Ayew değil de beyler
Honda ve Douglas sezon sonu kontratları bitiyor.
hondayı alsak zaten imaj dan bayağı bir gelir elde edilir malum japon halkı
ilerde ayew-sow-remy 3lusu cok can yakar ama, mevcut oyun duzenimizde. ayew FMde favori adamim (:
gerçektende tam ihtiyacımız olan adam ceza sahasına dalıp karıştırabilen adam kanatta oynasa bile forvete çok iyi yardım ediyor ayrıca çok atlet adam ah be ah gelse
aykut kocaman stochu da o yüzden pek oynatmıyor genelde, forvete fazla yaklaşmıyor yanlız bırakıyor. aslında gene solda sow düşünülüp forvette alınabilir ama ihtiyacımız ya sağlam pasör 10 numara kıvamında bir forvet yada ayew ayarında kanat sağ kanatta pek sıkıntı yok o yönden bunun yanında bir orta saha ve bir stoper le 3 transferle takım gerekli seviyeye gelir ama bakarsın sezon başında giderler gg yi satar lar biz diğer transferleri yaparız sağ beksiz kalırız
Last edited by Önder HOCA : 11.Mayıs.2013 at 22:50
Honda ve Douglas takla ata ata gelirler![]()
Aziz Başgan transfer dönemi başlamadan önce tüm transferler bitecek dedi rahat olun, Transferin son gününde transferler tamamlanmış olacaktır. Neyseki dünya yıldızı gelecek demedi çünkü en son dediğinde Ziegler, Webo falan gelmişti, bu konuda içimiz rahatladı.
...
10'u özlemek diye bişey var ve Allah kimseye bunu yaşatmasın.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hadi haberini de yaptırdım getirecem bu oyuncuyu
http://skorer.milliyet.com.tr/fenerb...70/default.htm
...
Bügünkü maçta gördümki bu takımın orta sahaya ihtiyacı yok. Fizik olarak sağlam bir Emre-Meireles-Topal üçlüsü çok iyi oynuyor. 2 stoper 1 tane de forvet alırsak çok iyi olur. Hasan Ali de Ziegler'de eskiden 1 gömlek diyordum vaz geçtim 5 gömlek daha üstün bir oyuncu. Gençlerden Tosic alınırsa sezon boyunca ikisi birlikte iyi götürürler.
Defans hattında GG dısında herkes degismeli.Her sene aynısını diyoruz ama şu defansı bir türlü tutturamıyoruz.
Hasan bugün çok iyiydi. 2 stoper 1 forvet ve toptan değişicek yedek kulübesi yeterli olur.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bence yedek defansif orta saha da olmalı. Selçukla olmuyor artık. Hızlı hem sırtı dönük hem de yüzü dönük forvet, savunması ve hücumu iyi sol bek, her şeye rağmen hem savunması hem hücumu iyi yedek orta saha, sol kanat.
Allahını seven takımın üstüne 2 tane stoper atsın
Takımın hücumdaki sıkıntısı forvetlerde değil bence. Orta saha ve kanatlarla forvet oyuncuları arasındaki inanılmaz boşluk asıl sorun. O yüzden Webo forvet Sow sol açık oynadığında çok kötü durmuyoruz. Meireless'in neden bu kadar geride oynadığını anlamak güç. Yıllardır söylüyorum, Emre kalibresinde dayanıklı bir oyuncu ve 2 etkili kanat oyuncusuna ihtiyacımız var bizim.
Mert(kiralık)
Caner
Ziegler
Baroni
Krasic
Sezer
Serdar K.
Webo
Yobo
Bu isimler kesinlikle gönderilmeli,Kuyt kalacaksa yedek Stoch yedek kalacaksa o da satılmalı
Savunma 4lüsüne kalite 3 transfer,Orta sahaya alternatif 1-2 takviye,2 tane salvio tarzı kanat ve 1 tane forvet alınmalı
Bu kadar transferin yapılması imkansız gibi ancak en azından 2 kanat kesin olmalı
2 tane yabancı stoper alalım gerisi pek önemli değil
Volkan - Gökhan - Hasan - Topal - Emre
Banko 5 türk oyuncu var 11de
Webo gönderilmemeli bence tabiki forvet lazım Webo'da yedek olur.
takımın yerli kalitesi rakibimize göre düşük..
selcuk burak ikilisinin bugün 30 40 milyon euroya yakın değeri var..
emre 33 yaşına geldi onunla beraber en iyi yerlimiz gökhan..
semih, hamit, umut, bölgelerine göre bizim yerlilierimizden daha iyiler..
yerli kalitemizi arttırmamız şart, alper aslında o adım için cok yerinde bir isim ama alamayacağız gibi.
ali yıldırımla yaşadığı diyaloglar ve gs yi tercih etmek istemesi handikap
gökhan inler meireles in bire bir aynısı bana göre o yüzden onu almamıza gerek yok meireles i satmadıkça
stoper bölgesine ömer toprak müthiş olur ama, ne leverkusen kolay bırakır ne de ömer bize gelir
Serdar taşçı Serdar Aziz isimleri iyi gibi duruyor ama Taşçı nın son hali ne bilmiyorum, gelmeyi ister mi oda meçhul..
Serdar Aziz i de bursa dan koparmak hiç kolay değil..
Geriye bence en uygun Aykut Demir kalıyor onunda Fenerbahçeye sempati ile baktığını zannetmiyorum trabzonlu
Her bölgeyi böyle incelesek alacak, alabileceğimiz yerli yok ne yazık ki, bizi bir üst seviyeye taşıyacak..
Belki Erkan Zengini alırlarsa alırlar..
Yabancı hakkı giderek azalıyor asla ve asla Ziegler Yobo Webo Baroni bu hakkı doldurmamalı bana göre..
Dursa dursa Webo dursun o da bir sezon.
Ancak en az 3 ü kalacak adım gibi eminimStoch Krasic yolcular gibi. Bir tane daha yabancıyı göndersek 3 tane yabancı 1 ya da 2 yerli ile transferi kapatırız..
3 yabancıyı müthiş isabetli seçmedikçe gelecek sezon da bizi hüsran bekler.
salihin nerden baksan 1 senesi daha var he baroni yerine salih oynasın istiyoruz ama baroni orta sahada salihten daha iyi bir isim şu an için ki baroni bile yetersiz gelirken bence şuan salihin üstüne takım kurulmaz salih gene arasıra oynayarak pişecek ama 1 sene daha var önünde. o yüzden bize bir
orta saha daha lazım en azından emre ayarındaki daha genci salihide meireles gidene kadar(yaşlanana kadar) hazırlarız hallolur
abi adamlarda bi selçuk var birde burak bence şu an bizim takımda ordaki yerlilerden bir selçuk 11 oynar
adamların kaceisi yabancı bizimki volkan
sağbekleri yabancı bizimki gg
solbekleri yabancı bizimki hak
stoper olarakta egemen var yanına bir yabancı ama sağlam bir yabancı lazım
orta sahada emre var hernekadar yaşlıda olsa yanında baroni oynamadığı sürece maç temposunu kaldırır
dmc de onlarda melo var bizde topal
adamların yerli kalitesi nasıl daha yüksek şu durumda bizim daha iyi yerli kadromuz varken bunu değerlendirmemiz lazım(tabiki adam akıllı yabancılarla) yoksa bu yerli kadro heba olucak 2 seneye kadar
Selcuk la Burak o kadar iyi ki ortalamayı çok yükseltiyolar. Semih var gayet iyi ve bu oyuncular bizimkilerin aksine uzun yıllar verim alınacak oyuncular..
Volkan ın bu yıl ki performansı çok kötüydü. Muslera ile Volkan arasında bu yıl fark açıldı bana göre. Yani kalede şuan ki Volkan ile yerli avantajı yok..
Umut gibi yedeğimiz var mı ne zaman oynasa iş yapabilecek..
Hamit iyi kötü tecrübesiyle ve oyunun tutulmasında bence cok katkı sağlıyor..
Az ama maksimum katkı alınan yerleri var galatasarayın 18 de. Özellikle de Selcuk ve Burak
direk fark yaratan adamlar bizim böyle fark yaratan yerlimiz sağ bek gökhan..
yabancı konusunda ise drogba ve sneijder ile toplamda yine onlar önde zaten.