Queens Park Rangers
Southampton
Originally Posted by benzema35 bakalım şu transferler kimlermiş Bitanesi çok çok iidi de elinden kaçırdı , birini özellikle sen çok beğenicen , GS'li biri
Originally Posted by 19karabulut07 Bitanesi çok çok iidi de elinden kaçırdı , birini özellikle sen çok beğenicen , GS'li biri Tahminime göre Sneijder galiba ama bakalım
Originally Posted by benzema35 Tahminime göre Sneijder galiba ama bakalım Yok değil ama kesin beğeneceksin , bir fenerli olarak ben Türkiyenin en iyisi Avrupanın 'da ilk 10 'u arasında diyorum
Originally Posted by 19karabulut07 Yok değil ama kesin beğeneceksin , bir fenerli olarak ben Türkiyenin en iyisi Avrupanın 'da ilk 10 'u arasında diyorum O zaman kesin Muslera
Muslera'ya yazık ya , gelicek alt lige gidicek yada bizden 5-6 yiyecek Originally Posted by benzema35 O zaman kesin Muslera Originally Posted by benzema35
Originally Posted by 19karabulut07 [B][COLOR=Blue]Muslera'ya yazık ya , gelicek alt lige gidicek yada bizden 5-6 yiyecek bende şimdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim inşallah sout toplar yoksa muslera maçların büyük kısmında ağlardan top çıkaracak
Forum Rules