Orada bulunan polise çivili toplar, sapanlarla bilyeler, kaldırım taşları, demir çubuklar atanlar halk değil diğerleri mi halk? İşinize geldiğini gibi.
Orada bulunan polise çivili toplar, sapanlarla bilyeler, kaldırım taşları, demir çubuklar atanlar halk değil diğerleri mi halk? İşinize geldiğini gibi.
Bahsettiklerinin bir çoğu provakatörler. Bu eylem provakatörlerin ya da siyasi partilerin eylemi değildir. Bu eylem halkın eylemidir. Her görüşten insanın birleştiği bir eylemdir. Sadece sana gösterilenle konusmak kolay tabi. 3 gün boyunca savunarak eylem yaptı insanlar. Hiç bir saldırı yapılmadı polise karşı. Bugün baız provakatörler polise karşı bahsettigin eylemleri yaptılar fakat gören herkes onları durdurmaya calıstı. Arastırıp konusalım lütfen. Üstünkörü bilgilerle konusmanın bir yararı olmaz kimseye.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İçindeydim. Bir çok arkadaşım da benim gibi eylemciler arasındaydı. zor durumdaki insanlara yardım etmeye çalıştık, kimimiz ögrendiklerini direk twittera yazdı kimimiz elinde maskeler insanlara dağıttı. hepsiyle de konustuk, bilgiler paylastık. Evden twitterdan okuduklarımla atıp tutmuyorum
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.