Onur derim hocam bu 3'lüde. Kupalar için tebrikler harika bir sezon olmuş.
Teşekkürler hocam senin için Onur a bastıracağım
İLK SEZONUM BÖYLE GEÇTİ HEDEFİM LİGDE İLK 3 KUPADA YARI FİNALDİ İKİSİNİ DE KAZANDIM ARA DÖNEMDE SADECE VEYSEL VE CANATE(KİRA) KADROMUZA KATILDI VE BİRKAÇ KİŞİYİ BONSERVİSSİZ ALDIK İKİNCİ SEZON TÜM TRANSFERLERİ SİZE SORARAK YAPACAĞIM KATKILARINIZI BEKLİYORUM İLK SEZON İÇİN YORUM ATAN HERKESE TEŞEKKÜRLER...
Onur iyi olmuş.Sadri başkan saolsun
Şampiyonlukta hayırlı olsun.Seneye avrupadan iyi bir para kaldırırız umarım![]()
Gerçek hayatta sorsan tabi ki Onur derdim ama oyunda 6.5 milyon Euro vermeni hatalı buluyorum. Senin iyi bir sportif direktöre ihtiyacın var...Öhem benim gibi.
not: birkaç önerim olur fakat sen de hangi pozisyona takviye düşündüğünü söylersen daha iyi olur.![]()
Şöyle ki hocam Onur için 0m€ artı taksitle para önerdim. 48 ay 6.5€ anlaştık.
Fernandes için City 26peşin önerdi ben 32 istedim geri çektiler ama 10 tane büyük takım peşinde.
Holosko Akgün Akyüz McGregor Hilbert gidecek.
Almeida büyük ihtimalle gider yani ben kalmazdım
Kaleci sıkıntım yok, Defans sol yok, STOPER LAZIM 3 TANE FALAN, DEFANS SAĞ LAZIM 3 TANE, DOS LAZIM 1 TANE, ORTA SAHA ORTA LAZIM 3-5 TANE, SOL AÇIK LAZIM 2 TANE, SAĞ AÇIK LAZIM 2 TANE, FORVET LAZIM 2 TANE. Tabi şimdi sayılar fazla gelecektir ama bu gidenlerle ve rotasyona göre değişir. Ayrıca 16-22 yaş arası çok adam alacağım. Yaşlı - 25+ - gelirse yıldız olacaktır. Ve son olarak unutmamak lazım ki Lig ŞL ve Ziraat var.
Lorenzo Cristig-DOM
hocam sol bek mi istiyosun mino
Hemen bakacağım..
Valla sol bek ihtiyacım yok ama 10 tane gözlemci aldım kaliteli hepsi de o adamı önerdi bakıcam artık diğer yorumlara göre ortalama kadro çıkacak
Ve takıma katılan oyuncuların profilleri
Uploaded with ImageShack.us
Valla Denis ve Almeida çift forvet düşünebiliyor musunuz
VE KARDAYIZ
Dani Carvajal'ı Real Madrid kapmadıysa sağ beke ilaç olur, gelir mi orasını bilemem![]()
Tebrikler hocamama takıma çok fazla yabancı doldurma , gerçekçi olmak gerekirsede aldığın yabancılar , ŞL 'de ve AL 'de mücadele edecek düzeyde değil , kaliteyi biraz daha arttır , yani yabancı kısıtlaması varken alacağın yabancılar , fark yaratanlar olsun derim
Öncelikle teşekkürler hocam, yabancılar çok kaliteli değil şu an haklısın ama şu da var ki ben böyle bir başarı elde edeceğimi bilmiyordumYabancı gelirse yıldız alacağım, regen falan olursa ya da genç Türk olacak. Takımdaki tüm personelleri değiştirdim ve gözlemcilerin en çok önerdiği kişi Mino; sol beke ihtiyacım yok ve sol bekte yabancı kullanmak istemem. Azo, Holmen, Eneramo ve Erman Türkiye ligini iyi bildiği için geldiler ve sadece lig+kupada oynayacaklar. ŞL için kaliteli adamlar alacağım. Kafamda her bölge için birkaç adam var ve bunları kaleci pozisyonunda yaptığım gibi mini anket şeklinde size sorarak alacağım
![]()
Transferler çok iyi.
Batalla,Hurşut,Aykut Demir,Alparslan Öztürk,Sefa İşçi ve Mauro Caballero'yu öneriyorum.
Sağ beke Gino Peruzzi ortasahaya ise Crisetigi öneriyorum.
https://docs.google.com/forms/d/1K1o...mFvGE/viewform
STOPER ADAYLARIM BELLİ OLDU LÜTFEN KARİYERİMDE BANA DESTEK OLMAK İÇİN YUKARIDAKİ ANKETE KATILIN VE STOPERİMİN BELİRLENMESİNE YARDIMCI OLUN
Fazla para harcamadan iyi işler yapmışsın adamım![]()