Evlerinde iyi oynuyorlarmış ancak bizimde deplasman da iyi oynadığımız ortada ben abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Nedense içimde bir rahatlık var. Dediğin gibi ne yapmışlar yahu bu kadar ? Bundan önceki turda adı geçmiyordu bu takımın madem bu kadar iyi neden Uefa'yı alırlar falan denmiyordu.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yapma Cenker adamlar bu sezon ligde maç kaybetmemiş 25 maçın 21'ni kazanmışlar.
Portekiz Kupasında tüm maçlarını kazanmışlar (Yarı final rövanşı oynayacaklar ilk maçta P. Ferreira'yı 2-0 yendiler, büyük ihtimalle finale kalacaklar)
Portekiz Lig kupasında hiç yenilmediler (Finalde Porto ile oynayacaklar)
Avrupa'da Şampiyonlar liginde grup maçlarında Barcelona'ya ve sürpriz bir şekilde 5 maçını kaybetmiş olan Spartak Moskova'ya yenildiler. Avrupa Liginde ise 6 maç 5 galibiyet ve dün akşamki beraberlik.
Yani Benfica koca sezonda sadece 2 defa mağlup olmuş. Bence biz bu turu geçersek her türlü şampiyon oluruz, çünkü finaldeki rakipten daha zor bir rakip.
...
Abi tamam takım gerçekten çok güçlü ama Portekiz ligindeki ve kupasındaki takımlar da gerçekten çok kötü takımlar. Ligde toplamda 3 tane takım var kalanı fasa fiso. Avrupa liginde ise bizde M'gladbach'ı saymazsan henüz yenilmedik. Namağlup ve en çok gol atan takım olan Lazio'yu eledik. Bizim performansı da 2. yarıdan itibaren hesaba katmak lazım, malum ilk yarı ve 2. yarı arasında uçurum var.
Ben Benfica'nın da Lazio gibi açık alanlardan beslenen bir takım olduğunu düşünüyorum. Ne kadar ilk maç çok zor geçecek olsa da galip gelirsek turu geçeriz. Özellikle sabırlı oynayıp duran toplara yönelmek gerekli, gerekirse 0-0 bitsin maç. Bu tarz takımlar rakip açık alan vermediği zaman taktiksel açıdan sıkıntı yaşayabiliyor.
Ama çok süratli kanat oyuncuları var Aykut Kocaman İnşallah Ziegler'i oynatmaz artık.
Şunu da unutmamak lazım son 4 yıldrı Avrupa'da en kötü çeyrek final görüyorlar. Hatta Avrupa'da 5 puan daha alırlarsa ilk 8'e girip 1. torbaya çıkacaklar. Kesinlikle çok güçlü ve oturmuş bir takım.