@firatgunayer: BJK yönetimi: Hocanın alacakları + önümüzdeki 1 yıllık ücretini verelim..
Aybaba'nın avukatı: Hayır..3 yıllık alacağın tamamını istiyoruz.
'Beşiktaş'ın 3. büyük kaptanıyım.' 'FEDA!' 'Beşiktaş'ın çocuğu.'
Yav he he! Samet AYPARA!![]()
@firatgunayer: BJK yönetimi: Hocanın alacakları + önümüzdeki 1 yıllık ücretini verelim..
Aybaba'nın avukatı: Hayır..3 yıllık alacağın tamamını istiyoruz.
'Beşiktaş'ın 3. büyük kaptanıyım.' 'FEDA!' 'Beşiktaş'ın çocuğu.'
Yav he he! Samet AYPARA!![]()
2012-2013 sezonu : 1.400.000 TL'sı
2013-2014 sezonu : 1.550.000 TL'sı
2014-2015 sezonu : 1.650.000 TL'sı
2015-2016 sezonu : 1.750.000 TL'sı ödeme yapılacaktır.
6.350.000 Milyon TL
Samet Aybaba Beşiktaş'ın 3.Büyük Kaptanıyım demişti..
Evet Gerçekten PARA insanları değiştiriyor.Allah'tan tek dileğim para bizi değiştirmesin.
Aybaba'nın yaptığını çok doğru bulmuyorum ancak şöyle bişey de var ki yabancı bir teknik adam gelse daha çok şeyler yapardı.
Klübün içinden birisinin böyle yapması daha kötü olmuş tabii.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bir de 4 yillik sozlesme varmis, vay be ne para ama
...
Boşuna yollandı Quaresmalar, boşuna uğraşıldı o kadar kontratlarla.. Yazık.
İyi para. Kimse Aybabaya laf atmasın. O hoca ile o kadar uzun vadeli kontrat yapmak hata. Yapıyorsan bedeli bu..
Aybabanın kenarında köşesinde 50 milyon eurosu yoktur ki 4 milyon gibi bi paradan vazgeçsin dimi beşiktaş içinbiraz empati
Aynen. Normal bir vatandaş işten çıkartılınca tazminat istemiyor mu buda aynı hesap işte. Sözleşmeye bağlı kalması sonuna kadar hakkı. Ama sorun adamın önceden yaptığı açıklamalarla samimiyetsizliğin dibine vurması , gerçek yüzünü göstermesi. Artık sözleşmeyi yapanlar bunun çaresine bakacak el mecbur.
Mesela Schuster gönderilirken tazminat istememişti diye biliyorum.
olur bunlar. 4 milyon samet aybaba nın hayatını değiştirebilecek bir para. anadolu klubüne gitse 10 yıl aralıksız çalışsa anca kazanır, onu da ne kadar sürede tahsil eder meçhul.
kimler ne demeçlerinden dönüyor futbolda. insani bi olay. schuster in ne kadar parası kaldı bilmiyorum ama ihtiyacı olup, umursayacağı bir miktar değildi demek ki. ya da kendi gitmek istedi, hatırlamıyorum durmak istemediğinden de olabilir.
çoluğuna çocuğuna toruna iyi bir para bırakmak isteyip, peşinden gitmesi bence cok insani.
sonuçta onun oynadığı yıllarda futbolda bu kadar büyük paralar kazanılmıyordu.
koca demirören parasının peşinde ihtiyacı yok ve en büyük sorumlusu kendisi iken.
Bernd Schuster'de farklı iddialar da vardı. Hem teknik direktörün itibarının zedelenmemesi hem taraftarın tepkisini çekmemek amacıyla "istifa" süsü verildi şeklinde düşünceler vardı, ne kadar doğrudur bilemem.
Gülşen Aybaba'nın twitter adresine baktım.
Haberin yalan olduğunu söylemiş.
Last edited by petrol_fb12 : 23.Mayıs.2013 at 11:01
bir kere olayın yalan oldugu belli cünkü aybaba ile 2+2 yıllık sözlesme yapıldı yani ikinci senenin sonunda fesih hakkı oluyor kulübün o yüzden kalan 2 yılın maaşını almaya hakkı yok. yönetim bu senenin parasını öder sözleşmeyi fesih eder.
eğer çok diretirse bu konuda teknik direktör olarak degilde görev konumunu degistirir elinede yetki vermez bir sene boyunca yatar parasını alır gider. yönetimin görev degisimi konusunda yetkisi var sonucta her türlü halledilir bu konu..
Her nasıl gidiyorsa gitsin , tazminat ödemekten imanımız gevredi ama bu son olsun yeter ki şu adamın kulübümüzle ilişiği kesilsin.
haber dogruysada yalansada bilemem aybaba hakli parasini çatir çatir tabiki alicak yabancilar parayi alirken ses cikartmiyoruz ama turk hoca hakkini isteyince etmedigimiz kufur kalmiyor
Beyler çok net. Yönetim hatası.
Verilen para da öyle yapılan kontrat da öyle.
Adam ben başarılıyım madem gönderiyorsunuz paramı verin diyor kısaca.
Ya da göndermeyin ben çalışmak istiyorum diyor.
Madem öyle yönetim 1 senelik cüzi bir kontrat yapsaydı yani sonuçta feda sezonu değil mi? Herkes fedakarlık gösterdi.
Abi her seferinde söyledik , Beşiktaşlı olmayan insanların böyle sağduyulu olması kolay. Aslında sağduyu da demeyelim yani doğru kelimeyi bulamıyorum ancak bu adam bunları hırsından yapmıyorsa ben de birşey bilimyorum açık ve net sizin bu nüansı yakalayamamanız da başka takım taraftarı olmanızdan ötürü son derece doğal.
Daha önce de söyledim sezon başında yıllardır içten içe hayalini kurduğu göreve gelirken "para konuşmadık , aile içinde böyle şeyler olmaz. söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır" demesini biliyordu hadi bir an önce göreve başlayayım diye. Şu anki davranışları öyle gösteriyor ki bu adam sezon başında bu sözleri tamamen göz boyama olarak söyledi. Bundan çıkan sonuç budur , başka birşey değil . Yoksa biz elbette adamın parasını vermeyelim muhabbetinde değiliz ama madem sen sezon başında bu kadar düşünceliydin , böyle "Beşiktaş'ın çocuğu" idin şimdi bunları yapmayacaksın. Sırf hırsından dolayı bu kadar küçülmeyeceksin. "Bundan sonra yönetim benimle değil avukatımla görüşsün" cümlesini kurmayacaksın. Senin karşında Beşiktaş var sana defolu mal getirdi diye dava açtığın mobilyacı yok.
Unutmadan şunu da ekleyeyim. Ben bu düşüncelere bu oldukça çalkantılı bir sezon geçirdiği için sahibim. Schuster de pek bir başarı yakalayamadı şu anki kadronun misli kalitede olduğu halde. Tigana da bir şey kazandırmadı bu takıma elle tutulur , Ertuğrul hoca gitti 8 tane yedi ama bu insanlar karakter açısından gram zaafiyet göstermediler hepsine teşekkür edildi yollar ayrıldı. Bu adamın öyle olmadığı apaçık.
Dediklerine katılıyorum. Ortada bir duygu sömürüsü var tabi ki. Samet Aybaba masum demiyorum zaten ben. Ama asıl suçlu yönetimdir onu demek istedim yoksa Samet Aybaba'ya olan tepki doğal ve son derece haklıdır. Aynen dediğin gibi, para ve şöhret ugruna duygularla oynamıştır.
Yine de biri çıkıp demeli Samet Aybaba gibi bir hocayla hem de feda sezonunda neden böyle bir kontrat yaptın diye. Çunku BJK'ın fesih gucu zaten yoktu lüksü yoktu. Şimdi farzet ki aybaba'ya bu paralar verildi ve feshedildi, e ne oldu o zaman Holosko'nun kesilen ücreti? 1 milyon euro için feda edilen quaresma ? Herşey başa sarmış oldu. Harcamaları kısıtlamak değil miydi amaç, futbolcu maaşlarından kısıtladıgın butun parayı Aybaba'ya vermiş olacaksın.
İşin özü, hatayı yapan yönetimdir ve bunu da temizlemek yönetime düşer. Para vermeden gönderebilmenin bir yolunu bulmalılar yoksa aynı yerden kıstıgın parayı aynı yere yeniden veriyor olacaksın.
Yönetim elbette bu kadar uzun süreli ve fahiş paralara yaptığı kontrattan ötürü hatalı. Fikret Orman'ın gelir ayak yaptığı en büyük hatalardan birisi oldu Samet hamlesi. O konuda hemfikir olduğumuzu söyleyim; ancak Samet'in açıklamaları ve davranışları birbiriyle uyumsuz. Tepkim de en çok buna.
Samet Aybaba yönetimin talep edeceği parayı alacağım demiş. Bu yönetimin en pis huyu bu. Quaresma'nın gönderilmesi ne kadar doğru ise sırf kalan parayı aza indirmek için muhabirleri devreye sokup adamı taraftara karşı kışkırttılar. Sözleşmeyi yapıyorsan seve seve ödeyeceksin. Bunu kendi içlerinde çözmek yerine medyaya bu kadar malzeme vermekte neyin nesi. Karşındaki uzlaşacağı varsa uzlaşmaz.
Teknik Direktör belli olmadan yapılıcak her transfer yönetimin ürünü olacaktır.Teknik Diretkör seçilsin.Önder Özen onun taktiğine göre oyuncu alır.Aceleci davranılmamalı transfer konusunda.
Bianchi İddası konuşuluyor.
Serdal Adalı, TJK Başkanlığı'ndan istifa etti söylentileri var. Adaylığını koyacak sanırım başkanlığa. Bence, Fikret Orman yönetimine girse daha iyi olur şimdilik.
Umarım Fikret Orman devam eder. Tek dileğim bu.
FM Gazetesi
Serdar Adali gerekirse Fabregas'i getiririz demis.
Serdal Adali'i severim ama Fikret Orman hatalari'da olsa daha planli programli.
Fikret Orman devam etmeli, istikrar sağlayalım. Serdar Adalı başkan olursa yeni stadyumu seneye bitirebilir mi, elinde proje var mı, eğer yoksa mevcut projeyi devam ettirebilir mi ? Bunları bir açıklasın bakalım Adalı.
Canım FEDA olsun sana !
Fernandes'in ayakkabıları![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
En ön saf camiye laf olsun diye gelenler![]()