Sayfa 336 / 447 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
10,051 ile 10,080 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Saygısızlık olarak algılama ancak 3 Temmuz sürecinden beridir sitede ki yorumları takip ediyorum ve yeri geldiğinde yorum yapıyorum,kimseye laf sokma ve laf atma peşinde değilim beğenmediğim konuları eleştiriyorum.Mesela en başından bizim kulübün açıklama yapmasını da eleştiriyorum,çünkü bizi kulüp olarak ilgilendiren bir konu değil ancak ben bir spor sever olarak yorum yapıyorum ve olduğunca saygılı olmaya çalışıyorum.Sen ise -işte saygısızlık olarak algılamaman gereken konu burası- Aralık ayından beridir foruma üyesin ve ben uzun süredir bir gram yorum yapmama rağmen sanki sürecin başından beridir yorumlarımı biliyormuşcasına davranıyorsun zaten benim 12 bin küsürlük mesajlık şike konusunda attığım mesaj sayısı 63 sadece.Kimseye laf sokmadan,yargısız infaz yapmadan olduğunca objektif yorumlar yapmaya çalışarak mesaj yazmaya çalışıyorum.İşte o süreci geçiren biri olarak da ortada ki tutarsızlığı eleştiriyorum,mahkeme kararını değil.En başta da belirttim Emenike ve Fenerbahçe adına mutlu olduğumu,yine tekrar ediyorum benim eleştirim taraftarın tutarsızlığına.
    Benim en başından o tarz bir cevap vermemin sebebi de zaten ben Aralık ayında üye oldum, benim gibi de bir sürü insan var ve sen en başından direk herkes aynı yorumu yapmış gibi bir hükümde bulundun, benim sert tepki vermemin sebebi de budur. Mesela Emenike kesinlikle suçludur desen veya başka biri hakkında bu şekilde bri yorum yapmış olsan zaten ben de birşey demem. Senin yaptığın yorumlar genelde çok hoşuma gidiyor, özellikle yaşın küçük olmasına rağmen çok olgun ve objektif yorumlar yapıyorsuni saygısızlık yaptığını düşünmem. Ama en başından yaptığın yorumun yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü herkesi aynı kefeye koyarak yorum yaptın. Sonra ben de aynı şekilde cevap verdim onun üstüne verdiğin cevap ta iğneleyiciydi ondan sonra durum buraya geldi.

Şimdi yazacaklarım sana neden o şekilde cevap verdiğimi daha iyi açıklar. Ben FB'nin şike sürecinde masum olduğunu düşünmüyorum, yıllardır Türkiye'deki bütün takımların şike yaptığını savunan birisiyim. Normalde zaten çıkıp bu konuda herhangi bir ithamda bulunsaydın birşey de demezdim. Ama yıllardır kesinlikle tahammül edemediğim konulardan birisi genellemedir. Çıkıp rakip takım taraftarı, Fenerbahçeliler diyerek veya genelleme yaparak veya senin dediğin şekilde bir yorum yaptığı zaman sinirlerim tepeme çıkar ve kesinlikle eyvallah deyip geçmem. Sana verdiğim cevap ta tamamen bu sebepledir. Senin düşüncene karşı değil, uslubüne karşılık verilmiş bir cevaptır. Zaten olay şike hakkında genel muhabbete gelirse hiç yorum yapmam bile. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@himone

Demek istediğini anladım ben hiç bir zaman genelleme yapmam ancak bu sefer yapmışım gibi yazmışım o konuda özür dilerim,düşüncelerimi yanlış aktarmışım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Meireles'in sakatlığı ciddiymiş. Yırtık olabilirmiş. Yarın MR çekilecekmiş. Sezonu kapatması ihtimali de varmış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe bu galibiyetle birlikte 2012-13 sezonunda Avrupa'da 24.0400 puana ulaştı. Gerçekten başarılı bir grafik. Geçen sene ne kadar puan almışız? Çok komik hatta insan söylemeye utanıyor: Yalnızca 1.0200 puan toplamışız. Ondan önceki sezon ise 2.4200 puanda kalmışız. Şimdi ise Final yolumuz açık ve 25 bine değdirmek üzereyiz. Rakibimiz Benfica ise bu sezon 25.2500 puanda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=qPyTylgK--8

bazen hatırlamak lazım bunları , biz unutmayız da , kim hangı taraftaydı ? elbet Tarih hatırlar ...

yakışır sana , yakışır sana , PKK'lıya İnsan Hakları , Fenerli'ye indir Copları ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

"Şampiyonluk posterine yine girerim"
    G.Saray’da oynarken kazanılan UEFA Kupası finalinde oynayamayan Emre, F.Bahçe’nin kupa şansına ilişkin, “Ben oynayamadan genelde posterlere katılıyorum, öyle bir özelliğim var” diye konuştu.

Statü nedeniyle Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi maçlarında oynayamayan Emre Belözoğlu, Benfica maçı öncesi ilginç açıklamalarda bulundu. G.Saray’da oynarken kazandıkları UEFA Kupası finalinde de cezası nedeniyle oynayamayan Emre, NTVSpor’a, “Ben oynayamadan genelde posterlere katılıyorum, öyle bir özelliğim var” diye espri yaptı.
    G.Saray’ın şampiyonlar ligi’nde çeyrek final oynamasının büyük bir başarı olduğunu söyleyen Emre, iki kulüp olarak elde edilen bu başarıların Türk futbolu adına önemini anlattı.
    "HOCA ÇOK İYİ HAZIRLIYOR"
    İlk olarak Aykut Kocaman’ın takımı çok iyi motive ettiğini söyleyen Emre “Hocamız takımı çok iyi motive etti ben de buna şahit oldum. Fenerbahçe tarihinin en önemli maçına çıkıyor. Bunun bilinciydeyiz. Zaten böyle maçlar da oyuncuları çok motive etmeye de gerek yok” dedi.
    Emre’nin “Ben ne yazık ki oynayamasam da” sözleri üzerine NTV Spor muhabiri, “Eğer poster çıkarsa o posterde mutlaka...” diye araya girdi. Emre de hemen söze girip “Ben oynayamadan genelde posterlere katılıyorum, öyle bir özelliğim var” diyerek Galatasaray ile UEFA Kupası’nı kazandıkları sezon kırmızı kart cezası nedeniyle finalde oynayamayıp maçtan sonra postere dahil oluşuna atıfta bulundu.
    "DÜNYALAR BENİM OLUR"
    “Galatasaray’da o duyguyu yaşamıştım ama kaptan olduğum bir takımda o duyguyu yaşamak, çocukluğumun takımı Fenerbahçe’de bunu yaşamak daha büyük bir onur olur” diyen Emre, daha sonra iki kulübümüzün Avrupa’da bu sezon gösterdiği başarılara da değindi. Emre şöyle devam etti:
    “Bu başarılar, Türk oyuncuların değerini artırıyor, Avrupa’ya transferini sağlıyor. Bu anlamda oyuncuları motive ediyor. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalması büyük bir başarıdır. Bizim yarı finale kalmamız büyük bir başarıdır. Bunlar bütün oyuncuları Avrupa kupaları için motive edecektir. Bunlar vitrin maçlarıdır. Ben oyuncUların böyle motive olacağını, takımların da isimlerini ilerilere yazdıracağını umuyorum.”

Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

12numara.org iyi yapıyor bu işleri.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bir Besiktasli olarak turu Fenerbahcenin gecmesini isterim ama Benfica gececek gibi geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Avrupanın Zirvesindeki Türk Takımı

Bu sezon Avrupa Kupaları'nda boy gösteren takımların arasından sıyrılan Fenerbahçe, en fazla maç puanı toplayan ekip olarak zirveye adını yazdırdı.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Türkiyenin en büyük klübüdür Fenerbahçe.

En başından beri inanmıştım sana kocaman adam

Takım tam kadro olarak 17 mayısda Beyaz showda olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Türkiyenin en büyük klübüdür Fenerbahçe.
    Aykut Kocaman'ın da dediği gibi "2 senedir herşey ortada"
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Aykut Kocaman'ın da dediği gibi "2 senedir herşey ortada"
    Sen rakip takımın hocasının ne dediğiyle kendi takımının durumunu ölçüyorsan bu rakip takımın ne kadar büyük olduğunu gösterir.

Beyler şimdiden beni final heycanı sardı. Maç günü nasıl olurum kim bilir ?

Finale kalırsak .....

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Sen rakip takımın hocasının ne dediğiyle kendi takımının durumunu ölçüyorsan bu rakip takımın ne kadar büyük olduğunu gösterir.
    kuyt forumda

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Pasaportları hazırlayan var mı beyler aranızda tek miyim yoksa

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İçimden bir ses finale çıkarsak bir şekil Amsterdam'a gideceğimi söylüyor ama bakalım Allah büyük : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Dam meydanında ingiliz kovalayın

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

10-14 mayısta İspanya'da tatilde olacaktım ancak şimdiden iptal ettim bile ve 15-16 mayıs'ı da tatil olarak almak için Cuma gününü bekliyorum
    Eğer finale ulaşabilirsek Amsterdam'da buluşalım ve beraber olalım, güzel olur

İş'te Hayat isimli programına konuk olan Kığılı, 80 olan Fenerium sayısını 200'e çıkaracaklarını ve Fenerium mağazalarının bu yıl 100 milyon lira ciroya ulaşacağını söyledi.
    Kiğılı ayrıca bir gecede basılan 10 bin 'Çizmeyi aştık' tişörtünün hemen satıldığını da vurgulayarak, "Önceden hazırlığımızı yaptık. Sloganımızı tespit ettik. O perşembe gecesi baskıya verdik. Hepsini de sattık." şeklinde konuştu.
    Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa ligindeki durumunu da değerlendiren Kiğılı, "İki ay önce bunu deklare etmiştik. Bizim ulaşacağımız nokta 15 Mayıs Amsterdam final. Benfica'yı da geçeceğiz." dedi.
    Aziz Yıldırım'ın isteği ile Fenerium'ların başına geçtiğini belirten Kiğılı, ilk etapta sadece 20 olan mağaza sayısını 4 yılda 80'e çıkardığının altını çizdi.

Meireles'i nasıl bir şeye sokmuşlar öyle

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    yer çekimsiz koşu bandı olması lazım bunun ilk olarak manchester yada milan kullanmıştı yanılmıyosam

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Fenerbahçe, futbol takımında yaşanan sakatlıkların tedavi sürecini kısaltmak ve tedavi uygulamalarının verimini artırmak amacıyla ''Alter G'' adlı, yer çekimsiz koşu bandı olarak da bilinen yeni bir cihaz getirdi.

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımında yaşanan sakatlıkların tedavi sürecini kısaltmak ve tedavi uygulamalarının verimini
    artırmak amacıyla Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne ''Alter G'' adlı, yer çekimsiz koşu bandı olarak da bilinen yeni bir cihaz getirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, uzaydan dönen astronotların yer çekimine uyum sürecini hızlandırmak için bulunan, daha sonra sakatlık yaşayan sporcuların tedavisinde de kullanılmaya başlanan, başta NBA takımları olmak üzere Avrupa'da birçok spor kulübünde bulunan sistemin, Türkiye'de ilk kez Fenerbahçe Kulübü sporcularının kullandığı bildirildi.

Sistem ve cihazın, yurt dışındaki birçok üniversitenin fizik tedavi ve rehabilitasyon servislerinde de kullanıldığı belirtildi.

Sistemle ilgili bilgi veren Fenerbahçe futbol takımı bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan, ''Makinenin çalışma sistemi, öncelikle üzerindeki kişiye göre kendini ayarlıyor, basınç uygulamasına dair. Ön tarafı bilgisayar olan bir alet bu. Bu cihazla 70 kiloluk bir oyuncuyu, sanki 14 kiloymuş gibi koşturabilirim'' dedi.

Arslan, sistemin belli bir süre uzayda kalan astronotların dünyaya döndükten sonra yaşayabileceği sorunları çözmek için kullanıldığını anlatarak, ''Belli bir zaman uzayda kalan astronotlar, dünyaya döndüklerinde kassal akrofiye uğruyorlar. Bunları antrene etmeye çalıştıkça sakatlıklar yaşıyorlar. Bu sakatlıkları önlemek için bir sistem arıyorlar ve aydaki düşük seviyedeki yer çekimi göz önüne alınarak kademe kademe astronotlara yer çekimi yüklemesi yaptırılıyor. Sonunda astronot, dünya seviyesine adapte oluyor. Bu sırada insanların aklına sporcuların yaşadığı sakatlıklar geliyor ve 'Acaba onlarda da
    kullanılabilir mi' diye soruyorlar. İlk denemelerde olumlu sonuçlar veriliyor. Dünya çapında bir çok kulüp bu sistemi kullanıyor.'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık ise sistemin, özellikle bacaklarda yaşanan sakatlıkların tedavisinde etkili olduğunu dile getirerek, ''Kalçadan başlayan sakatlıklarda, bağlarda bir sakatlık yaşandığı zaman işimize yarayacak bir cihaz bu. Emre bir yırtık yaşamıştı, bu alet sayesinde koşulara başlattık ve takımla çalışmalara başladı. Alt baldırında zorlama olan Issiar Dia bu aletle hemen koşulara başlıyor. Türkiye'de ilk kullanan kulüp biziz. Önde gelen Avrupa takımları da kullanıyor. ABD'de özellikle NBA'de çok kullanılıyor'' ifadelerini kullandı.

Sistemin Boston Celtics, Chicago Bulls, Los Angeles Lakers, Sacramento Kings gibi NBA takımları ile AC Milan, Bayern Münich, Liverpool, Manchester City, Manchester United ve Real Madrid gibi Avrupa takımlarında da kullanıldığı vurgulandı.

ntvspor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Facx'ın dediği gibi yer çekimsiz koşu bandı. Kas sakatlıklarında zorlama olmadan çalışmayı sağlıyor ve daha erken iyileşmeye yarıyor. FB'nin 2-3 yıldır sakat oyuncularının beklenenden 1-2 hafta falan erken dönmesinin de başrol oyuncusudur, özellikle geçen sene çok işe yaramıştı. Fiyatı da sağlam bir cihazdır bu arada.

Edit: erdem344'ün dediğinden . O kadar şeyi boşa yazdık.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Hadi belki Meireles erken döner sahalara.olmaz mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu, 7 kişinin, "gizli kalması gereken bilgileri temin ettikleri" iddiasıyla yargılandıkları davada, mahkeme, Yıldırım'la birlikte 5 sanığın beraatını karar verdi.

Mahkeme, sanıklar Celalettin Erkal ile Zafer Yoldaş'ı ise 1 yıl 8'er ay hapse çarptırdı.

Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanıklar Erkal ve Yoldaş ile avukatları katıldı.

Cumhuriyet Savcısı Cemil Tuğtekin, daha önce verdiği esas hakkındaki mütalaayı tekrarladığını ifade etti.

Son sözleri sorulan Erkal ve Yoldaş da beraatlarını istedi.

Yargılamaya son verildiğini bildiren Mahkeme Başkanı Süleyman İnce, kararı açıkladı.

Yüklenen suç sabit olmadığından, sanıklar Serdar Özgür, Kemal Atilla Şensoy, Atilla Özdemir, Sezcan Yalkın ve Aziz Yıldırım'ın beraatına karar veren mahkeme, sanıklar Erkal ve Yoldaş'ı 1 yıl 8'er ay hapse mahkum etti.

Mahkeme, Erkal ve Yoldaş'ın aldıkları cezada, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ve cezanın ertelenmesine yer olmadığına hükmetti.

Cumhuriyet Savcısı Cemil Tuğtekin, daha önce verdiği esas hakkındaki mütalaada, sanıklardan, Atilla Özdemir, Aziz Yıldırım, Sezcan Yalkın, Serdar Özgür ve Kemal Atilla Şensoy'un beraatını, Celalettin Erkal ve Zafer Yoldaş'ın ise "niteliği bakımından gizli kalması gereken bilgileri temin etme" suçundan 3'er yıla kadar hapsini talep etmişti.

European Power Rankings: The Continent's 20 Best Football Clubs

http://bleacherreport.com/articles/1...football-clubs

Mesaj Yetkileri