Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 46.15%
  • Berabere biter

1 7.69%
  • Antalyaspor kazanır

6 46.15%
1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: Beşiktaş - MP Antalyaspor | STSL 29. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maçında falan değilim. Nasıl olsa, ilk 2 şansımız kalmadı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte 1 2 3 Beşiktaş yerine, 1 2 3 İSTİFA seslerini duymak istiyorum. Samet'in ve birkaç yöneticinin gitmesi için somut bir tepki şart. Yaratıcı bazı pankartlar ve besteler de söylenebilir. Benim maçtan beklentim, sadece bunun üzerine!

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Maçında falan değilim. Nasıl olsa, ilk 2 şansımız kalmadı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte 1 2 3 Beşiktaş yerine, 1 2 3 İSTİFA seslerini duymak istiyorum. Samet'in ve birkaç yöneticinin gitmesi için somut bir tepki şart. Yaratıcı bazı pankartlar ve besteler de söylenebilir. Benim maçtan beklentim, sadece bunun üzerine!
    Bunu yazmak için gelmiştim.32.000 kişi istifa diye bağırsın üstüne de maçı kaybedersek tamamdır bu iş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Harfi harfine katılıyorum abi, benimde beklentim bu yönde maç için.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri