1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: Olay Adam Artık Almanya'da! - [Borussia Dortmund 3.Sezon]

Hybrid View

Selamlar, kariyerin çok eğlenceli gidiyor. Başarıların için de tebrikler.

Ospina ya da Campanagro istersen ikisini de yolla ama yerlerine bu sezon başka AB dışı oyuncu alamayacaksın.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Selamlar, kariyerin çok eğlenceli gidiyor. Başarıların için de tebrikler.

Ospina ya da Campanagro istersen ikisini de yolla ama yerlerine bu sezon başka AB dışı oyuncu alamayacaksın.
    Valla ben bundan hiç bişey anlamadım , şimdi ben İtalya'da X bir takımın başındayım takım 1 yıl önce AB dışı 2 oyuncu almış 1 yıl sonra o oyuncuları satıp yerine ' AB dışı oyuncu alamıyor mu ? bilmediğimden soruyorum sebebi ne olabilir acaba Sonuçta amaç 2 AB dışı oyuncu kayıt edebilmek

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Valla ben bundan hiç bişey anlamadım , şimdi ben İtalya'da X bir takımın başındayım takım 1 yıl önce AB dışı 2 oyuncu almış 1 yıl sonra o oyuncuları satıp yerine ' AB dışı oyuncu alamıyor mu ? bilmediğimden soruyorum sebebi ne olabilir acaba Sonuçta amaç 2 AB dışı oyuncu kayıt edebilmek

Hocam kayıt olayı yok İtalya'da istiyorsan tüm takımın AB dışı olabilir ama her sezon başında sadece 2 tane alabiliyorsun. Yenisini alman için yeni sezonu beklemen lazım.

Mesela ben West Ham'ı bırakıp Juve'ye gittim ve bir Brezilyalı ve bir Arjantinli regen wonderkid'i aldım transfer dönemi gelmeden. Meğer yönetim ben gelmeden Garay'a imza attırmış. Arjantinli yalan oldu. Şimdi değeri 20 kağıt adamın

Mesaj Yetkileri