Fenerbahçe'yi medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim.
Fenerbahçe'yi medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim.
Football is simple,but Football Manager is not
Haftalardır hayıflanıyordum, Gençlerbirliği'ne kaybettiğimiz maça üzülüyordum. Bugün telafisi oldu, ilk yarı iyi değillerdi ama ikinci yarı Gençlerbirliği çok daha iyiydi. Fenerbahçe yorgun, reaksiyon gösteremediler.
Fenerbahçeli arkadaşlara en içten geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Bugün bütün takımdan nefret ettim, boşuna gereksiz yoruldular bir de hiç koşmasaydılar daha iyiydi. Maçın 2. yarısında ilk 5 dakikada belli oldu herşey, sanki Aykut Kocaman yeter bu kadar yeter demiş gibiydi. Webo, Kuyt, Yobo, Meireles, Gökhan inanılmaz kötü oynadılar, sanki yeter artık bu kadar mücadele ettik yeter der gibiydiler. Şampiyonluk zaten hayaldi ama bu şekilde futbol oynarsan zaten hiçbir anlamı yokki niye uğraştınız o kadar. Haftaya GS puan kaybetse bile bizinkiler de kaybedecektir, Arena'da şampiyon belli olur. GS tebrik ederiz, elimizde birtek UEFA var onda da eleniriz bu turda, Türkiye Kupası ile başarılı bir sezon olur!
Üzülsem mi üzülmesem mi bilemedim .
cimbomu durduran gucler burda fenere neden yol vermedi diye sormak lazim (:
kendi kendimize hayali dusmanlar yaratiyor, surekli komplo teorileri uretiyoruz. nolacak simdi lig tv batacak mi
beklenilen oldu, kaybettik. kupa ve avrupayi daha cok dusunebiliriz artik. rotasyon yerimiz bundan sonra superlig maclari olacak![]()
Lütfen şimdi birisi kalkıp Galatasaray zaten 2 maçta puan kaybetmeliydi sadece hesaplar değişti falan demesin lütfen.
Lige havlu attık bu açık ve net ben ilk yarıda bitirmiştim kafamda zaten bunu ancak bu muhteşem çıkış ve savaşmaları için oyuncuları teknik ekibi kutlarım. Artık kafayı toplayıp önümüzde Uefa ve Türkiye Kupası olduğunu görmemiz gerekli.
Gidenleri değil neyin geldiğini konuşmak önemli, bırakalım artık ligi ve Uefa'ya konsantre olalım. Sene sonu yanarız ligi kaçırdığımıza şuan onun zamanı gerçekten değil.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ligi geçin de bu oyun Benfica karşısında hayal kırıklığı yaratabilir,Allah'tan Fenerbahçe'nin lig ve Avrupa arasında oynadığı maçlarda fark var baya.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Geçmiş olsun.
Ben bize kaybettikten sonra demiştim şampiyonluk FB için artık imkansız diye. Mücadele versede pili bitti işte burada. Lig gitti, elde kaldı 2 kupa.
Canım FEDA olsun sana !
İnşallah bu maçın moral bozukluğu Benfica maçına yansımaz. Ligte her sene şampiyonluk şansımız yüksek ama Avrupa'da her sene böyle ilerleyemeyiz.
Benfica bizim üç büyük takımdan daha köklü ve daha iyi bir takım, duygusal olmamak lazım. Gönlümüz tabii ki Fenerbahçe'den yana ama ortada da istatistlik var.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İyi oynadık üzüldüm gördüğüm kadarıyla oyuncuların aklı benfica maçındaydı,Ziegler Webo berbat oynadılar GB 0 çekeceği maçı çok karlı bitirdi
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Süper Ligde havlu attık.Tek temenimiz Uefa Avrupa Ligi kaldı.
Galatasaray'lı arkadaşları tebrik ediyorum şampiyonluk için.
Haftalardır devam eden bu defansif oynama sistemi sonunda çöktü.
Aykut Kocaman: Bugünkü maçta şampiyonluğu yitirmedik. Bugünkü maç son nokta oldu. Şampiyonluk yarışını ilk yarıda yitirdik.
niye boyle dediki acaba hoca
Doğru söylemiş adam
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Diyor ki;
İlk yarı da takımı o kadar kötü oynattım ki ikinci yarıda ne kadar toparlasak da fayda sağlamadı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aykut Kocaman: "Galatasaray'ın saha içinde ve saha dışında yaptıklarıyla 7 puanı yitireceğini düşünmüyorum."
Aykut Kocaman:"Rakibimizle ilgili de konuşacaklarım var ama onları şimdilik rezerv tutuyorum. Çünkü Benfica maçına odaklanmalıyız."
Maçla ilgili yorumu yok, yine rakibi hakkında konuşuyor. Kendi hatalarını konuşmak yerine bize çamur atıyor, imalarda bulunuyor. Ne güzel iş.
hahaha aykut hocada sezon sonu konuşucam dedi![]()
![]()
![]()
ondan onceside boyle : Aykut KOCAMAN: Mantıklı konuşmak gerekirse 7 puanlık farkı kapatmak kolay olmayacak. G.Saray’ın bu kadar… Neyse bu konulara sonra gireriz. Birkaç hafta sonra bu konulara girerim zaten.. Nefes nefese gidiyordu ama bugünkü maçta şampiyonluğu yitirmedik. Bugünkü maç son nokta oldu. Şampiyonluk yarışını ilk yarıda yitirdik.
"aykut hoca" cok yanlis yerlere giriyor ortaligi durduk yere bulandiriyor..
Saha dışı ne yapıyormuşuz sayın Aykut Bey?