Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Queens Park Rangers

14 53.85%
  • Southampton

12 46.15%
1 ile 30 arası toplam 1549 sonuç

Konu: Bir Devrin Başlangıcı Queens Park Rangers / Sonun Başlangıcı Chelsea /6.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

qpr bu sezonda şampiyon olamazsa bir daha hiç olamaz bu arada southampton'un menajerini tebrik ederim.Çoğu kişi -ben dahil- kovulmadan sonra ve aradaki fark bu kadar açıldıktan sonra kariyere devam etmezdi.büyük bir tebriği hakediyor.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    qpr bu sezonda şampiyon olamazsa bir daha hiç olamaz bu arada southampton'un menajerini tebrik ederim.Çoğu kişi -ben dahil- kovulmadan sonra ve aradaki fark bu kadar açıldıktan sonra kariyere devam etmezdi.büyük bir tebriği hakediyor.
    Teşekkür ederim,Bu biraz karşındaki"nin seni motive etmesiyle alakalı.Beni kızdırıyor,ben hırs yapıyorum.O konu da çok şanslıyım,Halil gibi birini görmedim ben oyunda

18.Hafta

18.Hafta

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Oluruz ya daha takım genç o kovulma muhabbetini bizde yaşadık kolay gelmedik bu günlere

Mesaj Yetkileri