Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 46.15%
  • Berabere biter

1 7.69%
  • Antalyaspor kazanır

6 46.15%
1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: Beşiktaş - MP Antalyaspor | STSL 29. Hafta

Hybrid View

Ben başkan olsam Heynckes'i getiririm takımın başına. Kaç para isterse istesin. Bir de gaza getiririm adamı yok sıfırdan yarat falan. Kendi ekibini getir derim. Fitnness'a da koyarım Roland Koch'u. Ohh 4-5 sene içinde en azından bir yapı oluşur. Sonrasında Heynckes gitse bile yapı kalır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Ben başkan olsam Heynckes'i getiririm takımın başına. Kaç para isterse istesin. Bir de gaza getiririm adamı yok sıfırdan yarat falan. Kendi ekibini getir derim. Fitnness'a da koyarım Roland Koch'u. Ohh 4-5 sene içinde en azından bir yapı oluşur. Sonrasında Heynckes gitse bile yapı kalır.
    Heynckes emekli oluyor. söylediğin imkansız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Belki de ilk kez bir Beşiktaş maçına gitmek veya izlemek istemiyorum. Maç için de en ufak bir beklentim yok. Rezalet oynamayalım yeter.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Heynckes emekli oluyor. söylediğin imkansız.
    Ben de öyle biliyordum ama birkaç farklı kaynak okudum bunlarda da emekli olmayacağı yazıyordu.Kendisi açıklama yaptı mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Ben de öyle biliyordum ama birkaç farklı kaynak okudum bunlarda da emekli olmayacağı yazıyordu.Kendisi açıklama yaptı mı?
    Emekli olacak. Emekliliğe ayrılmasa Bayern Münih'i neden bıraksın ki zaten, rüya gibi bir sezon geçiriyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri