Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

23 58.97%
  • Berabere biter

6 15.38%
  • Benfica kazanır

10 25.64%
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 283 arası toplam 283 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Benfica | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 1. Maç

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Gerçek bir Fenerbahçe'li anlar bunu.

Yanlış anlama Sakaryalısın bende Sakaryalıyım yani Fenerbahçeli değilsin anlamazsın demiyorum. Ancak sende iyi bilirsin ki Fenerbahçeliler bu konuya çok değişik bakıyorlar.

Sen Fenerbahçeli misin bilmiyorum, avatar Sakaryaspor olunca o yüzden yazdım.

Her neyse bu konunun yeri değil bence burası Sohbet Alanı daha uygun gibi, konuyu çok bölmeyelim..
    Hem Sakaryaspor hem Fenerbahçe diyelim.Bir konuda Sakaryasporluyum diye not geçtim ama Fenerbahçeyi tutuyorum.Benim bu takımda vazgeçemeyeceğim oyuncular bellidir.Gökhan Gönül Volkan Demirelden vazgeçemem.Alex belli maçların adamı.Sistem kesinlikle değişti ve takım oyununa döndük.Zaten takım oyunu oynadığımız için Stoch da Krasic de formsuz.Bu isimler bireysel oyuna önem veren isimler.Zaten Alex şuan takımda olsa sadece Türkiye Kupasında ilerlerdik.Avrupa ve lig yine hayal olurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Madrid maçlarını izlerseniz neden olduğunu görebilirsiniz.Tamam Ronaldo ve Messi tartışmasız en iyi iki oyuncudur Dünya'da ancak ben takımın beyni olarak Mesut'u görüyorum,çok önemli bir rolü var Mesut'un.

Emre evet bir nebze sayılabilir o da geldi 5 maç oynadı sakatlandı.Kuyt mıdır takımın beyni ? O zaman vay Fener'in haline.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Madrid maçlarını izlerseniz neden olduğunu görebilirsiniz.Tamam Ronaldo ve Messi tartışmasız en iyi iki oyuncudur Dünya'da ancak ben takımın beyni olarak Mesut'u görüyorum,çok önemli bir rolü var Mesut'un.

Emre evet bir nebze sayılabilir o da geldi 5 maç oynadı sakatlandı.Kuyt mıdır takımın beyni ? O zaman vay Fener'in haline.
    topu takim halinde paylasarak kullandigimiz icin boyle birine ihtiyac yok, emresiz de mac kazanabildigimizi avrupa maclarinda gosterdi bu takim. sadece bir beyne ihtiyac duymak yerine takim halinde oyunu oynamaliyiz. madridin beyni mesutu dortmund macinda gorduk. ideal olan dortmund takiminin yaptigi, ya da bayernin oynadigi. kisiye bagli futbol modern futbolda yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Lütfen şu rakipler olayına girmeyin

Sanki kura falan yok da kafamıza göre biz seçmişiz gibi oluyor o O adamlar oraya geldiyse elbet bişey yaparak geldiler bu yüzden bu sebep pek inandırıcı gelmiyor açıkcası bana.
    Bana görede öyle Avrupa Ligin'de yarı final ülkemizde görülen bir şey değil. Türk futbol tarihinde kulüplerimiz sadece 3 kez yarı final oynayabildi birini de Fenerbahçe bu sezon yaptı bence çok büyük bir başarı ve inşallah kupayıda alacağız.

Ben basının ve insanların sessiz kalmasında bu nedeni gösterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

2.kupanin popularitesi azaldigi icin ayrica da cimbomun 1 numarali kupada ceyrek finalde elenmesinden dolayi medyanin olayi buyutmemesini anlayabiliyorum. SLde ceyrek final de cok onemli bir derece bence ve simdiki fenerin basarisi onun golgesinde hala, kupayi kazanirsa ancak bu citayi asar. belki finale kalmasi da yeterli olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    topu takim halinde paylasarak kullandigimiz icin boyle birine ihtiyac yok, emresiz de mac kazanabildigimizi avrupa maclarinda gosterdi bu takim. sadece bir beyne ihtiyac duymak yerine takim halinde oyunu oynamaliyiz. madridin beyni mesutu dortmund macinda gorduk. ideal olan dortmund takiminin yaptigi, ya da bayernin oynadigi. kisiye bagli futbol modern futbolda yok.
    Ben kişiye bağlı mı dedim,kişiye bağlı takımlarda genellikle takım oyunu olmaz ancak saydığım takımların çoğu pas yapan,takım oyunu oynayan takımlar ancak bir takımda elbet böyle bir oyuncu olmalıdır.Evet Fenerbahçe'de de var öyle bir oyuncu ancak o Baroni değil Salih'tir.

Siz çok yanlış anlamışınız.Verin topu Salih'e 32134 kişiyi çalımlasın pas atsın gol olsun mu diyorum ben;

Belli oyuncular vardır mutlaka takımlarının beyni olmaları gerekir,oyuna yön vermeleri takımları dara girdiğinde kurtarmaları gerekir.
    Buradan ''bir takım mutlaka bir oyuncuya bağlı bir oyun oynar'' tarzı bir söylem edindiyseniz bir şey diyemem.

Galatasaray'a Selçuk yazdım ancak avatarımda ki adamı unutuyormuyum ? Hayır,ancak Selçuk'suz da olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    O hava bence finale çıkıldığında yaşanır çünkü gerek rakipler , gerek oynayan maçlar olsun kimse havaya giremedi.
    Rakiplerimize tek tek bakalım.

1.BATE

Şampiyonlar liginde Bayern, Lille , Valencia takımlar arasında 3. olarak Avrupa Ligine katıldı. Kötü takım mı ? - Kesinlikle değil.

2.V.Pleze

Avrupa Liginde A.Madrid , Apoel , Academica arasından 1.olarak çıktı. 2. turda Napoliye toplamda 5 gol atarak rakibimiz oldu. Kötü takım mı ? -Kesinlikle değil.

3.Lazio

Çok anlatmaya gerek yok heralde. 2. ve 3. turda eledikleri takımlar ve gruplarda oynadığı takımlar belli

4.Benfica

Söylenecek söz yoktur heralde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Rakiplerimize tek tek bakalım.

1.BATE

Şampiyonlar liginde Bayern, Lille , Valencia takımlar arasında 3. olarak Avrupa Ligine katıldı. Kötü takım mı ? - Kesinlikle değil.

2.V.Pleze

Avrupa Liginde A.Madrid , Apoel , Academica arasından 1.olarak çıktı. 2. turda Napoliye toplamda 5 gol atarak rakibimiz oldu. Kötü takım mı ? -Kesinlikle değil.

3.Lazio

Çok anlatmaya gerek yok heralde. 2. ve 3. turda eledikleri takımlar ve gruplarda oynadığı takımlar belli

4.Benfica

Söylenecek söz yoktur heralde.
    Ben kötü takım demiyorum öyle aman aman hava yaratacak rakipler değildi diyorum. Zaten Fenerbahçe'nin başarasına da laf edemem buna hakkım yok büyük başarı yarı final. Ben medyanın neden böyle bu başarıyı geçiştirdiğini söyledim suç bende değil

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Alexin CSKA ve İnter maçındaki o çalımı hariç aklıma birşey yaptığı gelmiyor.Türkiyede müthişti ama avrupada yoktu.Alex de Alex nedir bu Alex sevdası bi anlasam.
    Yamulmuyorsam o sezon Alex Şampiyonlar Ligi'nde asist kralı oldu. Hatam varsa düzeltin lütfen.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Yamulmuyorsam o sezon Alex Şampiyonlar Ligi'nde asist kralı oldu. Hatam varsa düzeltin lütfen.
    5 asistle oldu ve zaten 3 tanesi kornerden.Lugano sağolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Alexin CSKA ve İnter maçındaki o çalımı hariç aklıma birşey yaptığı gelmiyor.Türkiyede müthişti ama avrupada yoktu.Alex de Alex nedir bu Alex sevdası bi anlasam.
    gözünü seveyim alex o sene şl de asist kralı olmuştu ayrıca en azından 3 yada 4 gole imzası vardı çeyrek finalede elenmemize rağmen daha ne yapsın bu adam

6 asist 2 gol atmış ayrıca önünde kezman arkasında selçuk şahin oynuyordu o zaman
    Last edited by Önder HOCA : 27.Nisan.2013 at 22:34

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe'nin sistemi değişmedi diyen insan maçları dikkatli takip etmiyordur bana kalırsa. Zira eskiden kanatlarımızda mehmet topuz ve stoch oynuyordu bunlara kanat oyuncusu diyebiliriz. Misal 4-2-3-1 4-4-1-1 gibi sistemlerin kanatlarında oynarlar. Şimdi ise 2 kanadımızda aslında forvet oyuncuları. Yani biz 4-3-3 oynuyoruz yok Cristian Alex gibi oynuyor diyorsanız, 4-2-1-3 oynuyoruz derim olur biter.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligin gitmiş olması Aykut hoca hakkındaki izlenimleri ufakta olsa değiştirmiş midir bilmiyorum ancak geçen sezonki başımıza gelen olaylarda takımdaki duruşunu sonuna kadar destekledim. Ancak bu seneki kötü futbol oynamamız sebebiyle maçları izleyesim gelmiyor. Her maçta Benfica maçının birazını sahaya yansıtsak Aykut hoca 10 yıl daha kalsın isterim. Bende takımın güzel futbol oynamasını bekliyorum. Yenilebiliriz lig gidebilir önemli değil ama kesinlikle sezonun çoğu maçında kötü oynamayı kabul edemem.

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri