Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İstermisiniz :
Volkan - Gökhan - Kjaer - Egemen - Taiwo - İnler - Raul - Emre - Emenike - Kayt - Sow
Ben istirem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yönetim Alper Potuk konusunda yenik düşerek zaafiyetini eski gücünden cok uzak olduğunu bir kez daha gösterdi. Aziz Yıldırım formda olsa Alper fenerdeydi. Rakip bence Alper ile hem psikolojik hem de kadro kalitesi olarak bir adım daha öne geçti.
Ligin en iyi oyuncularını kim alıyorsa o ligde onun hakimiyeti vardır. Önceden bizdik bu takım
Emre'yi 11'e yazmayın. sakatlanabiliyor çokça.
Volkan
GG Egemen(Ömer) Terry Kolarov
İnler Fernandes Topal
Kuyt Emenike Sow
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Israrla Holmen ismi geçiyor, takım Holmen dolu hala kalitesiz orta saha peşindeyiz. Acaba Emre, Meireles ve Cristian'ı nerde oynatmayı düşünüyoruz. Yoksa taktik 4 defans 5 mc 1 forvet mi olacak? Tam Aykut Kocaman'a göre ölümüne defans, kontraya bile gerek yok. Belki rakip kendi kalesine atar, 1-0 olsun bizim olsun.
Her sezon olduğu gibi biz; nokta transfer deriz yine virgül ile soru işareti gelir... Hiç değilse iki nokta üst üste felan alabilsek...
Holmen konusunu çok dert etmeyin derim.
En azından Fenerbahçelik bir konu olmadığını biliyorum![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
emre konusunda hakli arkadas emre böyle giderse seneye en fazla rotasyon oyuncusu olur takimda.. asiri derece cok sakatlaniyor..
http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerb...ayi-patlatti-2
Alper'i almış Fenerbahçe.
Lig TV yalan haber vermez bence
Hayırlı olsun diyelim![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Güzel bir çalım yaptı Gs ye Aziz Yıldırım. Tabi doğruysa.
FM Gazetesi
Lig tv'nin transfer konusunda yalan haber verdiğine pek rastlamadım.
Pek inanasım gelmiyor benim.
Canım FEDA olsun sana !
Erdal Şahbaz: Fenerbahçe 6.250 bin Euro , Orhan Şam ve Bienvenu'yü verdi. Alper Fenerbahçe'de. Radyospor
Hayırlı olsun.
Ben Aziz Yıldırım'dan böyle bir çalım bekliyordum çünkü taraftara kendini kanıtlamaya ihtiyacı olduğu bir dönemde.
FM Gazetesi
Aziz Yıldırım formda olsa bu transfer coktan bitti demiştimDemekki gsnin borsaya bildirmesi gerekiyormuş, güzel çalım müthiş transferr.. kaç para olursa olsun harika iş başardılar eğer gerçekse helal olsunn
Hobaaaaa
Hayırlı olsun
on gün önce anasından girip bacısından çıktığın (daha çok stadtaki taraftardan bahsediyorum) adam şimdi senin futbolcun oluyo hayat çok garip
Transfere güzel bir giris oldu insallah böyle akıllı transferlerle devam ederiz.
2 hafta önce küfredilen ıslıklanan oyuncu almak ilginç olmuş
Alperi geçinde orhan ve bienvenuyu iyi salmışız![]()
![]()
![]()
Aziz Yıldırım farkı ! inşallah doğrudur,kesindir.Alper harika bir oyuncu
Büyük bir transfer çalımı, tabii doğruysa eğer. Hayırlı olsun ne diyelim.
Canım FEDA olsun sana !
Fenerbahçe'nin para + karşılığında verdiği oyuncular sorgulanmayacaktır. Kadroda gönderilecek 7, 8 oyuncu varken taraftar tepki göstermez. Hayırlı olsun iyi transfer ama bence bu transferden sonra Meireles satılır. Zira Topal'da varken Salih'in önü kesilmemeli.
Eskişehri ikna etmek zaten kolaydı. Alper i aziz yıldırım bizzat kendi ikna etti sanırım napıp edip. helal olsun gerçekten başkana uzunca bir süre sonra o kadar muhalif olmama rağmen, helal olsun diyorum..