Meireles şuan kadronun en iyi adamlarından biri. Yerine gelebilecek en iyi isim yerli de olması avantajıyla Gökhan İnler dir. O gelmedikçe Mero ya da en az 8 milyon euro vermedikçe gönderilmez.
Tff ceza versin bir daha yapmayacağım deyip erteletiriz kalırsa..
Şahsi fikrime gelince; çok çirkin bir hareket ama gslı olmadığım için o kadar nefretle bakamıyorum tabiYine de kendini dizginlemesi şart ama böyle çok örnek gördük, hiç biri kendini dizginleyemedi. Bu da düzelmez
"Onu çekme bunu çek" diyen hoca ne ceza aldıysa Meireles'e de o ceza verilsin ..
Sahaya izinsiz giren bir taraftarı nasıl yaka paça dışarı atıyorlarsa,basın mensubu olmayıp,orada bulunan ve soru soran kişiye de böyle cevap verilir.
Konu orası değil,onun tartışması çoktan yapıldı ve Fatih Terim'in yaptığı ayıptı,bunu herkes kabul etti ancak Fatih Terim'i örnek göstererek Meireles'i haklı çıkarma çabası da çaresizliğin bir örneğidir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İşte Burak Yıldırım'ın Katil Zanlısının ifadesi;
" Arkadaşımla birlikte maçı kahvede izledik, Onu yolcu ettikten sonra durakta otobüsü beklemeye başladım, 10 kişilik bir grup üzerime dogru yürüdü "şşt utanmıyomusun o formayı giymeye " diye seslendiler, üzerime dogru geldiklerinde cebimden çıkardıgım bıçağı korkutmak amaçlı gösterdim, Ben batırmasam onlar beni bıçaklayacaktı. "
Bunun üzerine emniyet güçleri, mobese kameralarına göz attı. ve bu ifadenin gerçeği yansıttığı ortaya çıktı.
Doğru mu bu haber bilmiyorum ama tabi suçunu azaltmaz bu.Burak kardeşime Allah'dan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum.Ama böyle gelişen o kadar olay var ki en yakın çevreden bir örnek ki bizim mahallede oluyor o formayı giymeyi utanmıyor musun olayları.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
edirnekapı merdivenleri çeken bir mobesa varmı hiç görmedim ben bilen varmı?
bıçağı taktıktan sonra birde kovalıyor arkadaş
bu arada internete hasan sasin taraftari nasil tahrik ettiginin görüntüleride düstü.. umarim oda tff tarafindan disiplin kuruluna sevk edilir..
Anlaşılan tuttuğumuz takımın formasıyla da gezemeyeceğiz artık.
Canım FEDA olsun sana !
Şu cümlenin bulunduğu mesajı çıkartıp buraya koy hemen üyeliğmi iptal edicem. Artık bilmeden sallayarak mesaj yazmaya da başladın bakıyorum. Senin bu kadar gocunmana sebep olacak ne oldu acaba, FB'liler sana ne yaptı böyle. Madem çok hoşuna gidiyor artık ben de mesajlarıma smile koymaya karar verdim, galiba smile koyunca çok akıllı olduğunu hissediyorsun.
Önceki mesajında saydığın 3 tane şey aynı maçla ilgili şeyler ve sadece Galatasaray taraftarının küçük bir kesimi tarafından istenen şeyler.Şu an Meireles'in Fenerbahçe'den gönderilmesini düşünen bir çok kişi bulabilirim her takımdan ama buna karar verecek tek yetkili Fenerbahçe kulübüdür ancak insanlar ''gönderilmeli'' diyerek sadece fikirlerini ortaya koyduklarında sen veya senin gibi düşünenlerin ''kovsunlar'' ''göndersinler'' gibi algılayıp Fatih Terim olsun Melo olsun bu adamları örnek göstermesi Meireles'i haklı konuma getirmeye çalışmaktır.
Bilmeden dediğin şeyi dün ikimiz tartıştık forumda.Akıllı falan hissetmiyorum.Buyur dün ki tartışmamızdan,şimdi cevap verdiğin mesajımla ilgili ironi yaptığım kısım;
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=483
Devamında ki tartışmayı hatırlarsın zaten.
ahlak konusunda maalesef siz ahlaksız denilince o olay ahlaksızlık olmuyor.ahlak kişinin kendi içinde belirleyeceği bişey olduğu için o davranışı sergileyen ahlaksız olmaz yanlıştır doğrudur orasını yargılarsın ama ahlak konusunda laf düşmüyor kimseye.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Arkadaşının ifadesi var internette, diyor ki biz iki kişi gidiyorduk sonra arkamızda şşt yaptılar sonra bıçakladılar. Ancak görüntüde, 5-6 kişi gidip şüphelinin üstüne yürüyor bu da bıçaklıyor. Ölen arkadaşa allah rahmet eylesin, fakat, arkadaşını orada satan, ifadesinde de arkadaşını satan o heriften de katil kadar tiksindim. Allah bildiği gibi yapsın.
bir insan dusunur hasan sas neden el kol hareketi ben inançli oldugum için "allah" herkese beyin vermis 2 dakkacik dusunun hasan sas durduk yeremi el kol hareketi yapiyor yoksa kufur yedigi için mi ? kadikoyde hersene ayni seyler oluyor
buraga gelirsek denilecek cok sey var ama demicem sadece rabbim annesine babasina ailesine sabir versin gerisi umrumda degil.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=dUqerDubx9A kuyt"a dikiz.
meirelesin hakem raporu yok nasıl ceza alacak ?
İnanmıyorum ben orta hakem ordan göremez yan hakem oraya bakmıyor 4. Hakem ortalıkta yok zaten
Yayıncı kuruluş görüntülerinden sevk edilmiş Meireles.
Medyanın niye bu kadar uğraştığı belli oldu . Rapor olmadan ceza veremezler kulüp açıklama yapmalı . Hasan Şaşında görüntüleri çıktı onu da alsalardı madem
Valla bana göre ceza almasa da olur,bütün Türkiye ne yaptığını gördü.
Ceza alamaz , veremezler . O zaman tek tek pozisyonları inceleyelim böyle saçmalık olmaz
Ülkemizde başka örneğı var mı ?
Varsa ceza alsın
Emre Belözoğlu var ya![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
O zaman alsın cezayı 3 4 5 ay neyse artık
kulübeden orta parmak felan gösteriyor o bile yeter..
o sahis doguluymus galiba.. memleketine gitmek üzereyken yakalamis polisler 2 senedir istanbulda yasiyormus istanbul böyle tiplerle doldu tasti adamlarda ne egitim var ne ahlak var ceplerinde kelebekle döner bicaklariyla felan geziyorlar bu gibi tipleri direk idam edeceksin onun gibi tipleri cok iyi bilirim en ufak olayda bicak cekerler az isimiz olmadi öyle tiplerle..