Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 46.15%
  • Berabere biter

1 7.69%
  • Antalyaspor kazanır

6 46.15%
1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: Beşiktaş - MP Antalyaspor | STSL 29. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Karakter meselesi. Karakter zayıfsa bir adamda hemen gevşer.

O değilde Allah büyük ya sezon başı dört stoperim var diye Atınç, Sezer, Furkan gibi gençleri direk sildi. Bak şimdi ne oynadığı belirsiz Escude,Ersan'a kaldı.

Maç için yorumum çok ortada bir maç. Fernandes hazretleri lütfedip sazı eline alırsa kazanabiliriz. Tamam hoca Allahından bulsun ama bazı oyuncular sırf hocaya inat sahada geziniyorlar. Bu oyuncuların başını Fernandes çekiyor. Taraftarı düşünen yok nasıl olsa. Hoca kadar kadroda bulunan her bir oyuncu benim için değersizdir. Toraman, Sivok ve Niang dışında. Diyecek söz kalmadı. İnşallah Avrupa kupalarına katılabiliriz.
    İşte sorun da o karakterdeki adamı takımın başında tutmakta. Bazı oyuncular hocaya karşı tavır sergiliyorsa artık birşey yapamazsın mecbur kovacaksın.

Ama benim kafamı karıştıran FB maçından sonra herşey çok güzeldi şampiyonluk açıklamaları yapılmaya başlanmıştı, takım 2 haftada resmen çakıldı. Ne oldu da takım bir anda bu hale geldi, Aybaba bile tek başına yapamaz bence böyle birşeyi. Tamam takım şampiyon olamayabilir çok zor bir olay ama birden inanılmaz sıradan bir takım oluverdi. Sakatlıklardan dolayı mı acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    İşte sorun da o karakterdeki adamı takımın başında tutmakta. Bazı oyuncular hocaya karşı tavır sergiliyorsa artık birşey yapamazsın mecbur kovacaksın.

Ama benim kafamı karıştıran FB maçından sonra herşey çok güzeldi şampiyonluk açıklamaları yapılmaya başlanmıştı, takım 2 haftada resmen çakıldı. Ne oldu da takım bir anda bu hale geldi, Aybaba bile tek başına yapamaz bence böyle birşeyi. Tamam takım şampiyon olamayabilir çok zor bir olay ama birden inanılmaz sıradan bir takım oluverdi. Sakatlıklardan dolayı mı acaba?
    Derbiyi kazandılar lig bitti havasına girdiler. Samet Aybaba zaten başından kabul etmişti şampiyon olamayacağımızı, olay bu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by himone View Post

Çifte kupadan sonra hep böyle devam etti. Son 3,4 sezondur Mart ayının sonu veya ortasında Beşiktaş için sezon bitiyor. Bir anda çöküşler hep iyi giderken oluyor. Tigana'dan sonra adam akıllı bir sezon geçirmedik. Çifte kupayı kazandığımız sezonda dahil hep bir düzensizlik, boş vermişlik var. Şampiyon olamayabiliriz ama yarıştan erken kopuyor takım hep. Taraftarın görmek istediği zirveye oynayan bir takım görmek.

Ben genel olarak yönetime demeyim ama başkana güveniyorum. Gelecek sezon hem teknik heyet hemde gelen-giden oyuncular olsun büyük değişiklikler olacaktır diye düşünüyorum. İşe yaramayan bir sürü oyuncu var o oyuncularla yollar ayrılır. Başkanın ilk sezonu eminim oda yanlışlarını görmüştür diye umuyorum.

Mesaj Yetkileri