Ben artık kadro palavralarına inanmıyorum. Adam gibi bir yönetim olması lazım başımızda. Aklı başında yönetilmesi lazım kulübün. Fikret Orman'ın uzun yıllar kalması taraftarıyım.
Ben artık kadro palavralarına inanmıyorum. Adam gibi bir yönetim olması lazım başımızda. Aklı başında yönetilmesi lazım kulübün. Fikret Orman'ın uzun yıllar kalması taraftarıyım.
FM Gazetesi
Şurada eleştirmemde bir sakınca yok sanırım Fikret Orman'ı (ki, bunu başkan olduğu ilk andan beri söylüyorum); yanına aldığı adamların çoğu boş beleş kişilerdi, ya icraatlariyle ya da konuşmalarıyla daha doğrusu konuşamamalarıyla. Örneğin; Seyit Ateş, Levent Erdoğan, Abdullah Sözer, Ahmet Nur Çebi, Deniz Atalay, Tamer Kıran vs... Bu adamların alayını ya da en fazla 1-2'si kalacak şekilde çoğunu temizlemezse, kendi ipini kendisi çeker diye aylarca konuştum burada. Cem Bilge, Adnan Dalgakıran, Mesut Urgancılar gibi daha önemli ve saygın kişilerin yönetimden istifa etmeleri de, bu söylediğime bağlanabilir dolaylı yoldan da olsa.
Umarım, çok iyi bir yönetim kurulu oluşturur ve en azından 1 dönem daha kalır. Hiç değilse, yoluna koymaya başladığı bazı şeyler sekteye uğramaz ve hem Önder Özen devam eder hem de stad projesi planlanan zamanda, planlandığı şekilde tamamlanır. Başa dönmeyelim yoksa, tekrar tekrar.