1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Orada bulunan polise çivili toplar, sapanlarla bilyeler, kaldırım taşları, demir çubuklar atanlar halk değil diğerleri mi halk? İşinize geldiğini gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Orada bulunan polise çivili toplar, sapanlarla bilyeler, kaldırım taşları, demir çubuklar atanlar halk değil diğerleri mi halk? İşinize geldiğini gibi.
    Bahsettiklerinin bir çoğu provakatörler. Bu eylem provakatörlerin ya da siyasi partilerin eylemi değildir. Bu eylem halkın eylemidir. Her görüşten insanın birleştiği bir eylemdir. Sadece sana gösterilenle konusmak kolay tabi. 3 gün boyunca savunarak eylem yaptı insanlar. Hiç bir saldırı yapılmadı polise karşı. Bugün baız provakatörler polise karşı bahsettigin eylemleri yaptılar fakat gören herkes onları durdurmaya calıstı. Arastırıp konusalım lütfen. Üstünkörü bilgilerle konusmanın bir yararı olmaz kimseye.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Bahsettiklerinin bir çoğu provakatörler. Bu eylem provakatörlerin ya da siyasi partilerin eylemi değildir. Bu eylem halkın eylemidir. Her görüşten insanın birleştiği bir eylemdir. Sadece sana gösterilenle konusmak kolay tabi. 3 gün boyunca savunarak eylem yaptı insanlar. Hiç bir saldırı yapılmadı polise karşı. Bugün baız provakatörler polise karşı bahsettigin eylemleri yaptılar fakat gören herkes onları durdurmaya calıstı. Arastırıp konusalım lütfen. Üstünkörü bilgilerle konusmanın bir yararı olmaz kimseye.
    Çok merak ettim. Eylemcilerin içinde misiniz de bu kadar emin konuşuyorsunuz, yoksa evden twitterdan falan okuduklarınızla mı bilgi sahibi oluyorsunuz?

Ekleme yapayım: Bu olaylarda iki tarafında haksız olduğunu savunanlardanım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Çok merak ettim. Eylemcilerin içinde misiniz de bu kadar emin konuşuyorsunuz, yoksa evden twitterdan falan okuduklarınızla mı bilgi sahibi oluyorsunuz?

Ekleme yapayım: Bu olaylarda iki tarafında haksız olduğunu savunanlardanım
    İçindeydim. Bir çok arkadaşım da benim gibi eylemciler arasındaydı. zor durumdaki insanlara yardım etmeye çalıştık, kimimiz ögrendiklerini direk twittera yazdı kimimiz elinde maskeler insanlara dağıttı. hepsiyle de konustuk, bilgiler paylastık. Evden twitterdan okuduklarımla atıp tutmuyorum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri