N'Diaye'nin yerini doldurabileceğini sanmıyorum.
N'Diaye'nin yerini doldurabileceğini sanmıyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Kiralık geldi zaten, yarım sezon kalır eski örneklerinde olduğu gibi geri döner takımına. Altidore geldi ya bu takıma, onun bile bonservisini almadılar. İbrahim Yazıcı'nın cebi bir nevi akrep yuvası![]()
Bende N'diaye'nin yerine alınabilecek en uygun oyunculardan biri alındı. Bence transfer başarısı sayılabilir. Çünkü bir tarafta gitmek isteyen bir oyuncu, ve çok kısa bir ara transfer süresinde futbol yaşı uygun yeterli tecrubeye de sahip aynı mevkii de gelen bir oyuncu.
Anton Ferdinand'ı kiralamış Bursaspor.Hayırlı olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Satın alma opsiyonuyla kiraladılar, birde Melbourne bilmemne takımından sol bek bi çocukla anlaşmışlar. Zamanında yapsana sen şu transferleri, nelere mal oldu transferdeki vurdumduymazlık...
vasat oyuncu bence ferdinand.. yinede hayirli olsun
Ertuğrul hoca gitti Messi'yi getirsen ne yazar...
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sol bek Aziz Behich geldi. Kıbrıs vatandaşlığı olayları var, oradan yabancı kontenjanından kaytaracak gibi hikayeler var.
Sentugo.
Enes Ünal için gelen tekliflere ne diyorsunuz ?
Sentugo.
Eğer doğruysa teklifler boş bir oyuncu değildir ancak izlemeden yorum yapmak doğru olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
U16 gol kralı sonra türkiye almanya maçında 3-2 kazandıkları maçlarda hattrick yapmış bu sezon 57 gol atmış 1.85 boyunda hem de ama buna rağmen kafa golleri pek fazla değildir
Son olarak u16 bursa kadrosu istatistiklere filan bakılırsa ligin tek hakimi bir de arkasında oynayan çocuk vardı o da baya başarılıydı bursa alt yapısı çok iyi durumda
Yetiştirme bedeli ödemeden kapmanın derdinde o takımlar. Umarım profesyonel sözleşme imzalatırlar. Ama giderse de geleceğini kurtarır.
Yine de ödeniyor biliyorum profesyonel sözleşmesi olmamasına rağmen
ingiliz basını bursaspor'un alt yapısında yetişen 16 yaşındaki enes ünal için chelsea'nin 2 milyon euro'luk teklif yaptığını ileri sürdü. yeşil-beyazlı yönetim ise kendilerine ulaşan resmi bir teklifin olmadığını söylerken, baba mesut ünal ise chelsea ve manchester city'nin enes konusunda çok ciddi olduklarını belirtti.
devler peşinde
bursaspor alt yapısında yetişen 16 yaşındaki enes ünal'a ünlü kulüplerden teklifler gelmeye devam ediyor. bursaspor'la avrupa şampiyonluğu, ardından dünya dokuzunculuğu kazanan u-15 takımının bugüne kadar resmi lig maçlarında 250'ye yakın gol atan u-16 milli takımın golcüsü enes'i takibe aldı. ingiliz basını, manchester united, manchester city, arsenal, santos, inter, juventus, mönchengladbacht ve villareal gibi takımların ilgilendiği enes için chelsea'nin yeşil beyazlı kulübe 2 milyon euroluk teklif yaptığını ileri sürdü. yeşil beyazlı yönetim ise kendilerine hiçbir kulüpten resmi teklif gelmediğini yarın genç oyuncunun babası bursaspor'un eski kaptanlarından mesut ünal'la bir araya gelerek görüşme yapacaklarını kaydetti.
babası görüştü
bursaspor'un eski kaptanı mesut ünal, oğlunun transfer görüşmeleri nedeniyle hafta başında ingiltere'ye giderek chelsea ve manchester city yetkilileri ile görüşüp kulüplerde incelemede bulundu. ingiltere dönüşü görüşlerini doğan haber ajansı muhabirine açıklayan ünal, chelsea ve manchester city'nin enes konusunda çok ciddi olduklarını söyledi. enes'in hala bursaspor kulübü'nün futbolcusu olduğuna dikkat çeken ve son günlerde oğlunun isminin takımın yıldız futbolcusu batalla'dan daha çok gündemde kalmasının ona zarar vermesinden korktuğunu belirten mesut ünal şöyle konuştu: "enes hala bursaspor'un futbolcusu. hatta bursaspor'a bir imza kadar yakın. bundan kimsenin endişesi olmasın. ben yaptığım her görüşmede bursaspor'un hakkını sonuna kadar koruyorum. yetiştiğim kulübün haklarını savunuyorum. bana gelen cazip tekliflere rağmen enes hala bursaspor'un oyuncusu.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=50873
Bu da Enes'le yapılan bir röportaj, teksas.org'dan alıntıdır.
http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=11876
Bursaspor alttan iyi oyuncu çıkartacak gibi. Okan ve Batuhan'da var. Özellikle Batuhan hava hakimiyeti çok iyi olan bir forvet. Türk takımlarından pek bu tip forvet çıkmaz. Alttan gelen oyuncuları idare edebilecek bir hocaya ihtiyaçları var. Yönetim Ertuğrul Sağlam'ın istediği transferleri yaptığını sanmıyorum. İstediği oyuncular alınmayınca hocada gençlere yöneldi. Gitmeden önce son iyiliğini yaptı.
Borussia Mönchengladbach kulübünden yetkililer Enes için görüşmeye gelmişler... Alman forumlarına biraz göz attım, pek güvenmiyorlar takımlarının alabileceğine, hepsinin dediği Chelsea, Manchester United gibi büyük takımların da takipte olduğu.
http://sporaktif.dha.com.tr/almanlar...da_461773.html
Bence Enes Mönchengladbach'a hemen gitmeli. Orada eğitim görmesi çok faydalı olacaktır.
Canım FEDA olsun sana !
Bence Galatasaray'a gelsin burada eğitim görmesi çok faydalı olur![]()
M.Gladbach 1.5 milyon €'luık teklifte bulunmuş. Sanırım gidişine sıcak bakıyor yönetim. Zaten profesyonel sözleşmesi de yok henüz, nasıl tutsun. Gelecek satışından pay da istiyormuşuz %25... Bir yandan üzülüyorum, bir yandan seviniyorum. Karışık duygular içerisindeyim...
umarim bursadan ayrilir yoksa bursada en fazla ortalama süper lig topcusu olur volkan ile sercan gibi..
Hayırdır inşallah oyuncu fabrikası Almanlar'a alt yapı oyuncusu satıyoruz.
Bana görede kapağı Almanya'da M.Gladbach gibi ortalama bir takıma atması lazım. İyi eğitim ile ileride daha büyük kulübe gidebilir. Şuan için Chelsea'da felan belki harcarlar ama M.Gladbach iyi tercih olur. Önünde Sercan gibi bir örnek var. Tabi Sercan'dan daha kaliteli bir oyuncu ama dünyaca ünlü bir oyuncu olma hedefi varsa mutlaka ayrılmalı ülkeden...
Ne Fenerbahçesi abi ya. Bizim Türkler oyuncu yetiştirme konusunda çok zayıf kabul etmek gerek. Bıraksın gitsin Avrupa'ya güzel eğitim ve spor ahlakı alarak kurtarır kendini.
Canım FEDA olsun sana !
Tolga Zengin iddası var. Keşke olsa diyorum. Hem Türk hem iyi. Carson yüksek maaş alıyor ve bence iyi değil.
Sentugo.
Tolga Zengin gelmesi büyük artı olur.Bursaspor için Carson bazen cok saçma goller yiyor.Maaş yükü hafifler.Yabancı statüsünden sonra Türk Kalecileri araki bulasın.Bence cok doğru bir hamle olur.
Sivasspor'dan Eneramo, bonservisi elinde bulunan Erman Kılıç, Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen Gosso ile gurbetçi oyuncular Robin Yalçın ve Koray Günter gibi isimleri transfer listesine alan Karaman'ın, İngiliz file bekçisi Scott Carson'ı ise yüksek maliyetli olması ve istenilen performansı gösterememesi sebebiyle göndermeyi düşündüğü öğrenildi. Karaman'ın Trabzonspor ile yol ayrımına gelen ve kongreyi bekleyen Tolga Zengin'i de kadrosunda görmek istediği ve bu yöndeki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
Tolga gelirse müthiş bir transfer yapmış olurlar.Carson'a artık yol verilmeli zaten fazlasıyla yabancı var Bursa'da.