Sayfa 58 / 68 İlkİlk ... 8485657585960 ... SonSon
1,711 ile 1,740 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

N'Diaye'nin yerini doldurabileceğini sanmıyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

2. Default

Kiralık geldi zaten, yarım sezon kalır eski örneklerinde olduğu gibi geri döner takımına. Altidore geldi ya bu takıma, onun bile bonservisini almadılar. İbrahim Yazıcı'nın cebi bir nevi akrep yuvası

Bende N'diaye'nin yerine alınabilecek en uygun oyunculardan biri alındı. Bence transfer başarısı sayılabilir. Çünkü bir tarafta gitmek isteyen bir oyuncu, ve çok kısa bir ara transfer süresinde futbol yaşı uygun yeterli tecrubeye de sahip aynı mevkii de gelen bir oyuncu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Anton Ferdinand'ı kiralamış Bursaspor.Hayırlı olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

5. Default

Satın alma opsiyonuyla kiraladılar, birde Melbourne bilmemne takımından sol bek bi çocukla anlaşmışlar. Zamanında yapsana sen şu transferleri, nelere mal oldu transferdeki vurdumduymazlık...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

vasat oyuncu bence ferdinand.. yinede hayirli olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ertuğrul hoca gitti Messi'yi getirsen ne yazar...
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sol bek Aziz Behich geldi. Kıbrıs vatandaşlığı olayları var, oradan yabancı kontenjanından kaytaracak gibi hikayeler var.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Enes Ünal için gelen tekliflere ne diyorsunuz ?
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer doğruysa teklifler boş bir oyuncu değildir ancak izlemeden yorum yapmak doğru olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

U16 gol kralı sonra türkiye almanya maçında 3-2 kazandıkları maçlarda hattrick yapmış bu sezon 57 gol atmış 1.85 boyunda hem de ama buna rağmen kafa golleri pek fazla değildir

Son olarak u16 bursa kadrosu istatistiklere filan bakılırsa ligin tek hakimi bir de arkasında oynayan çocuk vardı o da baya başarılıydı bursa alt yapısı çok iyi durumda

12. Default

Yetiştirme bedeli ödemeden kapmanın derdinde o takımlar. Umarım profesyonel sözleşme imzalatırlar. Ama giderse de geleceğini kurtarır.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Yine de ödeniyor biliyorum profesyonel sözleşmesi olmamasına rağmen

ingiliz basını bursaspor'un alt yapısında yetişen 16 yaşındaki enes ünal için chelsea'nin 2 milyon euro'luk teklif yaptığını ileri sürdü. yeşil-beyazlı yönetim ise kendilerine ulaşan resmi bir teklifin olmadığını söylerken, baba mesut ünal ise chelsea ve manchester city'nin enes konusunda çok ciddi olduklarını belirtti.

devler peşinde

bursaspor alt yapısında yetişen 16 yaşındaki enes ünal'a ünlü kulüplerden teklifler gelmeye devam ediyor. bursaspor'la avrupa şampiyonluğu, ardından dünya dokuzunculuğu kazanan u-15 takımının bugüne kadar resmi lig maçlarında 250'ye yakın gol atan u-16 milli takımın golcüsü enes'i takibe aldı. ingiliz basını, manchester united, manchester city, arsenal, santos, inter, juventus, mönchengladbacht ve villareal gibi takımların ilgilendiği enes için chelsea'nin yeşil beyazlı kulübe 2 milyon euroluk teklif yaptığını ileri sürdü. yeşil beyazlı yönetim ise kendilerine hiçbir kulüpten resmi teklif gelmediğini yarın genç oyuncunun babası bursaspor'un eski kaptanlarından mesut ünal'la bir araya gelerek görüşme yapacaklarını kaydetti.

babası görüştü

bursaspor'un eski kaptanı mesut ünal, oğlunun transfer görüşmeleri nedeniyle hafta başında ingiltere'ye giderek chelsea ve manchester city yetkilileri ile görüşüp kulüplerde incelemede bulundu. ingiltere dönüşü görüşlerini doğan haber ajansı muhabirine açıklayan ünal, chelsea ve manchester city'nin enes konusunda çok ciddi olduklarını söyledi. enes'in hala bursaspor kulübü'nün futbolcusu olduğuna dikkat çeken ve son günlerde oğlunun isminin takımın yıldız futbolcusu batalla'dan daha çok gündemde kalmasının ona zarar vermesinden korktuğunu belirten mesut ünal şöyle konuştu: "enes hala bursaspor'un futbolcusu. hatta bursaspor'a bir imza kadar yakın. bundan kimsenin endişesi olmasın. ben yaptığım her görüşmede bursaspor'un hakkını sonuna kadar koruyorum. yetiştiğim kulübün haklarını savunuyorum. bana gelen cazip tekliflere rağmen enes hala bursaspor'un oyuncusu.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=50873

14. Default

Bu da Enes'le yapılan bir röportaj, teksas.org'dan alıntıdır.

http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=11876

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bursaspor alttan iyi oyuncu çıkartacak gibi. Okan ve Batuhan'da var. Özellikle Batuhan hava hakimiyeti çok iyi olan bir forvet. Türk takımlarından pek bu tip forvet çıkmaz. Alttan gelen oyuncuları idare edebilecek bir hocaya ihtiyaçları var. Yönetim Ertuğrul Sağlam'ın istediği transferleri yaptığını sanmıyorum. İstediği oyuncular alınmayınca hocada gençlere yöneldi. Gitmeden önce son iyiliğini yaptı.

16. Default

Borussia Mönchengladbach kulübünden yetkililer Enes için görüşmeye gelmişler... Alman forumlarına biraz göz attım, pek güvenmiyorlar takımlarının alabileceğine, hepsinin dediği Chelsea, Manchester United gibi büyük takımların da takipte olduğu.

http://sporaktif.dha.com.tr/almanlar...da_461773.html

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Enes Mönchengladbach'a hemen gitmeli. Orada eğitim görmesi çok faydalı olacaktır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007

Bence Galatasaray'a gelsin burada eğitim görmesi çok faydalı olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bence Galatasaray'a gelsin burada eğitim görmesi çok faydalı olur
    Yurt dışı iyidir iyi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Yurt dışı iyidir iyi.
    Reading'e kiralarız bir sene hem daha zorlu bir lig 16 yaşında oynarsa hem çok iyi tecrübe olur

Hem unutmuşum Drogba-Burak-Selçuk-Sneijder gibi avrupada tanınan isimlerden baya şey öğrenir

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Yurt dışı iyidir iyi.
    Almanya'da bir tesis yapıyordu Galatasaray oraya yollarız olmadı Yeter ki gelsin bu kadar iyiyse

22. Default

M.Gladbach 1.5 milyon €'luık teklifte bulunmuş. Sanırım gidişine sıcak bakıyor yönetim. Zaten profesyonel sözleşmesi de yok henüz, nasıl tutsun. Gelecek satışından pay da istiyormuşuz %25... Bir yandan üzülüyorum, bir yandan seviniyorum. Karışık duygular içerisindeyim...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

umarim bursadan ayrilir yoksa bursada en fazla ortalama süper lig topcusu olur volkan ile sercan gibi..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırdır inşallah oyuncu fabrikası Almanlar'a alt yapı oyuncusu satıyoruz.

Bana görede kapağı Almanya'da M.Gladbach gibi ortalama bir takıma atması lazım. İyi eğitim ile ileride daha büyük kulübe gidebilir. Şuan için Chelsea'da felan belki harcarlar ama M.Gladbach iyi tercih olur. Önünde Sercan gibi bir örnek var. Tabi Sercan'dan daha kaliteli bir oyuncu ama dünyaca ünlü bir oyuncu olma hedefi varsa mutlaka ayrılmalı ülkeden...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    M.Gladbach 1.5 milyon €'luık teklifte bulunmuş. Sanırım gidişine sıcak bakıyor yönetim. Zaten profesyonel sözleşmesi de yok henüz, nasıl tutsun. Gelecek satışından pay da istiyormuşuz %25... Bir yandan üzülüyorum, bir yandan seviniyorum. Karışık duygular içerisindeyim...
    1,5 miilyona eyvallah diyorsa yönetim 2-3 milyona bize verin . O kadar ucuza vericeğinizi zannetmiyorum. Bu arada kimse harcanır demesin, Salih-Recep ve Beykan örneğinden sonra artık her genç şans bulur bu takımda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne Fenerbahçesi abi ya. Bizim Türkler oyuncu yetiştirme konusunda çok zayıf kabul etmek gerek. Bıraksın gitsin Avrupa'ya güzel eğitim ve spor ahlakı alarak kurtarır kendini.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tolga Zengin iddası var. Keşke olsa diyorum. Hem Türk hem iyi. Carson yüksek maaş alıyor ve bence iyi değil.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tolga Zengin gelmesi büyük artı olur.Bursaspor için Carson bazen cok saçma goller yiyor.Maaş yükü hafifler.Yabancı statüsünden sonra Türk Kalecileri araki bulasın.Bence cok doğru bir hamle olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivasspor'dan Eneramo, bonservisi elinde bulunan Erman Kılıç, Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen Gosso ile gurbetçi oyuncular Robin Yalçın ve Koray Günter gibi isimleri transfer listesine alan Karaman'ın, İngiliz file bekçisi Scott Carson'ı ise yüksek maliyetli olması ve istenilen performansı gösterememesi sebebiyle göndermeyi düşündüğü öğrenildi. Karaman'ın Trabzonspor ile yol ayrımına gelen ve kongreyi bekleyen Tolga Zengin'i de kadrosunda görmek istediği ve bu yöndeki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tolga gelirse müthiş bir transfer yapmış olurlar.Carson'a artık yol verilmeli zaten fazlasıyla yabancı var Bursa'da.

Sayfa 58 / 68 İlkİlk ... 8485657585960 ... SonSon

Mesaj Yetkileri