1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ne oldu vitesi düşürdünüz ey esip gürleyenler mi

amacınız ne

- Hükümet yumuşatsın tutumunu
    - hükümet yumuşattı
    - ne oldu ey esip gürleyenler

hayır derdiniz ne anlamıyorum ki gökten mesihi mi getirsin bu hükümet

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

amacınız ne

- hükümet yumuşattı

Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istiyorlar. Mesih değil.

Ayrıca dini bütün adama gerici diye etiketleyeni zaten biz de istemiyoruz. Kim sizi gazlıyor böyle?
    CHP türbanla okula girilmesin diye AKP'ye muhalefet olurken solculardan bir sürü destek almadınız mı? Biz dinin de dinsizliğin de özgürce yaşanmasını istiyoruz. O tencere tava vuranlar sizin de haklarınızı savunuyor aslında siz farkında olmasanız da.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istiyorlar. Mesih değil.

Ayrıca dini bütün adama gerici diye etiketleyeni zaten biz de istemiyoruz. Kim sizi gazlıyor böyle?
    CHP türbanla okula girilmesin diye AKP'ye muhalefet olurken solculardan bir sürü destek almadınız mı? Biz dinin de dinsizliğin de özgürce yaşanmasını istiyoruz. O tencere tava vuranlar sizin de haklarınızı savunuyor aslında siz farkında olmasanız da.
    Ben istifa etmesini istemiyorum ne olacak şimdi sandık denen bir şey var

Kaç defa anayasa mahkemesinden döndü başörtüsü yasağı. meydanlara çıkanların kaçta kaçı oradaydı.
    bu halkın seçtiği milletvekili meclisten kovulurken neredeydi demokrasiciler

ben de şahsen ateistin hristiyanın müslümanın alevinin sünninin kürdün türkün özgürlüğünden yanayım.
    ama bu özgürlüğün sınırı ne
    özgürlük konusunda kim ne kadar samimi.

Bence özgürlüğün ne olduğunu önce tartışmalıyız.

ayrıca başörtüsü inancın gereğidir. küpe ve pirsing bir hobidir ikisini kıyaslamamak lazım

Ben istifa etmesini istemiyorum ne olacak şimdi sandık denen bir şey var

Kaç defa anayasa mahkemesinden döndü başörtüsü yasağı. meydanlara çıkanların kaçta kaçı oradaydı.
    bu halkın seçtiği milletvekili meclisten kovulurken neredeydi demokrasiciler

ben de şahsen ateistin hristiyanın müslümanın alevinin sünninin kürdün türkün özgürlüğünden yanayım.
    ama bu özgürlüğün sınırı ne
    özgürlük konusunda kim ne kadar samimi.

Bence özgürlüğün ne olduğunu önce tartışmalıyız.

ayrıca başörtüsü inancın gereğidir. küpe ve pirsing bir hobidir ikisini kıyaslamamak lazım
    Kardeşim sen sadece başörtüsü üzerine yaparsan taslagı tabi ki döner ve kimse de itiraz etmez. Cifte standard yapıyorsun. Buda kaftanıyla girilebiliyor mu universiteye ? Hadi küpe piercing dedin hobi , ama bu inanç. Turuncu kaftanıyla girebilecek mi budist? Ya da rahibe kıyafetliler sokakta rahatça dolaşabilecek mi ? Ayrıca biri inanç biri hobi diyorsun yine saçma. İkisi de kılık kıyafet düzeniyle ilgili, hee o inançmış o zaman onu salalım öbürü yasak olsun zihniyeti ne kadar özgürlükçü bu durumda? Sen insanları aptal mı sanıyorsun afedersin? O başörtüsünün dini şova çevrildiğini bu millet bilmiyor mu ? Gerçekten özgürlükçü düşünseniz zaten cifte standardı elde edebilmek adına diğer insanların özgürlüklerini hobi diye geçiştirmezsiniz. Siz istiyorsunuz ki kafanıza göre her yerde şov yapın, ama anarşistler komünistler ateistler eşcinseller gebersin ölsün. Yok öyle bir dunya Anadolu'da.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kardeşim sen sadece başörtüsü üzerine yaparsan taslagı tabi ki döner ve kimse de itiraz etmez. Cifte standard yapıyorsun. Buda kaftanıyla girilebiliyor mu universiteye ? Hadi küpe piercing dedin hobi , ama bu inanç. Turuncu kaftanıyla girebilecek mi budist? Ya da rahibe kıyafetliler sokakta rahatça dolaşabilecek mi ? Ayrıca biri inanç biri hobi diyorsun yine saçma. İkisi de kılık kıyafet düzeniyle ilgili, hee o inançmış o zaman onu salalım öbürü yasak olsun zihniyeti ne kadar özgürlükçü bu durumda? Sen insanları aptal mı sanıyorsun afedersin? O başörtüsünün dini şova çevrildiğini bu millet bilmiyor mu ? Gerçekten özgürlükçü düşünseniz zaten cifte standardı elde edebilmek adına diğer insanların özgürlüklerini hobi diye geçiştirmezsiniz. Siz istiyorsunuz ki kafanıza göre her yerde şov yapın, ama anarşistler komünistler ateistler eşcinseller gebersin ölsün. Yok öyle bir dunya Anadolu'da.
    evet rahibler de istediği kılık kıyafete istediği yerlere girsinler isteyen istediğini taksın ama ben dini inançla ikisini aynı kefeye koymana şaşırdım yoksa küpe takmasınlar demedim. ki küpeye de karşı bi insan değilim kendim takmam ama takana da negatif yorum yapmam
    başörtüsü üzerinden şov yapanlar çok ben onlarla da burda verdiğim mücadeleden daha katısını veriyorum arkadaşlarım bilir

Bu Ülke Madımakı Gazi Mahellesini Unutmadı. Kendim Her gün olabidiiğinde namazımı kılıyorum.Bu ateist olma olmama mevzusu değil bu polisin Halka karşı uyguladığı Zulumdür.Şahsen bir Siyasi Parti Desteklemiyorum Bir Görüşüm Var ama Bu ülkede Başbakanlık yapıcak kapasitede fazla insan yok Ve Bu protestoyu CHP ye Yüklemek Çok yanlış .Hani diyorlar Borsa %10 Düştü Bunun sebebi orada Kitap Okuyan İnsanların Çadırıbı Yakan Polistir.Onun için 2 kere Düşünüp 1 Kere Konuşmak Lazım

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

amacınız ne

- hükümet yumuşattı

yolcu, umarım bir gün sana karşı da bu devletin başbakanı çapulcu, ayyaş falan der. Hakkını ararken bunu der. O zaman aynı senin yaptığın gibi oturduğun yerden biri sana "1 polis ağır yaralanmış, sevinin!" der. "Nooldu esip gürleyenler, pıstınız" der.

Umarım bunları der. Çünkü sana çok önce de dedim. Ateş düştüğü yeri yakar. Sana daha önceki mesajlarımdan birinde sormuştum. Bir yakınını şehit verdin mi teröre diye. Bana 30.000 yakınımı kaybettim dedin.

Peki yine soruyorum lütfen cevap ver. Başbakanın "terörist başıyla görüşmedim" dediğinde, oslo belgelerinde terörist başıyla pazarlık yapıldığı İSPATLANDIĞINDA hiç için sızladı mı o 30.000 şehit yakının için.

Bunu merak ediyorum. Bu sana karşı tek sormak istediğim soru. Cevabımı aldığımda başka soru sormayacağım. Seninle ikili muhattaba girmeyeceğim. Sana saygı duyuyorum. Ama burada bir daha milletin damarına basacak "nooldu he nooldu" gibi söylemlerine izin vermeyeceğim. Bunu da belirteyim.

Olaylara bizim kadar taraflı yaklaştığını biliyorum. Ama hataya hata demediğini de biliyorum. Bu son soruma ne diyeceksin cidden çok merak ediyorum ve direk cevap bekliyorum.

Ve nolur bu sefer cevabın "30.000 yakınımı kaybettim" gibi tayyipvari, ortaya olmasın. Direk cevap bekliyorum. Sorumu tekrarlıyorum.

30.000 yakınınıın şehit olmasının baş sorumlusu ile başbakanının pazarlık yapmasından ötürü için sızladı mı? Tayyip "görüşmedik" demesine rağmen, görüştüğü ortaya çıkınca "ben görüşmedim, devlet görüştü" dediklerinde hiç için sızladı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    yolcu, umarım bir gün sana karşı da bu devletin başbakanı çapulcu, ayyaş falan der. Hakkını ararken bunu der. O zaman aynı senin yaptığın gibi oturduğun yerden biri sana "1 polis ağır yaralanmış, sevinin!" der. "Nooldu esip gürleyenler, pıstınız" der.
    Ben de devlete 20 trilyon zarar veren bi eylemin bir parçası olayım bana da desin sıkıntı olmaz
    başbakan o masum insanlara değil eylemlerde anarşi çıkaran insanlara söyledi ama bunu benim gibi anlamamış olmanız da muhtemel

Umarım bunları der. Çünkü sana çok önce de dedim. Ateş düştüğü yeri yakar. Sana daha önceki mesajlarımdan birinde sormuştum. Bir yakınını şehit verdin mi teröre diye. Bana 30.000 yakınımı kaybettim dedin.
    sen de samimiyetime inanmamıştın inanmayabilirsin saygı duyarım

Peki yine soruyorum lütfen cevap ver. Başbakanın "terörist başıyla görüşmedim" dediğinde, oslo belgelerinde terörist başıyla pazarlık yapıldığı İSPATLANDIĞINDA hiç için sızladı mı o 30.000 şehit yakının için.
    O belgeleri bilmiyorum ama doğru olduğunu varsayarak yapayım yorumumu
    GÖrüşmüş diyelim. Neden görüşmüş? Terörü bitirmek için.
    Allah aşkına terörün bitmesine değmez mi. bi 30 bin canımız daha mı toprağa gitsin.
    bu zamana kadarki politikalarla olmuyor bitmiyor bu terör.
    Şimdi bu kadar bitirmeye yaklaşmışken öcalanla görüşmesini takıyorsunuz
    terörün bitmesini istiyorum gerekirse tekrar görüşsün yeter ki bitsin başka canlar yanmasın.

Bunu merak ediyorum. Bu sana karşı tek sormak istediğim soru. Cevabımı aldığımda başka soru sormayacağım. Seninle ikili muhattaba girmeyeceğim. Sana saygı duyuyorum. Ama burada bir daha milletin damarına basacak "nooldu he nooldu" gibi söylemlerine izin vermeyeceğim. Bunu da belirteyim.
    benim amacım senin fikirlerini değiştirmek değil sadece fikirlerimi söyleyip tutarsız bulduğum düşüncelere karşısöylem getirmek

Özgürlük bekliyorsun
    ama yönettiğin şu forumda bile öyle yaptırmam böyle dedirtmem diyorsun
    yöneticilik zordur aydın kardeş sen özgürlük ver ki özgürlük bekle

ne oldu hee ne oldu derken nerede öyle bi söylem kullandım gösterir misin ?

Mesaj Yetkileri