Benim en başından o tarz bir cevap vermemin sebebi de zaten ben Aralık ayında üye oldum, benim gibi de bir sürü insan var ve sen en başından direk herkes aynı yorumu yapmış gibi bir hükümde bulundun, benim sert tepki vermemin sebebi de budur. Mesela Emenike kesinlikle suçludur desen veya başka biri hakkında bu şekilde bri yorum yapmış olsan zaten ben de birşey demem. Senin yaptığın yorumlar genelde çok hoşuma gidiyor, özellikle yaşın küçük olmasına rağmen çok olgun ve objektif yorumlar yapıyorsuni saygısızlık yaptığını düşünmem. Ama en başından yaptığın yorumun yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü herkesi aynı kefeye koyarak yorum yaptın. Sonra ben de aynı şekilde cevap verdim onun üstüne verdiğin cevap ta iğneleyiciydi ondan sonra durum buraya geldi.
Şimdi yazacaklarım sana neden o şekilde cevap verdiğimi daha iyi açıklar. Ben FB'nin şike sürecinde masum olduğunu düşünmüyorum, yıllardır Türkiye'deki bütün takımların şike yaptığını savunan birisiyim. Normalde zaten çıkıp bu konuda herhangi bir ithamda bulunsaydın birşey de demezdim. Ama yıllardır kesinlikle tahammül edemediğim konulardan birisi genellemedir. Çıkıp rakip takım taraftarı, Fenerbahçeliler diyerek veya genelleme yaparak veya senin dediğin şekilde bir yorum yaptığı zaman sinirlerim tepeme çıkar ve kesinlikle eyvallah deyip geçmem. Sana verdiğim cevap ta tamamen bu sebepledir. Senin düşüncene karşı değil, uslubüne karşılık verilmiş bir cevaptır. Zaten olay şike hakkında genel muhabbete gelirse hiç yorum yapmam bile. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.