Abi her seferinde söyledik , Beşiktaşlı olmayan insanların böyle sağduyulu olması kolay. Aslında sağduyu da demeyelim yani doğru kelimeyi bulamıyorum ancak bu adam bunları hırsından yapmıyorsa ben de birşey bilimyorum açık ve net sizin bu nüansı yakalayamamanız da başka takım taraftarı olmanızdan ötürü son derece doğal.
Daha önce de söyledim sezon başında yıllardır içten içe hayalini kurduğu göreve gelirken "para konuşmadık , aile içinde böyle şeyler olmaz. söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır" demesini biliyordu hadi bir an önce göreve başlayayım diye. Şu anki davranışları öyle gösteriyor ki bu adam sezon başında bu sözleri tamamen göz boyama olarak söyledi. Bundan çıkan sonuç budur , başka birşey değil . Yoksa biz elbette adamın parasını vermeyelim muhabbetinde değiliz ama madem sen sezon başında bu kadar düşünceliydin , böyle "Beşiktaş'ın çocuğu" idin şimdi bunları yapmayacaksın. Sırf hırsından dolayı bu kadar küçülmeyeceksin. "Bundan sonra yönetim benimle değil avukatımla görüşsün" cümlesini kurmayacaksın. Senin karşında Beşiktaş var sana defolu mal getirdi diye dava açtığın mobilyacı yok.