Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
sen ve senin gibilerden sevgi beklemiyoruz. öyle duygularınızın olduğuna dair bi inancım da yok ayrıca. yakınlarını seviyo olabilirsin ama sırf insan için olduğu bir insanı sevme ve canına zarar gelmemesini isteme gibi vicdani değerleri taşıyor musun bilemem.

ben hakaret falan etmedim. devlet yapısının en temel taşlarından birini ifade ettim. alınan vergiler ve kullanıldığı yerler.

benim vergim olmazsa değil olay. bütün milleti kastediyorum ama bu konu biraz kör kuyu gibi çıkışı yok.

bende polise muhtaçım korunmaya malımın gasp edilmesine karşı. bunu da ifade ediyorum.

ama bu dinamiğin iki ayağı da sarsılıyor şu günlerde polis ve hükümetin tutumlarıyla. vatandaş can çekişiyor. kimseye ulaşamıyor ama gidip polise sığınamıyor canını polise teslim edemiyor başıma daha kötü şeyler gelecek diye.

Devlet yapısının temel taşlarından biri de senin hakaretlerin evet. Yaşın kaç bilmiyorum. Akıl yaşta değil baştadır demiyesin diye de bunu söylemek istemiyorum ama yaşına vermek istiyorum bu sözleri, yoksa alan yok başka.