Hızlı hücumculara sahip takımlara karşı genelde zorlanıyoruz.Bu maçta o yüzden puan kaybedebileceğimizi düşünüyordum.Ama takım gerçekten dersine iyi çalışmış.Bir kaç pozisyon vermedik değil ama bizim standartımıza göre hiç bir şey sayılmaz onlar.Burak'ı hiç beğenmedim.Ondan bu maç çok şey bekliyordum.Hafta içi de oynamadığı için zinde bir şekilde etkili olur diye düşünmüştüm.35 yaşında ki Drogba ondan daha fazla koştu ve mücadele etti.Şurda son 5 haftaya girdik artık herkesin son gücüne kadar mücadele etmesi gerekiyor,umarım bu kötü performansı bu maçla sınırlı kalır.

Cuma günü Elazığ maçında Tafferel yine hoca olarak çıkarsa iyi olur.Ümit Davala oyuncu değişikliği işini hiç beceremiyor.Bu akşam ki maçta değişiklikleri çok beğendim.Hasan yine bir nebze ama Ümit hoca hakikaten boşa duruyor gibi orada.

Güzel bir galibiyet oldu.Artık önümüzde final niteliğinde 5 maç var. Fenerbahçe maçına 4 puan farkla gelebilirsek bizim açımızdan büyük avantaj olur.Çünkü orada alabileceğimiz bir beraberlik bile şampiyonluğu getirir.Farkın en az 2 maç düzeyinde olması gerek.