Bir fanatik beşiktaşlı arkadaşım twitter'da "beşiktaş ikinci olabilir diyenler ya futbolu bilmiyorlardır ya da matematiği az biliyorlardır" yazmış. Her harfine katılıyorum bu cümlenin.
Bir fanatik beşiktaşlı arkadaşım twitter'da "beşiktaş ikinci olabilir diyenler ya futbolu bilmiyorlardır ya da matematiği az biliyorlardır" yazmış. Her harfine katılıyorum bu cümlenin.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Neyine katılıyorsun mesela çok merak ettim? Sizin iki maçın birinde yenilip diğerinde berabere kalsanız bile bizim 2. olamayacağımıza mı katılıyorsun yoksa bizim göremediğimiz başka şeyler mi var?
Elbette zor bir ihtimal ama onu yazan arkadaşının matematiği biraz düşük seviye sanırım. Senin de buna katılman biraz tuhaf durmuş.
Matematiksel olarak hala şans varken her şey olabilir. Zor olabilir, ama olabilir.
FM Gazetesi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Galatasaray ve Karabük ilk yarıda Fener'i yenen takımlar. Şimdide yenemezler mi? Yenerler. Galatasaray derbi olduğu için, Karabük de ligde kalmak için maça asılacaklardır.
Beşiktaş İnönü'deki son maçta tıklım tıklım dolu tribünlerle oynayacak. Maç da ligin orta sıra takımlarından Gençlerbirliği ile yani iddiasız Gençlerbirliği ile. Son maçta da Beşiktaş'ın ikinci olması işine yarayan Kayseri ile oynuyoruz.
Bunlara bakmadan yüzdeye vurursak Fener'in iki maçta da puan kaybetmesi %66. Beşiktaş'ın iki maçını da kazanması %66 oranındadır.
Ben de pek inançlı değilim ama bunun sebebi matematiksel olarak bitmesi yada daha zor görünmesi değil Beşiktaş'ın şansızlığı ve hakemler.