Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 155 sonuç

Konu: Olay Adam Artık Almanya'da! - [Borussia Dortmund 3.Sezon]

Forvet icin aklima Lewandowski geldi, halen satilmadiysa sansini dene derim. Ayrica Falcao'yu da durtebilirsin. Ofansif orta sahaya Isco'yu tavsiye ederim. Sol acik icin Yarmolenko olabilir. Gotze'yi alabilsen sag sol her yerde oynatirsin ama maliyetli olur.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Bence bu oyuncuları değerlendirmeye bakmalısın, bildiğim kadarıyla sen elden çıkartsan bile bu sezon için AB dışından 2 oyuncu transfer hakkın dolmuş olacak.
    Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Hocam Ospina eyvallah, Handanovic'ten sonra kullancağım kaleci ancak Campagnaro çok zıt bir isim kadro için; zaten Banko oynatacağım en az 3-4 stoper var, Campagnaro onlardan sonra geliyor. Ancak öyle bir durum varsa hiç yanaşmayım.

Yanlız öyle bir durum olsa bile sen ospina'yı ve diğer oyuncuyu bu yıl transfer etmedin , elinden çıkatıp yerine AB dışı oyuncu alabilrsin diye biliyorum tabi italya ligini hiç oynamadım yanlış da olailirim ama mantiken öyle olması gerekiyor , ayrıca Lewandowski ve Götze 'de takım için harika olur hatta Hulk , Götze ,Neymar mahşerin 3 atlısı seneyede Ofansif Orta Saha'ya Hazard geldi mi yenilmez armada

Selamlar, kariyerin çok eğlenceli gidiyor. Başarıların için de tebrikler.

Ospina ya da Campanagro istersen ikisini de yolla ama yerlerine bu sezon başka AB dışı oyuncu alamayacaksın.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ya ben nasıl bir sezon kaçırmışım böyle hocam inanılmaz iyi geçmiş tebrik ediyorum ospina kalsın campagnaroyu yolla 1 tane daha ab dışı alırsın neymar mesela sonra hazardı bi yokla derim geçte olsa başarılar

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Selamlar, kariyerin çok eğlenceli gidiyor. Başarıların için de tebrikler.

Ospina ya da Campanagro istersen ikisini de yolla ama yerlerine bu sezon başka AB dışı oyuncu alamayacaksın.
    Valla ben bundan hiç bişey anlamadım , şimdi ben İtalya'da X bir takımın başındayım takım 1 yıl önce AB dışı 2 oyuncu almış 1 yıl sonra o oyuncuları satıp yerine ' AB dışı oyuncu alamıyor mu ? bilmediğimden soruyorum sebebi ne olabilir acaba Sonuçta amaç 2 AB dışı oyuncu kayıt edebilmek

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Valla ben bundan hiç bişey anlamadım , şimdi ben İtalya'da X bir takımın başındayım takım 1 yıl önce AB dışı 2 oyuncu almış 1 yıl sonra o oyuncuları satıp yerine ' AB dışı oyuncu alamıyor mu ? bilmediğimden soruyorum sebebi ne olabilir acaba Sonuçta amaç 2 AB dışı oyuncu kayıt edebilmek

Hocam kayıt olayı yok İtalya'da istiyorsan tüm takımın AB dışı olabilir ama her sezon başında sadece 2 tane alabiliyorsun. Yenisini alman için yeni sezonu beklemen lazım.

Mesela ben West Ham'ı bırakıp Juve'ye gittim ve bir Brezilyalı ve bir Arjantinli regen wonderkid'i aldım transfer dönemi gelmeden. Meğer yönetim ben gelmeden Garay'a imza attırmış. Arjantinli yalan oldu. Şimdi değeri 20 kağıt adamın

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam bir de soyle bir durumvar, sezon basinda o iki oyuncunun haricinde de bir diger AB disi oyuncuyu bedelsiz devre arasinda gelecek sekilde transfer ettim. Galiba devre arasinda da o iki oyuncu olayi 0laniyor. Oyleyse Guney Amerikadan bir yildizi ancak devre arasinda getirebilecegim.

Hocam bir de soyle bir durumvar, sezon basinda o iki oyuncunun haricinde de bir diger AB disi oyuncuyu bedelsiz devre arasinda gelecek sekilde transfer ettim. Galiba devre arasinda da o iki oyuncu olayi 0laniyor. Oyleyse Guney Amerikadan bir yildizi ancak devre arasinda getirebilecegim.

Hocam o bedelsiz oyuncunun transferi de iptal olacak sezon bitip yeni fikstür çekilmediği için şimdiden yerine birini bak ben de Seri A oynarım yıllardır bu oyunda bilgim var o yüzden kariyerini de çok zevkle takip ediyorum amacım moral bozmak değil ama yeni birini bul ..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şimdi OOS sorununu çözdüm, genç bir yeteneği çok makul bir fiyata oraya monte ettim. Cassano'nun takımda kalmak istemesi ile de sol kanata onu yerleştirmeyi planlıyorum. Forvette ise büyük sınıntı devam ediyor. AB zımbırtısı yüzünden bir çok büyük ses getirecek oyuncuyu transfer edemedim. (Leandro Damiao-Hulk onlardan ikisi) Şu anlık bir sağ kanat-orta saha ve forvet ihtiyacımız var. Orta saha bulunmaması problem değil; çünkü 1 sene daha Cambiasso-Stankovix-Obi üçlüsünden biri ile idare edebilirim. Ayriyetten OOS'ye aldığım çocuk orada da oynayabiliyor. Şu anlık şiddetle bir forvet ve sağ kanat oyuncusuna ihtiyacım var. Chivu, Milito'yu sattık. Campagnaro ve Jonathan'ı kiraladık.

Nesil
    2012

Sağ kanat Alex Chamberlain - Stephan El shaarway - Gabriel Torje - Shaqiri

Forvet Rondon , Giroud , Edin Dzeko , Mbaye Niang , Falcao

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Eve gecer gecmez deneyecegim hocam. Bunlarin maliyeti ne kadar olur bana tahminen?

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam ne kadarlık bi bütcen var
    malatyAdana!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam ne kadarlık bi bütcen var

27 MN Euro transfer 18 MN Euro da maas butcesi var hocam. Onceligim tek forvette basarili olan bir adam.

Nesil
    2012

Tek Forvet oynayacaksan Edin Dzeko ve Falcao'yu öneririm yanında bir de önerdiğim sağ kanatlardan birini alırsan sana bonservis olarak 40 - 50 Mn Euro arası bir bedelden aşağı olmaz diye düşünüyorum , tabi Falcao genelde satış listesinde oluyor oradan tamamını taksitli vererekde alabilirsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

19karabulut07 ayıp ettin.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    19karabulut07 ayıp ettin.
    Ünsal Steam'da yazdıklarının hiç biri şaka falan değildi , zaten şakaya çekilecek bir yanıda yoktu , kusura bakma ben steam'i kapatırken söylediklerimin hala arkasındayım , başkasının sayfasında da bir polimiğe girmeye gerek yok .

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Papiss Cisse de olabilir
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Milito'yu çok iyi kullandığın için benim önerim Milito'ya Benzer Oyuncu Bul seçeneğinden faydalanman. Ayrıca Caicedo ve Ricky van Wolsfinkel'e bakabilirsin senin bütçene daha uygun forvet oyuncuları olabilirler.

Sağ kanada da Roma'dan Erik Lamela'yı ya da Udinese'den Fabbrini'yi düşünebilirsin. İkisi de gençtir ama iyi bakarsan süperstar olurlar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yarim saate evdeyim, yaptigim diger transferleri ve forvet transferini paylasirim, onerileriniz icin hepinize minnettarim, tesekkurler. (:

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hocam Douglas Costa interde coşuyor onu alabilirsin yada kaliteli olarak immobile (sow haklısın ilk öneri senin) ve insigne olabilir bir de sağ kanat atlanta da scheletto diye bir adam var sanırım o olabilir..
    Last edited by resoag : 22.Nisan.2013 at 16:27

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sağ kanat ve merkezi orta saha için Diego Fabbrini ile Tommaso Arrigoni'ye bakabilirsin. İkisinin de İtalyan olması işini kolaylaştırır. Forvet için dediğin oyuncular kadar ismi olmasa da performans olarak Gianluca Caprari veya Ciro İmmobile de bakabilirsin.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Hocam Douglas Costa interde coşuyor onu alabilirsin yada kaliteli olarak immobile (sow haklısın ilk öneri senin) ve insigne olabilir bir de sağ kanat atlanta da scheletto diye bir adam var sanırım o olabilir..
    D.Costa'yı ben de öneririm adam asist makinesi. Forvete de Yannick N'djeng'i alabilirsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    D.Costa'yı ben de öneririm adam asist makinesi. Forvete de Yannick N'djeng'i alabilirsin.
    Transferleri büyük ölçüde sonlandırdım hocam, tam anlamıyla bitirdiğimde yeni sezona başlayacağım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Inter'den Benzeri Görülmemiş Transfer Harekatı!

Bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle geçen sezon yalnızca iki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katabilen İtalyan devinin geçen sezonki başarılarının ardından patlattığı bombaların sesi şimdi duyulmaya başladı. Devre arasına girildiğinde kulüpleriyle yeni sözleşme imzalamayan Nice'li David Ospina ve Twente'nin genç defans oyuncusu Douglas'ı bedelsiz olarak kadrosuna katan ve oyuncuları sezon sonunda getirecek olan Inter yönetiminin ve bizzat bu transferlerde etkin rol oynayan teknik direktör Burak Şahin'in çabalarıyla bu hareketin gerçekleştiği belirtiliyor.

Ayrıca bir yine devre arası transferi olan Boca'nın genç oyuncusu Arjantinli Leandro Paredesle de 3.7 milyon € karşılığında anlaşmıştı.

Sezon sonunda ise asıl büyük bombalar patladı. Ligin başlamasından bir hafta önce asistan menajeri Baresi ve futbol direktörü ile Brezilya'ya uçan Şahin, Atletico Mineiro'lu genç yıldız adayı Bernard ile anlaştığı açıklandı. Bu transferi 48 aylık taksitlerin sonunda tam 37 milyon €'ya bağlayan kulüp, böylesine potansiyelli bir oyuncuyu takıma kazandırdıkları için taraftarlardan da tam not aldı.

Bir diğer transfer ise yine orta sahaya idi. Gene genç bir yıldız adayı ile anlaşma sağlamak isteyen mavi-siyahlılar, aradığı yeteneği Hollanda'da buldu. Ajax'ın harika çocuğu Danimarkalı Eriksen ile 4 yıllık sözleşme imzalayan yönetim, bu transfere de yaklaşık 15 milyon € para harcadı. Eriksen, peşinde olan dünya devlerini seçmeyip İnter'e imza attı. İmzadan sonra neden buraya geldiğini soran bir basın mensubuna, "Bay Şahin'in benim hakkımda söylediği sözlerden gerçekten bana ihtiyacının olduğunu anladım ve Inter'i seçtim. Barcelona veya Manchester United'a gitseydim zaten bir armadanın askeri olacaktım. Ancak burada yeni bir armada inşa edeceğiz." şeklinde konuştu.

Son olarak da geçtiğimiz gün İspanya'ya uçan küçük bir heyet, ellerinde Sevilla'nın genç yeteneği Perotti ile döndüler. Orta sahanın neredeyse her bölgesinde oynayabilen Perotti'nin takıma rotasyon amacıyla katıldığı belirtildi. Bu transferin maliyeti ise 4.5 milyon € civarında oldu.

Her seferinde takıma bir forvet transfer edeceğiz diyen Şahin, forvet transferini şimdilik askıya aldıklarını açıkladı. Forvet bölgesinde takımda kalmayı seçen Cassano ve Palacio ikilisinden birini ve değerlendireceğini ayriyetten genç takımın yükselen yıldızı Longo'ya ara ara şans vereceğini söyledi.

Nesil
    2012

Bernard ile hiç oynamdım , potansiyeli yüksek bir oyuncu Sol'da inside Forvard oynatırsın muhtemelen çok deli para bağlamışsın , o paraya daha iyileri olabilrdi Neymar , Hulk gibi ama umarım beklenen katkıyı sağlar , diğer bir transferin Ericksen oda potansiyelli verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla alabileciğin bir oyuncu , bide hocam Roma'dan Erik Lamela için bir girişimin oldumu , 2019 yılındaki profiline inanamazsın , şimdiden başarılar .

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bernard ile hiç oynamdım , potansiyeli yüksek bir oyuncu Sol'da inside Forvard oynatırsın muhtemelen çok deli para bağlamışsın , o paraya daha iyileri olabilrdi Neymar , Hulk gibi ama umarım beklenen katkıyı sağlar , diğer bir transferin Ericksen oda potansiyelli verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla alabileciğin bir oyuncu , bide hocam Roma'dan Erik Lamela için bir girişimin oldumu , 2019 yılındaki profiline inanamazsın , şimdiden başarılar .
    Erik Lamela'da 17-18 milyonlara kadar çıktım ama kabul etmediler hocam.

Nesil
    2012

Erik Lamela'da 17-18 milyonlara kadar çıktım ama kabul etmediler hocam.
    26-27 yaşındaki profilini görsen 30- 35 'e çıkardın hocam neyse sağlık olsun seneye Eriksen'den istediğin verimi alamazsan getiririz .

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

26-27 yaşındaki profilini görsen 30- 35 'e çıkardın hocam neyse sağlık olsun seneye Eriksen'den istediğin verimi alamazsan getiririz .
    Son bir kere yoklayım dedim, 15 peşin 25 taksitli dedim adamlar 48.5 peşin 10.5 taksitli 59 istediler. (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by resoag View Post
    O Atalantalı adam zaten İnter'de hocam gerçek hayatta da.

Longo iyi golcü oluyor. Kesinlikle şans ver hocam.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri