Iki takimda kutluyor ama kazanan kimse yok![]()
Iki takimda kutluyor ama kazanan kimse yok![]()
Dirk Kuyt: "Hayatımda maç kaybettikten sonra kutlama yapan bir takım ilk kez görüyorum."
Adam Hollanda'da İngiltere'de senelerce oynamış böylesini görmemişNormal bizde görmedik daha önce
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Siz galibiyeti,biz şampiyonluğu kutluyoruz zaten fark burada.Kuyt bu farkı görememiş Allah akıl fikir versin![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Dirk Kuyt hayatında lig şampiyonluğu görmüş mü de ''şampiyon şampiyon gibi davranmalı'' diyor
Belli bir şeyi yaşamayan kişilerden ne yapmamız gerektiği söylenmesi de ayrı bir ironi![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Johan Elmander: "Bugün bu taraftarları görünce bir kere daha Galatasaray taraftarının ne kadar kaliteli olduğunu anladım. Provokasyondan başka bir işleri yok Kadıköydeki taraftarların."
Hay ağzını öpeyim senin Elmander.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Yalnız tamam Fenerbahçe'li arkadaşlar derbiyi yendiniz sevininde ama bir gerçek varki şampiyon Galatasaray.Bu kadar seviniyorsunuz sanıyorum şampiyon oldular.Biraz abartmadınız mı?Tura çıkıcak mısınız birazdan?
Haftaya siz Karabük maçında sezonun kapanışını yaparken biz maç sonu kutlamalar yapacağız.Böyle devam...
Ben ortada kutlanılıcak bir şey göremiyorum. Galibiyet ? Yok. Şampiyonluğu bu maç kazanma ? Yok.
İnşallah 150 seneleri görürüz ki bu gidişlede görücez gibi bakalımŞampiyonluğu kapışırız ya o sorun değil.
Aykut Kocaman : Galatasaray'ın kutlamayı kendi taraftarları önünde yapması daha iyi olurdu. "Burada yapılanlar ise aslında birçok şeyi gösteriyor."
Aykut Hoca'nın basın açıklamalarına bayılıyorum mesajı tam yerinde dosdoğru yolluyor![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Chaos ve Revolution olay budur. Çok kaliteli şeyler söylemişsiniz![]()
Sabri auta giden topa itiraz falan etmiyor... Volkan kolu ile sert bir sekilde vurdu(?) sanki, yine vurdu diyemem hizli gelisti o olay. Ama Volkanin kolu birden Sabrinin gögusunde. Sabride ne gerek var der gibi kollarini acar acmaz volkan saldirmaya basladi, hem o resimden önce volkanin sabrinin bogazini sikmasi var.
Ha bunu görmemişim ben pardon. Teşbihte hata olmaz derler, mesela orada takımların büyüklüğü değil maçların önemi ve büyüklüğü. Şampiyonlar ligi için Madrid örneğini geçtim aynı olay Schalke ile olsa da aynı şeyler yaşanırdı. Mesela burda takımın potansiyelinin olduğunun görülmesi. Ayrıca camia açısından değil bu sezon oynanan futbola bakılırsa arada o kadar fark olduğu da söylenebilir.
Arkadaşlar farkettinizmi biz 4 hafta önce felan ligi kopardığımızda ortadan kaybolan bazı arkadaşlar vardı.Maçlarda yanlış korner olsa bile gelip konuşuyorlardı.Son 4 haftadır yoktular.Bu maçla birlikte hortladılar![]()
Öncelikle fenerbahceyi tebrik ederim. 3 puana ihtiyaci ilan taraf daha istekli oynadi.fakat hakem yine formsuzdu.galatasaray maca motive degildi,isteksiz oynadilar.kaybetmek cok önemli degil ancak kavga olmasa iyi olurdu...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ayrıca, inşallah, bu maçla birlikte taraftarın ve camianın Aykut Kocaman'a güveni yeniden gelir, uzun yıllar Fenerbahçe'nin başında görürüz Aykut Kocaman'ı![]()
Beyler burasının FM Forumu olduğunu tekrar tekrar hatırlatıyorum.
Holiganlık yapılacak yer burası değil, burası bir taraftar forumu değildir ve lütfen buna uygun yorumlar yazınız.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu olmadı Ertan (:
Fenerlisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı ve diğerleri. Herkesin yorumu değerli. Mesale ben sene başındandır yapmadığım bir şeyi yapıp, Fanatiklik yapıyorum ve eğleniyorum : ) Bunu kişisel tartışmalara çekmenin ve tad kaçırmanın anlamı yok. Fenerbahçeli arkadaşların yorumları kadar, Galatasaraylı arkadaşların yorumları da bende tebessüm oluşturuyor. Sonuçta bir taraf şampiyon, Diğeri de ezeli rakibini yine yenmiş bir takım taraftarı ve eğlencesine bakıyor.
@ThreepWooD
Ceko, burasının değil buranın olması lazım fazladan ek koyup anlatım bozukluğu yapmayalım : )
...
Her zaman,her yerde en büyük Cimbom diyorsak her yerde şampiyonluğu kutlarız.Bu kadar basit,devam eden maçın ortasında bırakır maçı şampiyonluğu kutlarız,yaptığımız bir antrenman sırasında antrenmanı yarıda keser şampiyonluğu kutlarız,yenildiğimiz bir maçtan sonra yenilgiyi unutur şampiyonluğu kutlarız,uyurken kalkar sebebsizce şampiyonuluğu kutlarız.
Şampiyon olduktan sonra nerede kutlayıp,ne zaman kutlayacağımız bize kalmış.Hiç bir,Allah'ın kulunu ilgilendirmez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yahu bu kadar abartacak ne oldu bu maçta anlamıyorum ki.
Fenerbahçe kazandı, Galatasaray ise şampiyon oldu ve formalite maçında kaybetti olan biten bu.
İki takımıda tebrik ederim ben kendi adıma nasıl uyarı yapılacağını şaşırdım artık.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kaan'ın silinen 2. mesajı gayet mantıklı bence. Fm forumu ise çeşit çeşit konularda yazıyoruz. O zaman kapatılması lazım bu konuların haklı gördüm Kaan'ı. Yanlış birşey yok bence.
Tam tersine Aziz Yıldırım'ın gitmesini birkaç yıldır istiyorum ve Aykut Hoca'da oynatacağını söylediği hücum futbolunu gerçekleştiremeyeceğini gösterdi gibi. Benim maçtan çıkardığım oyuncuların kapasiteleri. Yetersiz olanların gönderilmesi, iyi oynayabilecek olanların performanslarının stabil hale getirilerek yanlarına yararlı olabilecek oyuncuların alınması.