1 ile 30 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Şuan açtım ve birazcık inceledim Benfica'yı.

Koskoca takımda 1 tane korkulacak adam var o da Cardozo biz çok gördük böyle şişirmeleri. Takım olarak iyi oynadığı söyleniyor bunu izlemeden bilemeyiz ancak bizde takım olarak oynayan bir takımız -iyi ya da kötü-

İyi oyuncular var ancak beni Salvio ya da Gaitan falan korkutmuyor açıkcası.

Carvalhal hele telefonda kafadan eledi bizi. Newcastle 2 tane golü ofsayt diye sayılmadı ve üstüne 1 tane de gol attı Cisse. Bizde de Sow var, Sow indirir onların havasını.

Savunma olarak iyi olduklarını düşünmüyorum.
    deplasmandaki newcastle macinin özetini izledim o kadar ahim sahim bir oyun oynamamislar belkide ilk macin verdigi rahatliktandir.. kesinlikle bizden üstün degiller..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    deplasmandaki newcastle macinin özetini izledim o kadar ahim sahim bir oyun oynamamislar belkide ilk macin verdigi rahatliktandir.. kesinlikle bizden üstün degiller..
    Evlerinde iyi oynuyorlarmış ancak bizimde deplasman da iyi oynadığımız ortada ben abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Nedense içimde bir rahatlık var. Dediğin gibi ne yapmışlar yahu bu kadar ? Bundan önceki turda adı geçmiyordu bu takımın madem bu kadar iyi neden Uefa'yı alırlar falan denmiyordu.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Evlerinde iyi oynuyorlarmış ancak bizimde deplasman da iyi oynadığımız ortada ben abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Nedense içimde bir rahatlık var. Dediğin gibi ne yapmışlar yahu bu kadar ? Bundan önceki turda adı geçmiyordu bu takımın madem bu kadar iyi neden Uefa'yı alırlar falan denmiyordu.

Deniyordu cenker deniyordu. Adamlar turnuvanın favorisi bana kalırsa.

İşimiz zor gercekten ama biz de kolay lokma değiliz. Şanslar eşit gibi. İlk maçta 1-0 galip gelmek mükemmel olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yapma Cenker adamlar bu sezon ligde maç kaybetmemiş 25 maçın 21'ni kazanmışlar.
    Portekiz Kupasında tüm maçlarını kazanmışlar (Yarı final rövanşı oynayacaklar ilk maçta P. Ferreira'yı 2-0 yendiler, büyük ihtimalle finale kalacaklar)
    Portekiz Lig kupasında hiç yenilmediler (Finalde Porto ile oynayacaklar)
    Avrupa'da Şampiyonlar liginde grup maçlarında Barcelona'ya ve sürpriz bir şekilde 5 maçını kaybetmiş olan Spartak Moskova'ya yenildiler. Avrupa Liginde ise 6 maç 5 galibiyet ve dün akşamki beraberlik.

Yani Benfica koca sezonda sadece 2 defa mağlup olmuş. Bence biz bu turu geçersek her türlü şampiyon oluruz, çünkü finaldeki rakipten daha zor bir rakip.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yapma Cenker adamlar bu sezon ligde maç kaybetmemiş 25 maçın 21'ni kazanmışlar.
    Portekiz Kupasında tüm maçlarını kazanmışlar (Yarı final rövanşı oynayacaklar ilk maçta P. Ferreira'yı 2-0 yendiler, büyük ihtimalle finale kalacaklar)
    Portekiz Lig kupasında hiç yenilmediler (Finalde Porto ile oynayacaklar)
    Avrupa'da Şampiyonlar liginde grup maçlarında Barcelona'ya ve sürpriz bir şekilde 5 maçını kaybetmiş olan Spartak Moskova'ya yenildiler. Avrupa Liginde ise 6 maç 5 galibiyet ve dün akşamki beraberlik.

Yani Benfica koca sezonda sadece 2 defa mağlup olmuş. Bence biz bu turu geçersek her türlü şampiyon oluruz, çünkü finaldeki rakipten daha zor bir rakip.
    Abi tamam takım gerçekten çok güçlü ama Portekiz ligindeki ve kupasındaki takımlar da gerçekten çok kötü takımlar. Ligde toplamda 3 tane takım var kalanı fasa fiso. Avrupa liginde ise bizde M'gladbach'ı saymazsan henüz yenilmedik. Namağlup ve en çok gol atan takım olan Lazio'yu eledik. Bizim performansı da 2. yarıdan itibaren hesaba katmak lazım, malum ilk yarı ve 2. yarı arasında uçurum var.

Ben Benfica'nın da Lazio gibi açık alanlardan beslenen bir takım olduğunu düşünüyorum. Ne kadar ilk maç çok zor geçecek olsa da galip gelirsek turu geçeriz. Özellikle sabırlı oynayıp duran toplara yönelmek gerekli, gerekirse 0-0 bitsin maç. Bu tarz takımlar rakip açık alan vermediği zaman taktiksel açıdan sıkıntı yaşayabiliyor.

Ama çok süratli kanat oyuncuları var Aykut Kocaman İnşallah Ziegler'i oynatmaz artık.

Şunu da unutmamak lazım son 4 yıldrı Avrupa'da en kötü çeyrek final görüyorlar. Hatta Avrupa'da 5 puan daha alırlarsa ilk 8'e girip 1. torbaya çıkacaklar. Kesinlikle çok güçlü ve oturmuş bir takım.

Mesaj Yetkileri