Nani gelirse kanatlar pek akıcı olur yalnız.Adam hem teknik hem yeterince hızlı.Kadroyu düşünemiyorum ileri hattı Nani gelirse verimli Amrabat Sneijder kalırsa Burak ve Drogba.Bunlar güzel kombine edilirse Ş.Liginde çok büyük başarılar yakalarız.Ha bu sadece hücum hattı.Bir stoper ve bir sol bek alınırsa efsane bir kadromuz olur![]()
Arda'yı acayip ucuza satmışız yalnız.
Arda'yı çok kötü zamanında sattık. Maalesef. Hem takım kötüydü, hem de kendisi o kadar estiremiyordu bundan dolayı.
Nani için 7 m. diyorlar
bu paraya gelirse eğer müthiş iş olur
Alper'i kaçırırsak kötü olur.Üstüne Nani gelirse dehşet olur.Enteresan işler olucak gibi![]()
alperi ben 3 kez falan canlı izledim. pek çok kez de tv başında. anadolu takımlarında gördüğüm en iyi oyuncu. şl takımlarının hepsinde olmasa bile 3.torba takımlarının da iyi bi oyuncusu olur bana göre..
müthiş dinamik çevik içeriyi zorlayan basan enerjik baş kaldıran bi yapısı var.
en önemlisi yerli mevcut yabancı sınırı göz önüne gelirse bu kadar değerli olması normal.
şimdi galatasaraylıların burun kıvırması bence biraz komik oluyo![]()
alper bize gelecek bence yine tekrarliyorum gelmezsede dunyanin sonu degil eger alper ve esesin baskaninda azcik karakter varsa galatasaraya verirler cunki soz verdiler soz namustur ha gelmezsede dunyanin sonu degil kadromuz ligi zaten domine ediyor bizim için onemli olan avrupaydi son olarakta ispanyolcasi el dinero habla(para konusur )
burun kıvıran yok yahualper alınmazsa GS ne kaybeder? ya da alınsa ne kazanır ? bunu hesap etmek lazım. Gökhan Gönül'e üzülmüştüm mesela.Ama Alper'e çok üzülmem ben açıkcası.Arif'in de dediği gibi zaten lig için kadromuz yeterli.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Eskişehirliler şaşırmamış duruma.
![]()
Galatasaray kulübü Alper alınmazsa bir şey kaybetmez.Hatta Melo'nun gelme olasılığı kat kat artar.Biz zaten bir kaç kişi dışında şu kadroyu koruyalım üstüne 3-4 takviye ve Melo'yu alalım tamamdır.Zaten bunlar olursa bu takım yine aynı başarıları tekrarlar hatta üstüne de çıkar diye düşünüyorum.
Ben Jem Karacan'ı alacağımızı düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben de Jem'i istiyorum. Alper'e söylenen para+oyuncular verildiyse oyuncularla birlikte 13 MN Euro geçiyor fiyatı. Yuh yani ne ispatlamış ki bu adam. Bu kadar uçmaya gerek yok, Fenerbahçe hayrını görsün. Maksimum 3-4'e Jem kapatılır bence. Premier Lig'de oynamış adam en az Alper kadar oynar.
Bu arada Haldun Üstünel yeni yönetimde varsa Nani'nin gelme olasılığı da hayli artar.AMK Gazetesi yarın açıklayacaklarmış galiba.Bizim haberlerimizi düzgün yapıyorlar diye biliyorum hadi bakalım hayırlısı.
Bende diyorum transfer niye yattı;
''Galatasaray'da Alper transferi bitmiş''
-Oktay Derelioğlu,20 Mayıs 2013
Ah ulan ah,yıllarca dalgasını geçtik sonunda bizi buldu![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Alper'i alamamak dünyanın sonu değil. Alper STSL'de alabileceğimiz en iyi yerli oyuncuydu, olmadı, kısmet değilmiş ki daha biten bi şey de yok bana göre. Alper geçen seneki gibi kabul etmeyebilir Fener'i yeniden. Bizim bu transferle ilgili bi sıkıntımız yok. Sözünü tutmayan Halil Ünal utansın. Ayrıca bana asıl garip gelen nokta bizden 6 milyon + Elmander + Emre'yi isteyip 6,5 + Orhan + Bienvenu'yü kabul etmesi. Fenerli arkadaşlar kusura bakmasın ama Orhan'la Bienvenu nere Elmander'le Emre nere.
Screw you guys, I'm goin' home
Eskişehir sonuçta Galatasaray'a belli fiyat üzerinden söz vermemiştir,önceliği verdiler görüştüler anlaşamadılar fener girdi araya anlaştı etik dışı bir durum söz konusu değil.
Örnek vererek anlatacağım; ama anlatmadan önce kesinlikle Elmander ve Emre daha iyi oyuncu bunu belirteyim. Şimdi Elmander yıllık 2 milyon € maaş talep edebilir Eskişehir'den; ama Eskişehir sadece bu parayı Orhan ve Bienvenu'ye verebilir kısaca Eskişehir Elmander'i almak ister; ama vereceği maaş ile dengeleride bozabilir. Bunuda düşünüyorlardır. Sırf iyi oyuncu olduğu için maddi dengeleri bozmak takımı gelecekte kötü bir finansal duruma sokabilir.
Bence gs hic birsey kaybetmedi hakki var alper iyi oyuncu ama 6m+elmader+emre etmez.aziz her zamanki aziz tribüne oynuyor.alperin sonu insallah m.topuz gibi olmaz
Aziz başkan kartları hep doğru zamanda kullandığı için yıllardır bu kulübü yönetiyor ve görünen o ki Fenerbahçe taraftarının kafası değişmediği sürece uzun yıllar daha o koltukta oturacak ve Galatasaray'ın şampiyonluklarını izleyeceğizDünya yıldızı alacağım falan diyince içimden "acaba zihniyet değişti mi" diye endişe etmiştim ama endişem boşunaymış
Ben Ünal başkanın yerinde olsam Türkiye'den parlamaya yüz tutmuş 3-4 tane daha oyuncuya talip olur Fenerbahçe'nin almasını sağlardım
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aziz Yıldırım yanlış sularda. Bu aşikar. Artık taraftar uyanmalı. Alper transfer daha öncede söylemiştim birinci öncelik olarak ne ihtiyaçtan ne iyi oyuncu olduğundan. Sırf taraftarın gözüne girmek adına yapılmaya çalışılan bir transfer. Amatör bir zihniyet. Eloğlu scout kurar, alt yapı fabrika gibi oyuncu basar biz 2014'e yaklaştığımız şu dönemde bir Türk genç oyuncu için kapışıp para saçıyor ve mutlu oluyoruz. Aslında bakınca bu transfer külli zarar bizim için. Max. 2.3-2.5 edebilecek bir oyuncu. Ancak işte şartlar bunu gerektiriyor maalesef. Bizde iyi kapattık diyoruz şartlara göre. Herkes biliyor fiyatının bu olmadığını ama şartlara göre yorum yapıyor. Bence bir çok taraftarda farkında Aziz Yıldırım'ın amacının. Ancak adam inmeyeceği için o koltuktan birşey gelmiyor elden. Birde dünya yıldızı alağız dediyse daha transfer döneminde çok uzun bir süre var. Alabilir...
Makul fiyata alınabilirdi ancak araya Fenerbahçe de girince fiyat yukarı çekilirdi eüer yönetimimiz çekilmişse, bir bildiği vardır o kadar uçuk paralar vermeninde anlamı yok. İyi oyuncu Fener'e hayırlı olsun.
Tabii bide şu var. Sen kupa maçında şu bir iki hafta sonra gideceğin takımın taraftarlarından bütün tribün komple ana avrat küfür ye sonra orada o taraftarlar için oyna. Enteresan durum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şimdi Nani Galatasaray ile anılıyor ya,Aziz Yıldırım Nani'yi de almasın Fenerbahçe'ye,Galatasaray'a tarihi bir çalım daha atmak için![]()
Sıra Eskişehir'de![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."