Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış(Huni forever!!1!11!1111!!!!1!!)
Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış(Huni forever!!1!11!1111!!!!1!!)
Beşiktaş kesinlikle Gençlerbirliği maçını kazanmalı. Herkesin endişelendiği gibi Kayseri maçı için endişelenmiyorum çünkü Kayseri UEFA'ya gitmek istiyorsa Beşiktaş ikinci olmalı.
1-GS
2-BJK
3-FB
4-BURSA
5-KAYSERİ
durumunda kayseri de UEFA'ya gidiyor.(Fener'in kupada kazandığını düşünerek).Haftaya Kayseri-Kasımpaşa maçı var. Kayseri o maçı alırsa Kasımpaşa'nın önüne geçecek. Son hafta Karabük Fenerle ; İBB de Kasımpaşa ile oynuyor. İBB özellikle çok savaşacaktır. Yani ligin böyle bitmesi çok da hayal ürünü değil ama göreceğiz. Bu şekilde olursa çok güzel olur.
KARABÜK FENERİ YENERSE KAYSERİ VE BJK BERABERE BİLE KALSA BJK İKİNCİ KAYSERİ BEŞİNCİ OLUYOR. (GS FENERİ YENERSE TABİ)ÇOK KARIŞIK BE ABİ!
Hep Platini'nin oyunları bunlar![]()
Benzerlikten öte esinlenmiş olunabilir,logo ve logonun üstünde kulübün simgesi![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bence benziyorlar. Hesap numaramı yazayım mı ?![]()
eto'o bitmiş.
Benim de göz ile ilgili problemlerim var madem ben de benzetmiş olayım![]()
FM Gazetesi
benficanin ki anka kusu
Şu UEFA işi acayip kafamı karıştırdı yahu.Neyse, biz kalan maçlarımızı kazanalım da gerisini sonra düşünürüz.
Canım FEDA olsun sana !
Zuhahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bence pek önemli bir durum değil ben ne yazık ki yine bir takımla gideceğimizi düşünüyorum
Olası rakipler lyon,chelsea(arsenal veya tothennam da olabilir),milan,schalkeirusyadan zenit ya da cska
Yine çok zor yani tabi inşallah milan ve schalke gelecek maçlarını kaybeder de yeni takımlar görmüş olmuşuz ve böylece bunların yerine psv veya metalist gelebilir
Bir fanatik beşiktaşlı arkadaşım twitter'da "beşiktaş ikinci olabilir diyenler ya futbolu bilmiyorlardır ya da matematiği az biliyorlardır" yazmış. Her harfine katılıyorum bu cümlenin.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Elbette Şampiyonlar Ligine gidersek, iyi bir TD ve 3-4 kaliteli transfer yapmamız gerekir. Bu kadroyla gidilmez zaten. En azından 2. olup şansımızı denemeliyiz. Ön elemeyi geçeriz belki, neden olmasın ki ? Tamam Samet Aybaba yetersiz, kadromuzun kalitesi belli falan ama bu da Beşiktaş yahu. Biz bu takıma inanmazsak kim inanacak ?
Canım FEDA olsun sana !
Neyine katılıyorsun mesela çok merak ettim? Sizin iki maçın birinde yenilip diğerinde berabere kalsanız bile bizim 2. olamayacağımıza mı katılıyorsun yoksa bizim göremediğimiz başka şeyler mi var?
Elbette zor bir ihtimal ama onu yazan arkadaşının matematiği biraz düşük seviye sanırım. Senin de buna katılman biraz tuhaf durmuş.
Matematiksel olarak hala şans varken her şey olabilir. Zor olabilir, ama olabilir.
FM Gazetesi
Fenerbahçe Galatasaray'a yenilse bile sonraki hafta iyi hazırlanıp Karabük'ü dışarıda yener. Kaçan şampiyonluktan sonra ikincilikte kaçarsa taraftar yönetimi koymaz. Onun için gerekeni yaparlar. Şahsen ikincilik için fazla ümitli değilim. İkincillik hesabı yaparken üçüncülükten olmayalım başka bir şey istemiyorum. Bursaspor'u unutuyoruz arada kalan iki maçı da kazanacaklarını düşünüyorum. Gençler'i bir şekilde yeneriz ama son hafta Kayseri maçı çok kritik. Dördüncü olup fazladan ön eleme oynamak hiç akmaz. Sezonu erken açmak kötü olur.
Hem ikincilik maddi olarak fazla gelir demek. Ama birde işin SA tarafı var. İkinci olursak kalma ihtimali epey yüksek. Her şey toz pembe ayağına yapılacak değişikliklerin önü tıkanmasın. Daha yüksek hedefleri gelecek sezon düşünmemiz gerek. İlk önce SA bir gitsin hele.
Önder Özen ile anlaşmış Beşiktaş, Ali Ece açıkladı. Teknik direktör olarak Zico gelirse şaşırmam.
Bu Önder Özen kimdir ne işe yarar ?
NTV Spor'da yorumculuk yapan arkadaş değil mi ?
Aynen kır saçlı,efendi bir adam.
Yorumları kaliteli.Geçmişini bilmiyorum.Futbolu iyi anlayıp,okuyan birisi.Sanırım ikinci ligleri ve genç oyuncuları iyi takip eden birisi.Ama nasıl bir etki eder bilemiyorum.Yerli oyuncu anlamında mutlaka katkı yapar diye düşünüyorum.Sanırım scout tarzı bir oluşumda görev alır.