Sayfa 17 / 163 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Türk halkının polisi var , iktidarın uşağı polis var. FARK VAR !
    Bu foto çok farklı bir foto. Bu foto emek sinamasının yıkılması protestosunda çekilmişti. Bu bizlere gösterdiğin fotodaki 2 kişi de polis. Soldaki sivil polis oluyor yani.

Bu olayı yandaş medyanın kalbi zaman gazetesi "polisimiz halkın yanında" gibi bir manşet atarak göstermişti ama yalanları ortaya çıkınca haberi değiştirmek zorunda kalmışlardı

Olayda gösterdiğin kişinin o emek sinaması protestosundaki diğer bir fotosu ise şu:

http://www.sendika.org/wp-content/up...emekpolis2.jpg

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Doğrudur medyada hangi şeye inanacağımızı da şaşırdık artık.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hadi buyrun,Gezi Parkı'nda yangın çıkmış.

Edit:

Çöp konteyneri yanıyor diyorlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dumanlar yükseliyor fakat parkın yandıgını zannetmiyorum.

Taksim'deki şantiyede bulunan plastik malzemeler yanıyor, çıkan siyah dumanın kaynağı yanan bu malzemeler.

İstanbul'u bırakın Ankara'daki olaylar çok büyük. Halk Kızılay'a girmeye çalışıyor ve çok sert müdahaleler var. Her taraf kan içinde..

http://www.sendika.org/2013/06/ankar...clise-yoneldi/
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Resimleri Atmaya başlıyorum..

Taksim , İstanbul , Turkey !

Bazı söylemlere göre SİVİL POLİS yakıp kaçmış diyorlar.

An itabariyle bir grup daha Taksim'e cıkıyor.

Taksim TÜNEL, İstanbul , Turkey !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eskiden Ultrasurf'ü kaçak maç izlemek için kullanırdık şimdi Twitter'a girmek için kullanıyoruz,içler acısı halimiz.

Ankara karıştı şu sıralarda,hiç haberi bile verilmiyor.Helal süper devam.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bende Twitter ve Facebook şuan normal. DNS ayarlarım 8.8.8.8 , 8.8.4.4 isterseniz deneyin arkadaşlar yararı olur mu bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Twitter ve Facebook'a girmiyor girse bile resimler açılmıyor yarım kalıyor sayfa.Resmen rezillik kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bu diktatörlük rejimi değil de nedir? Senin o Esed dediğin adamdan ne farkın kaldı şimdi o zaman? Ama medya sayesinde bugün kahvede ki amcalar 'Yine provakatörler çıkmış meydanlara Tayyip güzel konuştu' dalan diyorlar.Hiçbirinin olan olaylardan haberi yok.Akşam Beyaz Tv bakayım dedim 'işte göstericilerin polislere attığı taşlar' diye fotoğrafları gösteriyorlar.Bu kadar da olmaz artık ayıptır günahtır yapmayın.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bende Face ve Twitter'a giremiyorum. Ara ara geliyor tabi. Bugün belliydi zaten böyle bir şey olacağı. Olaylar dinmedi ya kesintiler başladı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

dns , opera turbo bile işe yaramıyo artık ne yaptılarsa ultrasurf le girebiliyoruz anca yazık valla böyle baskıcı diktatör bi hükumet daha var mıdır ya

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu halk yapilanlari unutmayacak, er ya da gec...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İnternetleri bozulanlar için..

Bilgisayarınıız kapatın Modeminiz fişini cekin 10 dakika bekleyin sonra tekrar takın bilgisayarınızı açın ben yaptım TWİTTER resimler düşmeye başladı.

ve internet biraz daha hızlandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sureklı Gaz Bozması Yıyoruz Mahsur Kaldık Yardın Edın Meydana Cıkartmıyolar Cekıldıklerı Yok Hepsı Yalan Rt Lutfen Sut Ve Gaz Maddesı

2 dakika önce yazılmış. Güvenilir kaynak. Paylaşın. insanların yardıma ihtiyacı var.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bafra'da da yaklaşık 1 saat önce eylem düzenlendi. Bende katıldım.

Şuan internete girebiliyorum ama facebook ve twitter'a giremiyorum. Sayfa yarım kalıyor, resimler açılmıyor.

Ne yaptığını zannediyor bu adam ? Hayır ana avrat küfür etmek istiyorum onu bile yapamıyorum twitterdan.

Ultrasurf yükledim bende. Öyle açabiliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tek fotoğrafta dünya basını!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ankara'da olaylar cok buyumus galiba.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir abimin mesajı;

meşrutiyette tomalar onbinler önünde geri çekildi polis helikopterleri kendi halkına havadan gaz atıyo, bu kadar acizler.
    Ankara'da karışık baya,polisin müdahaleleri çok sertmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cihangir , İstanbul , Turkey !

Taksim , İstanbul , Turkey

Ntv aracı ele geçirildi !

Hangi Vicdan..Hangi Müslümanlık

Başakşehir , İstanbul , Turkey !

MERSİN !

Kayseri'de an itabariyle GAZ BOMBASI atılmaya başlamıştır !

Dolmabahçe , İstanbul , Turkey !

Last edited by petrol_fb12 : 01.Haziran.2013 at 20:50

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankara'da kitle Kızılay'a girdi. Polis Başbakanlığa doğru kaçıyor.

Ama melih gökçek twitterdan "HALK AYAKLANMIŞ...TÜRKİYE AYAKTAYMIŞ...HADİ ORDAN...BÜTÜN ANKARA'YI AYAĞA KALDIRDINIZ...CÜRMÜNÜZ 2000 KİŞİ..." yazıyor. tiksinç.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yangın elden ele su taşınarak söndürülüyor.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kaç Yıl Oldu? ‏@kaacyiloldu 31 Mayıs
    Recep Tayyip Erdoğan, Mısır'da yaptığı konuşmada "Kendi halkına zulmeden iktidar, meşruiyetini yitirmiştir." diyeli 2 yıl oldu.

Nesil
    2007

https://twitter.com/06melihgokcek

Vallahi sizi bir kaşık suda boğarız ama dua edin ki biz demokrasiye inanıyoruz...Biz de kaba kuvvet ve eşkiyalık yok... @Cetings
    Bu adam ne içmiş! Bir belediye başkanı nasıl böyle konuşabilir! Herkes zıvanadan çıkmaya başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Savaş muhabirliği mi yapıyorsunuz? Ne bu kin, nefret? Bu konu kapatılmazsa bir daha uğramayacağım bu siteye. Bir polis olarak şu yorumlardan utanç duydum. Bir iç karışıklık çıkarmak isteyen herkese destek oluyorsunuz şu anda. Bu tür tartışma konuları birkaç sene önce "ileri gitmeyecek şekilde açılabilir" denmişti. Ancak görüyorum ki çok ileri gidilmiş. Hiçbir polis hükümet uşağı değildir. Yasalarda yazandan eksik veya fazlası yapılmaz. Fazlasını yapanlar her zaman ceza alıyor. Eksik yapanlar görevi ihmalden yargılanıyor. Bütün gün polise terörist damgası vurmaya çalışanlara yazdım. Burada, bir çok arkadaşımın olduğu bir yerde yazmak istemedim.

Sadece şunu söylüyorum. Polisi terörist gibi gösterenlere destek olmayın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ayranı pek sever kendisi...

@Flawless Victory

Burada kimse polise terörist muamelesi yapmıyor,görevini layıkıyla yapan polise bizim canımız feda,onlarla birlikte çarpışalım gerekirse ancak İstanbul'da bir çok polis görevini kötüye kullanmıştır bu bir gerçektir.Bu kadar olmaz,her şeye biber gazı,her şeye dayak.Polisin görevi halkın güvenliğini sağlamaktır,halkı döverek,yaralayarak dağıtmaya çalışmak değildir.Asıl o görevini kötüye kullanan meslektaşlarınıza ''Ne bu kin ? Ne bu nefret ? '' demeniz gerekiyor.Burada görevini ama sadece görevini yapan polise kim ne diyebilir ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melih Gökçek'in bu rezilliklerini twitleyin, caps alın, ne bileyim yayın her tarafa da görülsün artık bunlar. Her zaman bunu yapıyor bu adam. Adam göz göre göre yalan söylüyor.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Savaş muhabirliği mi yapıyorsunuz? Ne bu kin, nefret? Bu konu kapatılmazsa bir daha uğramayacağım bu siteye. Bir polis olarak şu yorumlardan utanç duydum. Bir iç karışıklık çıkarmak isteyen herkese destek oluyorsunuz şu anda. Bu tür tartışma konuları birkaç sene önce "ileri gitmeyecek şekilde açılabilir" denmişti. Ancak görüyorum ki çok ileri gidilmiş. Hiçbir polis hükümet uşağı değildir. Yasalarda yazandan eksik veya fazlası yapılmaz. Fazlasını yapanlar her zaman ceza alıyor. Eksik yapanlar görevi ihmalden yargılanıyor. Bütün gün polise terörist damgası vurmaya çalışanlara yazdım. Burada, bir çok arkadaşımın olduğu bir yerde yazmak istemedim.

Sadece şunu söylüyorum. Polisi terörist gibi gösterenlere destek olmayın.
    Polisi terörist gibi gösteren yok, onları destekleyen de yok. Örneğin polise taş atan provaköterleri durdurmaya calıştı halk görüntüleri izlersen görebilirsin. Polis dediğin halkın polisi olmalıdır, iktidarın değil.

İçimdeki kin ve nefret, masum insanlara isteyerek ve ya istemeyerek zarar veren herkesedir.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007

Şu adamdan kurtulamadı bir türlü Ankara zaten. Ankara'da yaşamıyorum icraatlarını bilemem ama salak saçma konuşuyor devamlı. 24 saat de twitter'da, ne zaman çalışıyor şaşıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Melih Gökçek'in bu rezilliklerini twitleyin, caps alın, ne bileyim yayın her tarafa da görülsün artık bunlar. Her zaman bunu yapıyor bu adam. Adam göz göre göre yalan söylüyor.
    Caps'lesen ne olacak ? Başbakan'a mı şikayet edeceksin Herkes biliyor Melih Gökçek'in twitlerini. Adam komedi çeviriyor, milletle dalga geçiyor. Çocuk gibi herkesle laf dalaşına giriyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Orada bulunan polise çivili toplar, sapanlarla bilyeler, kaldırım taşları, demir çubuklar atanlar halk değil diğerleri mi halk? İşinize geldiğini gibi.

Sayfa 17 / 163 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Mesaj Yetkileri