Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
1 ile 30 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sen Galatasaray ile Fenerbahce arasindaki buyukluk farkini Real Madrid'le Galatasaray'in arasindaki kadar devasa goruyorsan kendi camiana hakaret ediyorsun resmen.
    Ha bunu görmemişim ben pardon. Teşbihte hata olmaz derler, mesela orada takımların büyüklüğü değil maçların önemi ve büyüklüğü. Şampiyonlar ligi için Madrid örneğini geçtim aynı olay Schalke ile olsa da aynı şeyler yaşanırdı. Mesela burda takımın potansiyelinin olduğunun görülmesi. Ayrıca camia açısından değil bu sezon oynanan futbola bakılırsa arada o kadar fark olduğu da söylenebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Ha bunu görmemişim ben pardon. Teşbihte hata olmaz derler, mesela orada takımların büyüklüğü değil maçların önemi ve büyüklüğü. Şampiyonlar ligi için Madrid örneğini geçtim aynı olay Schalke ile olsa da aynı şeyler yaşanırdı. Mesela burda takımın potansiyelinin olduğunun görülmesi. Ayrıca camia açısından değil bu sezon oynanan futbola bakılırsa arada o kadar fark olduğu da söylenebilir.
    Eger su maci izleyip de umutlanip Aykut Kocaman'a destek verecekse Fenerbahce taraftari bu Fenerbahce'nin rakiplerinin isine gelir. Aykut Kocaman Fenerbahce'nin oyununu asagi cekiyor ve bu cok acikca gozleniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Eger su maci izleyip de umutlanip Aykut Kocaman'a destek verecekse Fenerbahce taraftari bu Fenerbahce'nin rakiplerinin isine gelir. Aykut Kocaman Fenerbahce'nin oyununu asagi cekiyor ve bu cok acikca gozleniyor.
    Tam tersine Aziz Yıldırım'ın gitmesini birkaç yıldır istiyorum ve Aykut Hoca'da oynatacağını söylediği hücum futbolunu gerçekleştiremeyeceğini gösterdi gibi. Benim maçtan çıkardığım oyuncuların kapasiteleri. Yetersiz olanların gönderilmesi, iyi oynayabilecek olanların performanslarının stabil hale getirilerek yanlarına yararlı olabilecek oyuncuların alınması.

Mesaj Yetkileri