Diyelim ki bende bunların hepsi var ve Türk'üm gayet. Özgür yaşama hakkım yok mu?
Ne zararım var sana içiyorsam ? Ezanı da duymak istemiyorsam, ateistsem hatta sanane?
Sevgilime kürtaj yaptırıyorsam da sanane?
Terorün bittiğine inanmıyorsam cok büyük tavizler verileceğine hepsini öldürseydik diye düşünüyorsam sanane? (düşünce özgürlüğü)
Muhalefet partisi baskanı benim idolumse sanane?
Erdoğan'ı da kara kaşından kara gozunden sevmiyorsam sanane?
Benim sana ne zararım var arkadaşım söyler misin ? Ben özgür düşüncelerimi paylaşıyorum kimseye de yaptığım bir saygısızlık yok.
Ben diyor muyum 5 vakit ezan okunmasın? Diyelim ki rahatsız oluyorum ama bir şey diyor muyum inanç özgürlüğü diyorum.
Ben diyor muyum devletin imamı mı olur? benim vergimle imama niye maaş veriliyor bunun için çıkıp sağı solu yıkıyor muyum? Bu milletin gelenegi görenegidir diyorum saygı gösteriyorum.
Ben sağda solda full makyajlı kapalı kadınlar range rover'a biniyor diye sağı solu yakıyor muyum?
Din tüccarlığı yapıyorlar diye eleştiriyorum yazıyorum ifade özgürlüğü
Benim CHP zihniyetim yasaklıyor mu türbanı ? Bu söylediklerimin hangisini yapamadınız DSP CHP MHP iktidarlığı zamanlarında. Sokakta gezen kapalı kadınları aşağıladı mı Cehape zihniyeti ?
Ben yarın öbür gün tek başıma iktidar olsam, türbanı yasaklasam imamları devlet kanadı altından çıkarsam erdogan'ı kendi atadığım savcılarla kendi mahkemelerimde yargılasam sen çıkıp protesto yapmayacak mısın?
Evet konu sadece iki ağaç değil park değil, olmamalı da. Senin zihniyetin benim özgürlüğümü kısıtlıyor hem de kimseye zarar vermediğim halde. Ama benim zihniyetim sana tamamen kapılarını açıyor işte fark burada.