Bugün 15-18 arası Taksim'deydim, meydanda boydan boya Apo bayrakları görünce, bu işin çığrından çıktığını anladım.
Bugün 15-18 arası Taksim'deydim, meydanda boydan boya Apo bayrakları görünce, bu işin çığrından çıktığını anladım.
Aslında biraz düşününce bu tip şeylerin olumlu olabileceğini anladım. Bilmiyorum ne kadar doğrudur ama şöyle ki;
Hükümet bu tarz şeyleri gördükçe diyecek ki "meydanlarda sadece chp yok, herkes ayaklanmış belliki". Yanılıyormuyum bu düşüncede bilmiyorum ama bu onlara daha da bir korku verir.
Tabi ki Apo bayrağı değil kastım. Benim kastım kürtlerin, BDP'lilerin falan olması ve bayrak açması.
FM Gazetesi
Meydanda boydan boya apo bayrakları mı? Nerede gördün bunları tam olarak söyler misin?
Orada apo bayrağı açmaya çalışan kişilerle tartışma çıktı ve o bayrağı açan kişiler olay yerinden uzaklaştı.
Taksim'in neresinden bahsediyorsun?
Ha belki apo bayrakları, artık apo bayrakları açanlara, pkk gösterileri yapanlara polis dokunmadığı için taktik olarak açılmış da olabilir(bu son yazdığım ciddi değildi. hani ciddiye alıp gaza gelip cevap vermeye çalışanlar olabilir diye yazayım yine de)