Söylediklerine katılıyorum haklısın.Teknik direktör faktörü her takım için önemlidir ona lafım yok.Yoksa dediğin gibi oyuncular kendileri çıkar oynarlardı.Ama üstte yazdığım gibi o işin teknik,taktik kısmı dışında söylüyorum,bir oyuncu teknik direktörünü sevmese bile,ona karşı kötü söylemleri olsa bile çıkıp mücadele etmek zorunda.Samet Aybaba konusunda haklısın,ilk yarı oyuncuları çıkarıp morallerini bozuyor,oyuncular hakkında kötü demeçler veriyor vs ve bunun takıma yansıması illa ki oluyordur.Dikkat ettiyseniz en başta söylediğim gibi kendisini bende beğenmiyorum.Ama işte oyuncular çıkıp mücadele etmedikleri zaman ben kendilerinin ekmek yedikleri yere ihanet ettiklerini düşünüyorum.Büyük takımlarda ki oyunculara bakın üst üste 2-3 maç mücadele etmeyen bir oyuncu görebilecek misiniz acaba?Bugün Real Madrid'te bile Mesut özil,Di maria gibi kendini kanıtlamış oyuncular dakika 85-90'da sağ sola koşturup basıyorlarsa bizde ki yetenekleri kısıtlı oyuncuların daha fazla mücadele etmeleri gerekiyor.