Fenerbahçe bi mahmut hocadan bi de Trabzonspordan çekiyorSüper kupa yine yeniden bizim oluyor
Onur..Onurrr.Onuuurrrr.. Defans hattımız rondonu tutabileydi iyiydi. Tur zor ama neden olmasın. Çünkü londraya yedeklerle geldik. Salı günü chelsea cuma günü fener maçımız var. Ligde şampiyon olmak istiyorsak ikili averajda rakiplerinize boyun eğmemeniz gerekiyor düşüncesi yüzünden as kadroyu fenere sakladık
Mendes şimdiye dek en yüksek bonservis verdiğim oyuncu ciddi bir mebla ödedik ama herif naaptı 90+1 de yazdı golünü kurdu tahtı gönlümüze..lige fener galibiyeti ile başladık Allah bereket versin. Sırada Chelsea var son telkinleri verdik maç saatini bekliyoruz bizler inandık sizde inanın
Salladık ama yıkamadık ): Adamlara Avni Akeri dar ettik son 20 dk ceza sahasına gömüldüler resmen. Bu korku size yeter !!!
ve çok zorlu fikstürün son maçında arenada bir diğer ciddi rakibimiz Galatasaraya konuk olduk. Top oynayamadık rakibede oynatmamaya çalıştık nitekim kaleyi bulan 3 şutları var ama ilk yarının sonunda yediğimiz gol üstüne yediğimiz kırmızı planları alt üst etti. Sezon başı tam form tutamadık taktkler oturmadı ama bu zor fikstürü atlattık.
Avrupa Liginde Gruplar belli olurken Trabzonsporun şansı yine yaver gitti.1 torbadan girdik diye sevinirken 3.torbadan rus zenginlerinden dinamo moskova ve 4. torbadan ispanyadan granada geldi. Grup zorlu sayılabilir ancak biz kendimize oldukça fazla güveniyoruz
Maçlar gayet iyi ama Chelsea karşılaşmasında farkı Onur korumuş belli adam 2 penaltı kurtarmışFenerbahçe'de garibim ya hep ona patlıyon olmuyor bu
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Ben demiştimAnca Fener'i yen sen zaten
![]()
Chelsea maçında safi yedeklerle çıktık içerdede eliyorduk az kalsın hep federasyonun yüzünden (: Fenere yapacak bişi yok sistemini çözdük heriflerinBana açık ve seri futbol oynayanların pek şansı yok gibi
Bize sıkıntı yaratanlarda olmuyor değil mesela;
1- Kapanan takımlara golü erken bulamazsak
2- Oyun tarzı paslaşan olan takımlara karşı
tavsiyelere açığım![]()
Chelsea maçı sonrası Fener maçı verilir mi ya işte federasyon ince işler peşinde olmasaydı şuan Chelsea'yı elemiştik he![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Granada A.L de mi Vay Be ! Tek Bende İyi DeğilmişGerçi Ben Ş.L Mücadelesindeyim
El Grana'ya Tarihi Bir Farkla Hezimetini Bekliyorum Yenilmezsen Eğer Bir Yanlış Yaparsan Bu Kariyerin Sonunu Getiririm![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Jose Mourinho
Kardeşim Sen Niye Benim Editlediğim Mesajı GörüyorsunOrda Editlenmişi Var
![]()
Yalnız Sandığın Gibi Adı Küçük Ama Çok Mücadeleci Bir Takım
Umarım Takımda Gabriel Torje Yoktur Rumenlerin Messi'si Durdurmak Çok İmkansız
El Arabi Form Tuttuğu Zaman Çok Tehlikeli Oluyor
Bu Arada Kadroyu Bana Bir SS Atsana Kimler Kalmış Kimler Gelmiş Merak Ettim El Grana'nın Yapay Zekasını![]()
Gözümüz Trabzon'da, gönlümüz San Marino'da, haydi San Marino başarırsın![]()
İşler kesat
90 dk uyuduk son dk golüyle yüzümüze su döküldü :F
Kendimize geliyoruz yavaştan
Bu senenin flash takımı beşiktaşın namağlupluğunu elinden alıyoruz. Rıza çalımbay sivastan bjkya geçmiş. şuan gayet güzel işler çıakrıyorlar
Hava soğuk ama rusyadaki havadan değil sahada FIRTINA esti
Trabzonda 2-0dan manisaya puan verdik şaka gibiyiz ama bu sene şampiyonluk kupası gelecek seneye muhakkak şampiyonlar liginde olmalıyız !!!
Belçikada da fırtına vardı çok net goller kaçırdık amma lakinki mühim olan 3 puanı cebe koyduk
Trabzonda brugge yenip işi bitireceğimizi düşünüyoruz
Ligde zirveye kurulurken avrupada da yüksek ihtimal üst tura çıktık