Yine devam kaldığı yerden. Nasıl başladı ki tekrardan bu olaylar, dün ne güzel durulmuştu
Yine devam kaldığı yerden. Nasıl başladı ki tekrardan bu olaylar, dün ne güzel durulmuştu
@ralf sağolasın, keşke şu halk tv gereksiz yorum yapmasa sadece canlı yayın yapsa. milleti iyice germeye başladı gündüz halkın lideri kılıçtaroğlu diye alta yazı koydular
Football is simple,but Football Manager is not
Anonymous Habertürk ün internet sitesinin adını değiştirmişŞu anda yazamıyorum buradan. İsteyenler özelden mesaj atsın
FM Gazetesi
Zaten ortada polis olmasa hiçbir olay çıkmayacak herkes eylemini yapacak ve güzelce dağılacak ama polis resmen ortalığı bulandırıyor.
Levent Üzümcü Halk TV yayınına bağlandı ve sular seller gibi konuştu , ağzına yüreğine sağlık..
Halk TV'nin siyasi provokasyonlarına karşı duyarlı olmak gerekiyor,öyle kaptırmamak gerekiyor.Sadece bizlere sağladığı yayın için müteşekkir olunması lazım.Bu devirde muhalif de olsa böyle yayınlama cesareti bulacak kanal sayısı çok az.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
olayların nereye gidebileceğini kestiren var mı. polisin artık gaz olayını bitirmesi şart.
anla bir işe yaramıyo. anla sıktıkça daha çok geliyo bu millet..
ne olacak durulmak için 10 tane polis diri diri mi yakılacak 100 vatandaş mı kurşunlanacak.
çek şu polisiini artık yeter ya
İZMİR !
![]()
Bugün 15-18 arası Taksim'deydim, meydanda boydan boya Apo bayrakları görünce, bu işin çığrından çıktığını anladım.
İşin boyutları beni artık ürkütüyo. Ölümler olacak ciddi sayıda ondan çok korkuyorum
Aslında biraz düşününce bu tip şeylerin olumlu olabileceğini anladım. Bilmiyorum ne kadar doğrudur ama şöyle ki;
Hükümet bu tarz şeyleri gördükçe diyecek ki "meydanlarda sadece chp yok, herkes ayaklanmış belliki". Yanılıyormuyum bu düşüncede bilmiyorum ama bu onlara daha da bir korku verir.
Tabi ki Apo bayrağı değil kastım. Benim kastım kürtlerin, BDP'lilerin falan olması ve bayrak açması.
FM Gazetesi
Meydanda boydan boya apo bayrakları mı? Nerede gördün bunları tam olarak söyler misin?
Orada apo bayrağı açmaya çalışan kişilerle tartışma çıktı ve o bayrağı açan kişiler olay yerinden uzaklaştı.
Taksim'in neresinden bahsediyorsun?
Ha belki apo bayrakları, artık apo bayrakları açanlara, pkk gösterileri yapanlara polis dokunmadığı için taktik olarak açılmış da olabilir(bu son yazdığım ciddi değildi. hani ciddiye alıp gaza gelip cevap vermeye çalışanlar olabilir diye yazayım yine de)
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=m6d5B0iLSPU&feature=youtu.be"]Başbakan'ın danışmanı[/YOUTUBE]
başbakan'ın danışmanı "biber gazı artık kullanılmıyor" diyor, spiker "daha az önce gördük kullanıldığını" diyor.
e tabii sorular daha önceden hazırlanmayınca sıkıntı çıkabiliyor böyle![]()
artık cumhurbaşkanının olaya el atması gerek biber gazı kullanılmasın ve polisler çekilsin ben olay olacağını düşünmüyorum
Gezi parkındaki merdivenlerin önünde, sağ tarafta Kaldıraç diye bir oluşum, sol tarafta Bdp vardı miting gibi toplanmışlardı zaten, bdp, işçi partisi, devrimci işçi partisi, ödp ve daha aklıma gelmeyen bir sürü bayrak da vardı, ama bdplilerin olduğu yerde koskocaman bir apo bayrağı vardı, biz gayet yavaş yavaş yürüye yürüye gezi parkına girdik, orada yarım saat oturduk, geri dönerken baktım hala vardı o bayrak.
Provokasyonlara gelmeyin,hiç bir türlü.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Madem kural 5 hice sayiliyor bizde birseyler yazalim.
Kilicdaroglu denen adam CHP gibi bir partinin liderligini yapacak kapasitede degil. Ana muhalefetin basina geldiginden beri yapmadigi sacma is kalmadi. Bu gezi parki isinde CHP partisininde imzasi var simdi niye cikmis tersini konusuyor ?
Korku hukumeti, yasak hukumeti yaziliyor. Ingilterede Turk olmayi deneyin derim. Turkiyedeki yasaklara dayanamayan burda nasil isyan eder bilemiyorum.
En basitinden araba surerken cep telefonumu cikarip anneme verdigim icin mahkemeye cikmak zorunda kaldim niyemi polise telefon ile konusmadigimi soyledigim icin.
Her cikarilan kuralla "rebel" yapmak icin birbirinizle yarisiyorsunuz. Son donemde alkol yasagina buyuk tepki verenler varAmerikasindan tut Ingilteresine kadar herkes uyguluyor.
Su son gunlerde gorduklerimiz gercekten cok gereksiz seylerdi. Sanat camiasinin gaz vermeleri, yabanci basinin gaz vermeleri, hani gaza gelmeyede musait bir milletizya. Iste yaparsiniz edersiniz40 yil dusunsem apo - ATATURK bayraklarinin yan yana gelecegini dusunmezdim ( Turklerin elinde tuttugu, bdp miting salonlarini saymiyorum)
Ha belirtim milliyetci bir ailenin cocuguyum ama suanki liderine bizden oy cikmaz. Onun icin istikrar diyorum.
Az önceden bir örnek vereyim.
Fatih / Emniyetin oraya yürüdük binlerce kişi ile birlikte Emniyet önünde durduk ve İstiklal Marşı söylerken bir anda Toma aracı çıktı ve önümüzde durdu.
Sanarsın biz oradaki polislere birşey atmışız, küfür etmişiz. Hiç birşey yapmadık hatta herkes uyarıyordu birbirini küfür yok diye.
Fatih'ten binlerce kişi şuan yola koyuldu Taksime gidiyor..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ne istikrarından bahsediyorsun sen ? Ne istikrarı ? Gel bak bakalım burda sokaklara gör istikrarı. Polis resmen öldürmeye çalışıyor masum insanları. Başbakan kendini padişah sanıyor emirler yağdırıyor kafasına göre planlar yapıyor. Çoğunluk olmayanı öldürüyor, sindiriyor. Bu mu istikrar. Biraz acın gözlerinizi yahu.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İstikrar falan yok ortada. Tek istikrar, sürekli geriye gitmemiz. Bunu kastediyorsan eğer haklısın, sürekli ve harika bir istikrar var.
FM Gazetesi
Habertürk'ün yeni site adı çok yakışmış. Darısı diğer medya organlarına![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz