tutuyor ayaginda fakat avrupa maclarinda fazla korkak gibi geldi bana..

Mesaj Yetkileri