Belki Fenerbahçe'li arkadaşlar bana kızacak fakat hakem bundan daha iyi nasıl maç yönetebilirdi? Bekir'in pozisyona penaltı çalsa, Egemen'in Cardozo'yu tutup indirdiği pozisyona kırmızı kartı çekse kim itiraz edebilirdi? Fenerbahçe ilk maçta takım savunmasını çok iyi yaptı,hücumları da kaliteliydi ve pozisyonlara da girdi fakat atamadı.Dün geceki maçta ise tam tersi durum oluştu.Özellikle hakemin Fener lehine düdükler çalmaya başlaması Benfica'lı oyuncuları resmen ateşledi ve 1-1'den sonra oyunun hakimiyeti tamamen rakibe geçti. Gönül isterdi ki Fenerbahçe elense bile daha cesur bir futbol ortaya koysaydı fakat kulüp tarihi için bu denli önemli bir maçta belki de oyuncular ister istemez avantajı korumaya odaklandılar. Bu sene hem GS hem FB bence Avrupa'da çok iyi iş çıkardılar.İnşallah seneye türk takımlarımız daha iyi başarılar elde eder. Çünkü inanın Almanya,İspanya ve İngiltere liglerindeki dev takımlar dışındaki her takımla kafa kafaya oynayacak kalitede takımlarımız var artık. Fenerbahçe ve Galatasaray mevcut kadrolarındaki eksikleri giderirlerse seneye ben iki takımdan da Şampiyonlar Liginde gruptan sonraki turları bekliyorum açıkçası...