1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Tarih Yazılacak Taraftar (TSI Üyeleri) Transferleri Belirleyecek - Beşiktaş - 2.Sezon

Hybrid View

Gerçek hayatta sorsan tabi ki Onur derdim ama oyunda 6.5 milyon Euro vermeni hatalı buluyorum. Senin iyi bir sportif direktöre ihtiyacın var...Öhem benim gibi.

not: birkaç önerim olur fakat sen de hangi pozisyona takviye düşündüğünü söylersen daha iyi olur.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Gerçek hayatta sorsan tabi ki Onur derdim ama oyunda 6.5 milyon Euro vermeni hatalı buluyorum. Senin iyi bir sportif direktöre ihtiyacın var...Öhem benim gibi.

not: birkaç önerim olur fakat sen de hangi pozisyona takviye düşündüğünü söylersen daha iyi olur.
    Şöyle ki hocam Onur için 0m€ artı taksitle para önerdim. 48 ay 6.5€ anlaştık.
    Fernandes için City 26peşin önerdi ben 32 istedim geri çektiler ama 10 tane büyük takım peşinde.
    Holosko Akgün Akyüz McGregor Hilbert gidecek.
    Almeida büyük ihtimalle gider yani ben kalmazdım

Kaleci sıkıntım yok, Defans sol yok, STOPER LAZIM 3 TANE FALAN, DEFANS SAĞ LAZIM 3 TANE, DOS LAZIM 1 TANE, ORTA SAHA ORTA LAZIM 3-5 TANE, SOL AÇIK LAZIM 2 TANE, SAĞ AÇIK LAZIM 2 TANE, FORVET LAZIM 2 TANE. Tabi şimdi sayılar fazla gelecektir ama bu gidenlerle ve rotasyona göre değişir. Ayrıca 16-22 yaş arası çok adam alacağım. Yaşlı - 25+ - gelirse yıldız olacaktır. Ve son olarak unutmamak lazım ki Lig ŞL ve Ziraat var.

Quote Originally Posted by resoag View Post

Şöyle ki hocam Onur için 0m€ artı taksitle para önerdim. 48 ay 6.5€ anlaştık.
    Fernandes için City 26peşin önerdi ben 32 istedim geri çektiler ama 10 tane büyük takım peşinde.
    Holosko Akgün Akyüz McGregor Hilbert gidecek.
    Almeida büyük ihtimalle gider yani ben kalmazdım

Kaleci sıkıntım yok, Defans sol yok, STOPER LAZIM 3 TANE FALAN, DEFANS SAĞ LAZIM 3 TANE, DOS LAZIM 1 TANE, ORTA SAHA ORTA LAZIM 3-5 TANE, SOL AÇIK LAZIM 2 TANE, SAĞ AÇIK LAZIM 2 TANE, FORVET LAZIM 2 TANE. Tabi şimdi sayılar fazla gelecektir ama bu gidenlerle ve rotasyona göre değişir. Ayrıca 16-22 yaş arası çok adam alacağım. Yaşlı - 25+ - gelirse yıldız olacaktır. Ve son olarak unutmamak lazım ki Lig ŞL ve Ziraat var.
    Solbek için araştırmalara başlıyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Solbek için araştırmalara başlıyorum.
    ... yok derken ihtiyaç yok

Quote Originally Posted by resoag View Post
    ... yok derken ihtiyaç yok
    öyle desene tamam.

Mesaj Yetkileri