1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Savaş muhabirliği mi yapıyorsunuz? Ne bu kin, nefret? Bu konu kapatılmazsa bir daha uğramayacağım bu siteye. Bir polis olarak şu yorumlardan utanç duydum. Bir iç karışıklık çıkarmak isteyen herkese destek oluyorsunuz şu anda. Bu tür tartışma konuları birkaç sene önce "ileri gitmeyecek şekilde açılabilir" denmişti. Ancak görüyorum ki çok ileri gidilmiş. Hiçbir polis hükümet uşağı değildir. Yasalarda yazandan eksik veya fazlası yapılmaz. Fazlasını yapanlar her zaman ceza alıyor. Eksik yapanlar görevi ihmalden yargılanıyor. Bütün gün polise terörist damgası vurmaya çalışanlara yazdım. Burada, bir çok arkadaşımın olduğu bir yerde yazmak istemedim.

Sadece şunu söylüyorum. Polisi terörist gibi gösterenlere destek olmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Savaş muhabirliği mi yapıyorsunuz? Ne bu kin, nefret? Bu konu kapatılmazsa bir daha uğramayacağım bu siteye. Bir polis olarak şu yorumlardan utanç duydum. Bir iç karışıklık çıkarmak isteyen herkese destek oluyorsunuz şu anda. Bu tür tartışma konuları birkaç sene önce "ileri gitmeyecek şekilde açılabilir" denmişti. Ancak görüyorum ki çok ileri gidilmiş. Hiçbir polis hükümet uşağı değildir. Yasalarda yazandan eksik veya fazlası yapılmaz. Fazlasını yapanlar her zaman ceza alıyor. Eksik yapanlar görevi ihmalden yargılanıyor. Bütün gün polise terörist damgası vurmaya çalışanlara yazdım. Burada, bir çok arkadaşımın olduğu bir yerde yazmak istemedim.

Polisi terörist gibi gösteren yok, onları destekleyen de yok. Örneğin polise taş atan provaköterleri durdurmaya calıştı halk görüntüleri izlersen görebilirsin. Polis dediğin halkın polisi olmalıdır, iktidarın değil.

İçimdeki kin ve nefret, masum insanlara isteyerek ve ya istemeyerek zarar veren herkesedir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bak güzel kardeşim..

FEM dershanesinin kendi özel yurtlarından yetiştirilen adamları vardır.

Bu adamlar polis olarak yetiştirilir genelde.

Adamlara özel POLİSLİK dersleri acılır ve bizim adamamız olucaksın tarzı yetiştirilir...

Hiç bir şekilde Hükümet siyasi bir olayım olmadı..

ARTIK YETER ! DİYARBAKIR'DA ADAMLAR MİTİNG YAPIYOR SLOGAN ATIYOR ONLARA HİÇ BİR ŞEY YOK.

HALK TÜRK BAYRAĞI ACIYOR ONLARA BİBER GAZI.TAZİKLİ SU BU MU KARALAMA KAMPANYASI.

VİCDAN'IN VARSA BİRAZ OTUR DÜŞÜN NEDEN BURALARA GELDİK !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bak güzel kardeşim..

FEM dershanesinin kendi özel yurtlarından yetiştirilen adamları vardır.

Bu adamlar polis olarak yetiştirilir genelde.

Adamlara özel POLİSLİK dersleri acılır ve bizim adamamız olucaksın tarzı yetiştirilir...

Hiç bir şekilde Hükümet siyasi bir olayım olmadı..

ARTIK YETER ! DİYARBAKIR'DA ADAMLAR MİTİNG YAPIYOR SLOGAN ATIYOR ONLARA HİÇ BİR ŞEY YOK.

HALK TÜRK BAYRAĞI ACIYOR ONLARA BİBER GAZI.TAZİKLİ SU BU MU KARALAMA KAMPANYASI.

VİCDAN'IN VARSA BİRAZ OTUR DÜŞÜN NEDEN BURALARA GELDİK !
    Polislerin Fem Dersanelerinden çıktığı gibi bir düşünce karşısında hayretlere düşüyorum. Eyvahlar olsun bu ülkeye. Ben burada sabaha kadar konuşsam boş. Ayrıca dersaneye giderken ben hep Final'e gitmiştim, Fem'e değil. Ya da orada da olsaydım eğitim için olurdum. Namaz kılmak için Fem'e değil camiye gitmeyi tercih ederim.

@Nocna Mora

Araştıracak bir şeyim yok ben bu işi yapıyorum. Ayrıca bir yasak varsa hükümetin değil yasalardan kaynaklanan yasaklardır. O yasaları da her hükümet kendine göre yontuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Polislerin Fem Dersanelerinden çıktığı gibi bir düşünce karşısında hayretlere düşüyorum. Eyvahlar olsun bu ülkeye. Ben burada sabaha kadar konuşsam boş. Ayrıca dersaneye giderken ben hep Final'e gitmiştim, Fem'e değil. Ya da orada da olsaydım eğitim için olurdum. Namaz kılmak için Fem'e değil camiye gitmeyi tercih ederim.

@Nocna Mora

Araştıracak bir şeyim yok ben bu işi yapıyorum. Ayrıca bir yasak varsa hükümetin değil yasalardan kaynaklanan yasaklardır. O yasaları da her hükümet kendine göre yontuyor.
    Bizi aydınlatın o zaman,3 gün boyu olay çıkmadı,polis biber gazını dayamaya devam etti bir kişi çıkıp şiddet kullanmadı ama dün halk isyana geldi,halk mı suçlu oldu ? Bana bunun izahını yapın ? Niye bu kadar şiddet uyguluyorsunuz masum insanlara karşı ? Aradan 10-20 serseri çıkıp dediğiniz şeyleri atınca polis süt dökmüş kedi yavrusuna dönüyor.Genelleme yapmıyorum ama durum bundan ibaret.Rica ediyorum bana bu rezilliğin açıklamasını yapın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Nocna Mora

Mülakat vardı geçen gün bilmem bilirmisin FLORYA'DA ..

Sadece FEM dershanesinden gelen öğrenci sayısı 1000'indi..

Bazıları değil bazıları adamı.Orda 200 Kişi olsa yeter onları sahaya sürüyor zaten..

Yani demek istediğim sen değil ama çoğu oralardan cıkıyor..

Peki senin vicdanına sığıyormu halka yapılanlar ?

Mesaj Yetkileri