Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

23 58.97%
  • Berabere biter

6 15.38%
  • Benfica kazanır

10 25.64%
1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Benfica | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 1. Maç

Hybrid View

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    O hava bence finale çıkıldığında yaşanır çünkü gerek rakipler , gerek oynayan maçlar olsun kimse havaya giremedi.
    Rakiplerimize tek tek bakalım.

1.BATE

Şampiyonlar liginde Bayern, Lille , Valencia takımlar arasında 3. olarak Avrupa Ligine katıldı. Kötü takım mı ? - Kesinlikle değil.

2.V.Pleze

Avrupa Liginde A.Madrid , Apoel , Academica arasından 1.olarak çıktı. 2. turda Napoliye toplamda 5 gol atarak rakibimiz oldu. Kötü takım mı ? -Kesinlikle değil.

3.Lazio

Çok anlatmaya gerek yok heralde. 2. ve 3. turda eledikleri takımlar ve gruplarda oynadığı takımlar belli

4.Benfica

Söylenecek söz yoktur heralde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Rakiplerimize tek tek bakalım.

1.BATE

Şampiyonlar liginde Bayern, Lille , Valencia takımlar arasında 3. olarak Avrupa Ligine katıldı. Kötü takım mı ? - Kesinlikle değil.

2.V.Pleze

Avrupa Liginde A.Madrid , Apoel , Academica arasından 1.olarak çıktı. 2. turda Napoliye toplamda 5 gol atarak rakibimiz oldu. Kötü takım mı ? -Kesinlikle değil.

3.Lazio

Çok anlatmaya gerek yok heralde. 2. ve 3. turda eledikleri takımlar ve gruplarda oynadığı takımlar belli

4.Benfica

Söylenecek söz yoktur heralde.
    Ben kötü takım demiyorum öyle aman aman hava yaratacak rakipler değildi diyorum. Zaten Fenerbahçe'nin başarasına da laf edemem buna hakkım yok büyük başarı yarı final. Ben medyanın neden böyle bu başarıyı geçiştirdiğini söyledim suç bende değil

Mesaj Yetkileri