1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Hedefimiz Saygı Kazanmak | 3.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başlık ilgimi çekti girip bir bakayım dedim iyikide girip bakmışım. Baştan sona doğru hiç sıkılmadan okudum, gerçekten sürüklüyor gidiyor. Anlatım tarzın çok hoş. Başarılar dilerim, takip edeceğim.
    Canım FEDA olsun sana !

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam Sakaryaspora geç be ya
    Sakaryaspor'a yazık etmiyelim şimdilik
    Quote Originally Posted by gokaygfb12 View Post
    Çok sürükleyici bir anlatımın var hocam. Valla okudukça okuyasım geldi.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Sonuçlar pek iç açıcı değil ama çok güzel bir anlatımın var, sürüklüyor gidiyor
    Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Başlık ilgimi çekti girip bir bakayım dedim iyikide girip bakmışım. Baştan sona doğru hiç sıkılmadan okudum, gerçekten sürüklüyor gidiyor. Anlatım tarzın çok hoş. Başarılar dilerim, takip edeceğim.
    Böyle yorumların gelmesi sevindirdi beni. İnşallah bu çizgiyi uzun süre koruyabilirim.

-----

1 Mart 2013 – Zor Günler Geçiriyoruz!

Göreve geldiğimizde belirtmiştim genç ve tecrübesiz biri olarak zor bir durumla karşı karşıya kalabileceğimi tahmin etmiştim. Oyuncularım üzerinde yeterli güveni sağlayamadık. Başarısız sonuçlar yönetim açısından hatalı karar verdik demeye gidiyor. Önümüzdeki hafta lig lideri ile karşılaşacağız. İyi bir sonuca şiddetle ihtiyacımız var.

17 Şubat 2013 – Bielefeld 1-1 Unterhaching | 3.Liga 28.Hafta

Maç Sonrası Görüşlerimiz:

“ Lig lideri karşısında çok çok iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen malasef son dakika yediğimiz golle puanlardan olduk. Ancak maç için pek bir şey konuşmayacağım. Bielefeld kariyerimde 14. Karşılaşmama çıktım. 4 galibiyet 4 beraberlik aldım. Beklentilerimin altında kaldım. Ancak eldeki şartlara baktığımda bu tablonun çokta kötü olmadığını düşünüyorum.

Eğer şartlar sadece dışardan gözüktüğü gibi olsa gözümü kırpmadan devam ederdim. Ancak yönetim ile aramızda bir bağlantı yok. Bana güvendiklerini sanmıyorum. Aynı şey oyuncularımla da aramızda mevcut. Bu şartlar altında devam etmek çok mantıksız olacaktı.

Bielefeld yönetimine böyle zorlu bir durumda bana bu şansı verdikleri için teşekkür ederim. Ancak anlaşmanın daha uzun sürmesi olanaksız. İstifa kararımın herkes tarafından memnuyitle karşılanacağını düşündüğüm için Bielefeld görevimden istifa ediyorum.”

8 Mart 2013 – Doğru Kararı Verdik!

İlk tecrübemiz kötü bitti. Malasef ilk Bielefeld’le imzalarken kurduğumuz hayaller gerçekleşmedi. Ancak iyi bir tecrübe edindiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra kolay iş bulmak yine zor olacak. *Aslında tam sezonun sonlarına girdiğimiz şu günlerde bir çok takım hocasını yolluyor uygun takımlar da olabilir ancak şuan için sezon sonuna kadar beklemeyi tercih ediyorum.

31 Mart 2013 – Vakit Buldukça Sakarya’dayız!

Görevden ayrıldıktan sonra ilk fırsatta Türkiye’ye gelerek Sakaryaspor’umuzu izleme fırsatı buldum. Yerel medyamızda bu detayı kaçırmadı.

Last edited by sakary Ali : 25.Nisan.2013 at 01:34

Mesaj Yetkileri