Sayfa 37 / 163 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tebrikler beyler başardılar. Gaza gelmeye devam .Yiyin birbirinizi . Her okuduğunuza yazılanlarada inanın . Herkes sahte yazılanlara inanıp gerçeğini yapmaya başladı. Her iki tarafta. Hadi bakalım sonumuz inşallah hayırlı olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Sen benden illaki daha çok biliyosundur.Malum İstanbul'da değilim ama görüntülere yakalananlar ceza alırlar zannedersem.
    Evet onlar ceza alacaklar. Ancak bizim üzüldüğümüz nokta sadece böyle görüntülere takılan 3-5 kişi ceza alacak büyük ihtimalle. 100 lerce kişi es geçilecek, bu kişilere emir veren kötü niyetli yöneticiler es geçilecek maalesef.
    Football is simple,but Football Manager is not

Önder Hoca'nın yazdığı iyi yine, ben Petrol'ün yazdıklarını hiç çözemiyorum, asıl ona el atmak gerek

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    kesin tespit edilecek yani eminsin aralarından bir kaçtane günah keçisi çıkarırlar sembolik olarak o kadar
    Ben karar mercii değilim o yüzden emin de olamam.Ama ben sadece görüneni söylüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kimyasal?

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    sen ve senin gibilerden sevgi beklemiyoruz. öyle duygularınızın olduğuna dair bi inancım da yok ayrıca. yakınlarını seviyo olabilirsin ama sırf insan için olduğu bir insanı sevme ve canına zarar gelmemesini isteme gibi vicdani değerleri taşıyor musun bilemem.

ben hakaret falan etmedim. devlet yapısının en temel taşlarından birini ifade ettim. alınan vergiler ve kullanıldığı yerler.

benim vergim olmazsa değil olay. bütün milleti kastediyorum ama bu konu biraz kör kuyu gibi çıkışı yok.

bende polise muhtaçım korunmaya malımın gasp edilmesine karşı. bunu da ifade ediyorum.

ama bu dinamiğin iki ayağı da sarsılıyor şu günlerde polis ve hükümetin tutumlarıyla. vatandaş can çekişiyor. kimseye ulaşamıyor ama gidip polise sığınamıyor canını polise teslim edemiyor başıma daha kötü şeyler gelecek diye.

Devlet yapısının temel taşlarından biri de senin hakaretlerin evet. Yaşın kaç bilmiyorum. Akıl yaşta değil baştadır demiyesin diye de bunu söylemek istemiyorum ama yaşına vermek istiyorum bu sözleri, yoksa alan yok başka.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Önder Hoca'nın yazdığı iyi yine, ben Petrol'ün yazdıklarını hiç çözemiyorum, asıl ona el atmak gerek

Ben yazmıyım en iyisi foto paylaşıyım daha iyi

Olmadığımız hiç bir şey kalmamış

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Ben yazmıyım en iyisi foto paylaşıyım daha iyi
    Kontrolden çıkıyorsun bazen Galiba yazarken heyecana kapılıyorsun, "hemen yazmalıyım!" "şimdi yazmalıyım!" derken işin ucu kaçıyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ak partili parali insanlarmi desem ne desem bilemedim onlarda polisin yaninda... elleri sopali sekilde..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Kontrolden çıkıyorsun bazen Galiba yazarken heyecana kapılıyorsun, "hemen yazmalıyım!" "şimdi yazmalıyım!" derken işin ucu kaçıyor
    Aynen adam feci

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    yukarda düzelttim rencide ettin bravo bu arada
    Ağır bir laf ettiysem özür dilerim ama sen ne zaman mesaj yazsan aynı karmaşayı yaşıyorum ne yazdı bu diye eski alfabe okur gibi tahmin de falan bulunuyorum o derece vahim yani 2-3 mesajının toplu patlaması gibi bir şey oldu.Kırdıysam kusura bakma

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Devlet yapısının temel taşlarından biri de senin hakaretlerin evet. Yaşın kaç bilmiyorum. Akıl yaşta değil baştadır demiyesin diye de bunu söylemek istemiyorum ama yaşına vermek istiyorum bu sözleri, yoksa alan yok başka.
    yaşım 23. hayatımda çok ciddi şekilde 2 kez polis şiddetine maruz kaldım bana yetti arttı. hakareti orada o an ettim.
    burda hakaret yok.

ister kabul et ister kabul etme gerçek şu ki senin cebine giren maaşın 2 gündür saldırdığınız vatandaşın cebinden çıkıyor.

hakaret ettiğimi düşünüyorsan ip im herşeyim kayıtlı. şuan bir devlet yurdundan yazıyorum tc kimlik numaramı girip internete bağlanıyorum. kaçışım yok. mahkemeye verebilirsin polissin hem senin için daha kolay olabilir bu işler.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Daha fazla yazmak istemiyorum. Zamanımı benden nefret eden, yüzüne bakamayacağım aileme ayırmak istiyorum. Çoğunuz benden daha genç ve akıllısınızdır eminim. Neyin dikine gittiğiniz de önemli. Burunsa sorun yok. Hep doğru yönü gösterir.

Biz geceleri yine kapınızın önündeyiz aman geceleri kapıyı çalana açmayın, teröristler gelir de içeri gaz atar, kafanıza sıkar maazallah.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ak partili parali insanlarmi desem ne desem bilemedim onlarda polisin yaninda... elleri sopali sekilde..

İşte bunlar Halk..

Polise Karşı Cıkanlar Marjinal Halk

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ağır bir laf ettiysem özür dilerim ama sen ne zaman mesaj yazsan aynı karmaşayı yaşıyorum ne yazdı bu diye eski alfabe okur gibi tahmin de falan bulunuyorum o derece vahim yani 2-3 mesajının toplu patlaması gibi bir şey oldu.Kırdıysam kusura bakma
    yok önemli değilde.insan sayısalcı olunca yazmayı unutuyor, bu arada gecenin getirdiği etkiyle klavye kargaşası yaşamışım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

https://www.youtube.com/watch?v=TqQjPHtAZ6c

10 Tane Polis 1 Tane Kızı Dövüyor.

VİDEO KÜFÜR İÇERİR !!! VİDEO KÜFÜR İÇERİRR !! VİDEO KÜFÜR İÇERRİR !!!!!!!

@Flawless Victory

Yaptığın Meslekten Utandan mı ?

Kadıköy'den Polis taşanıyor Taksim'e

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Emrah Abi'yi bizzat tanıdım. Aslında bunu da yazmak istemedim, örgütlenip mi yazıyolar diye düşünmeyin diye ama, emin olun tanısanız yazıklarınızdan pişman bile olabilirsiniz. Şu an olaylar çok sıcak, adrenalin seviyesi hat safhada.

Kimse yukardaki davranışları (Polisin müdahalesini) tasvip etmiyor, ben de dahil. Yalnız onlar orada, biz de burada çatışmayalım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İşte bizim düşüncemiz
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İzmir..

http://www.youtube.com/watch?v=bWyDQH-nSRU

Sonuna Kadar İzlemeidm Küfür İçerir mi Bilmem Dikkat Edin..Burası bodrum...
    Last edited by petrol_fb12 : 02.Haziran.2013 at 05:22

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[YOUTUBE="RHFe7vK1hyw"]...[/YOUTUBE]

O tekme NEDİR !

Bunun adı "KALLEŞLİKTİR"

Video Çeken Bir Yabancı..

https://www.youtube.com/watch?v=K_wBWJg9Yq0

DİKKAT KÜFÜR İÇERİR !!!!!!!!!!!!!!!! DİKKAT KÜFÜR İÇERİR !!!!!!!!!!!!!!!! DİKKAT KÜFÜR İÇERİR !!!!!!!!!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Milliyet'TEN...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post

İşte bizim düşüncemiz
    Aynen,bundan farklı düşünenler zaten provokatörlerdir,başka birileri değil.Bunun bilincinde olmanın önemi çok büyük.Yoksa polise taş,sopa vb. şeyler atarak hiç bir çözüm bulunmaz ayrıca suçsuzken suçlu duruma düşerler.Bizler sadece polisin kullandığı orantısız güçten şikayetçiyiz.Yoksa onlar da bu vatanın evlatları evlerinde rahatça oturmak varken niye milleti kovalasınlar zevkle ?

Şu da NTV çalışanlarının ne kadar çaresiz olduğunun görüntüsüdür;

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151648526182702

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=RHFe7vK1hyw

KALDIRIN KAFANIZI BİLGİSAYARDAN SOKAĞA İNİN, SOKAKTA NE OLDUGUNA BAKIN, BURDAN ÖYLE DEĞİLDİR YAAAAAA ŞEKLİNDE SALLAMAK KOLAY. İN BAK BAKALIM NASIL OLDUGUNA. UYUMAYIN ARTIK.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rüzgar eken fırtına biçer ama durum şu ki başbakan senelerdir bırak rüzgarı fırtınayı kasırga ekiyor...

Polisler mi? Polisliğe giriş sınavlarında neler döndüğünü az çok biliyoruz, sen KPSS işini hallet gir mülakata, çok sık duyduğumuz bişey, haa KPSS skandalı da vardı değil mi, sahi ne oldu o iş???

Milletvekilinin bilmem neyi sıraya dizip suçluyu teşhis eder gibi polisimi teşhis ettiğinde çıkıp itiraz edeni değil de yalama yapanları görünce polisin anlamı bende kalmamıştı, o olaydan sonra hakkını arayacak tepkiyi göremediğim için tüm polislerde bende polisin anlamı kalmamıştı. Şimdi yaptıklarına bakınca o nedenle şaşırmıyorum.

Sepetteki çürük elma ayıklanmaz tüm sepeti heba eder, 3-5 çürük elmayı ayıklaması gerekenler ayıklamayıp sustukları için şimdi tüm elmalar çürük muamelesi yapılıyor, yıllarca her kürde bu teröristtir kesin muamelesi yapıldığı gibi...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İzmir'de bu adamlar insanlara işkence ediyor polis destekliyor aci aci kan kokuyor

http://www.youtube.com/watch?v=39xfu...&feature=share

https://www.facebook.com/photo.php?v=564188696965062
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o şerifsiz polisler bugün beşiktaşta insanlara nasıl zulmetceklerini şaşırdılar bir ara 20-30 kişilik bi grup 2 panzerin arasında kaldık 5-10 metre yakınımızdan ağzımıza sıktılar tazyikli suyu ne olduğu belli olmayan gazları ağzımız burnumuz kaydı artık gaz yemekten evime dönmek istediğimde ise çatışmada gibiydim itlere atmayın çoluk çocuk var dedik caddeden kovalayıp sokak aralarına bile kafamızı evlerimizi hedef alıp gaz,sis bombası sıktılar.Apartmanlara saklana saklana geldik suratınızda maskeyle sıkması kolay tabi !

Herkese günaydın. Güzel bir gün olması dileğiyle.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok '''marjinal!''' gruplar istiklal de sokakları temizliyor. !
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri