Sayfa 65 / 163 İlkİlk ... 1555636465666775115 ... SonSon
1,921 ile 1,950 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    KAMUDA HALA CALIŞILMIYOR...(ÇOK DESTEKLEDİĞİNİZ PARTİ OLDUĞU HALDE ? )

BAŞBAKAN ŞU AN YAPTIĞI NEDİR ? FİŞLEMEK DEĞİL Mİ ? BEN 2004'TE SABAH CAMİYE GİDERKEN BİR TANE GERİCİ YOBAZ SÖZÜ DUYMADIM HİÇ KİMSEDEN AKSİNE MİLLİTE DESTEKLİYORDU..

CEPHEDE "SADECE" ONLAR SAVAŞMIŞ.UNUTMA O CEPHEDE SAVAŞAN TORUNLARI BÜGÜN ACIK VE ÖZGÜRCE DOLAŞIYOR..

HALA DİZİLERDE BEN KAPALI KESİMLER GÖREMİYORUM (SAMANYOLU TV HARİÇ)

CENAZE LER "SADECE ONLARI KAPASININ CIKMIŞ"

TAKSİM GENÇLİĞİ DEVLET YÖNETMEK İSTEMEDİĞİNİ BİN KERE DUYURDU VE BUNU ANLATIYOR.YANLIZ YANDAŞ MEDYA BUNU FARKLI AKTARIYOR..

"MOLOTOF VE HAVAİ FİŞEK FIRLATANLARIN HERKES KİM OLDUĞUNU BİLİYOR"

POLİS ARABASINI TERS ÇEVİRMEKLE İÇİNE ALDIĞI KESİM "FENERBAHCE TARAFTARI"

ELİMİZE TENCERE TAVA ALMADIK DİYOR.DEDİĞİ "ACIKLAR ALMIŞ"

BU KADAR AŞIRI "İSLAMCI" BİR HÜKÜMET CÜMLE YANDAŞ MEDYAYI ELİNE GEÇİRMESİNE RAĞMEN EN BÜYÜK HAKKIN OLAN "ÜNİVERSİTE'YE GİRİŞİ HALA SAĞLIYAMADI" ..

BUNLARI ÖZGÜRCE YAZABİLİYORSAN VE ÖZGÜRCE SOKAKTA KONUŞABİLİYORSAN REJİMİNİ BEĞENMEDİĞİN "CUMHURİYET SAYESİNDEDİR"

İRAN ÜLKESİNDE KADIN'A BU KADAR HAKKI YOK.DİĞER İSLAM ÜLKELERİNDE DAHA YENİ SEÇİLME HAKKI TANINDIĞI HABERLERDE DUYMUŞTUM.

KENDİ İÇİNDE HAKLI OLDUKLARI BİR KONU.ASKERİYEYE GİRMEME KONUSU..

Bu yazıyı neden yazdım yayınladım..MAHMUTPAŞA'DA her gün kapalı ve acık Annelerimiz var.Kapalı acık ve ablalarımız var..

Hiç bir gün birbiri ile kapıştıklarını gördün mü ? yada kötü söz söylediklerini..

Ne istediklerini anlayamadım ben.Suudi arabistana dönelim.4 kadınlı evlikler olsun ?

Bunumu istiyorsunuz bir çözebilsem..

NOT = KİMSE ÜSTÜME GELMESİN SOSYAL MEDYADA HER 5 KİŞİNİN 2 Sİ BU FOTORAFI PAYLAŞMAYA BAŞLAMIŞ.BENDE KENDİ ÇAPIMDA BİR YAZI YAZIYIM DEDİM....

Devamı da var;
    Biz sizin o "koyun" dediğiniz müslümanlarız.. Ve unutmayın, köpekliktensen koyunluk evlâdır, hiç olmazsa bir davaya kurban oluruz..

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Taksimde içkinin kaldırılmasını yediremeyenler var.
    Ağzı leş gibi içki kokup ezan sesine bile tahammülü olmayan dinsiz insanlar var
    Taksimde kürtaja karşı çıkanlar var
    Terörün bitmesini yediremeyenler var
    Muhalefet parti yandaşları var.

Ha bunun yanında Erdoğan'ı sebepsiz yere sevmeyenlerde var.

Gerçekten ağaçlar için doğa içn savaşan insanlarda var. Fakat bunlar bir elin parmağını geçmez bence.
    Diyelim ki bende bunların hepsi var ve Türk'üm gayet. Özgür yaşama hakkım yok mu?
    Ne zararım var sana içiyorsam ? Ezanı da duymak istemiyorsam, ateistsem hatta sanane?
    Sevgilime kürtaj yaptırıyorsam da sanane?
    Terorün bittiğine inanmıyorsam cok büyük tavizler verileceğine hepsini öldürseydik diye düşünüyorsam sanane? (düşünce özgürlüğü)
    Muhalefet partisi baskanı benim idolumse sanane?
    Erdoğan'ı da kara kaşından kara gozunden sevmiyorsam sanane?

Benim sana ne zararım var arkadaşım söyler misin ? Ben özgür düşüncelerimi paylaşıyorum kimseye de yaptığım bir saygısızlık yok.

Ben diyor muyum 5 vakit ezan okunmasın? Diyelim ki rahatsız oluyorum ama bir şey diyor muyum inanç özgürlüğü diyorum.
    Ben diyor muyum devletin imamı mı olur? benim vergimle imama niye maaş veriliyor bunun için çıkıp sağı solu yıkıyor muyum? Bu milletin gelenegi görenegidir diyorum saygı gösteriyorum.
    Ben sağda solda full makyajlı kapalı kadınlar range rover'a biniyor diye sağı solu yakıyor muyum?
    Din tüccarlığı yapıyorlar diye eleştiriyorum yazıyorum ifade özgürlüğü
    Benim CHP zihniyetim yasaklıyor mu türbanı ? Bu söylediklerimin hangisini yapamadınız DSP CHP MHP iktidarlığı zamanlarında. Sokakta gezen kapalı kadınları aşağıladı mı Cehape zihniyeti ?

Ben yarın öbür gün tek başıma iktidar olsam, türbanı yasaklasam imamları devlet kanadı altından çıkarsam erdogan'ı kendi atadığım savcılarla kendi mahkemelerimde yargılasam sen çıkıp protesto yapmayacak mısın?

Evet konu sadece iki ağaç değil park değil, olmamalı da. Senin zihniyetin benim özgürlüğümü kısıtlıyor hem de kimseye zarar vermediğim halde. Ama benim zihniyetim sana tamamen kapılarını açıyor işte fark burada.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    RTEnin twitter yani sosyal medya toplumlarin belasidir aciklamasi var, daha ne olsun. hangi dunyada yasiyor acaba, abdullah gulu de yaptigi aciklamalardan afaroz eder bu camia. RTEnin tam tersi konusuyor devamli (:
    iyi polis-kötü polis olarak bakıyorum ben olaya.

@REDRUM (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla)

1. Asker yemin töreni diyorsan bu devleti bağlayan bir şey zaten değil.
    Gayleri de mesela askere almıyorlar ona bakarsan. Karşı mısın? Ordu başka şey devletin halka yaptığı baskı başka şey.
    2.Okulun da kuralları var, beğenmiyorsan imam hatipte okursun. Fatih Üniversitesine gidersin. Ben de bikiniyle gitmek istiyorum okula beni de almıyorlar ona bakarsan.
    3.Sinema ve dizilere hiç girmiyorum dini bütün sinema yönetmeni aktör hiç mi yoktu mesela 90larda. Abartıyorsunuz.
    4. Hala subay olamıyorsun polis olamıyorsun başını açmazsan. Demekki bu Akp'nin ve devletin elinde olan bir durum değil. Dediğim gibi tek dini bütün insanlar mı olamıyor bunları? Bir çok özellik arıyor adamlar. Bu kurumlar belli başlı kuralları var bunların devlet yönetimiyle bir alakası yok. Ben de küçükken ayagımdan ameliyat geçirdim beni de hor gördüler almadılar.
    5.Cephede hepimiz şehit olduk bir tek siz değil.
    5.Kimsenin sizi hor gördüğü yok,kendi kafanıza göre haklı olmaya calısıyorsunuz. Alpaslan Türkeş mi hor gördü dini bütün insanları allah aşkına. Ecevit mi hor gördü Özal mı?

Sen dinini kendi içinde yaşadın da namazını kendin için kıldın da bu millet sana bir şey mi söyledi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Yahu bu memlekette 80'lerdeki darbe olayları yüzünden en çok kimin canı yandı? Sağcılar (milliyetçiler) ve solcular kavgasında kimin canı yandı?

Tayyip'in bu olaylarla alakası yoktu. Ama adam gitti bu olaylardan bile nemalandı. Referandumda ne alakaysa 12 eylül'ün düşmanı kesildi. Adını bile doğru düzgün bilmediği, yanlış söylediği 12 eylül şehidi için ağlamadı mı tayyip?

@davidvilla, halk kandırılmaya son derece müsait. Önceki konuşmaları okursan, arkadaşa bazı şeyleri belgeleriyle, tarih tarih anlatmama rağmen "ben inanmıyorum" diyor. Kendimizi yormanın anlamı yok.

Yanlışa yanlış demeyenlerle tarıtşmayı uzatmanın anlamı yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Redrum, yukarıda yazdıklarım seninle alakalı değil bu arada

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@petrol
    Diğerleri ile ne alakam ne bilgim var ama artık üniversiteye girebiliyor çok rahat şekilde kapalılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gerici demiş birisi bize biz susalım necip fazıl konuşsun...

Ben Fransa'da talebeyken, bu daire sırrını pek hoş belirten bir hâdise gördüm: At yarışı, bilirsiniz ki, bir daire üzerinde olur. Askerî bir yarıştı o... Subayların yarışı... Hep beraber kalktılar. Eh, biraz geri, biraz ileri fakat bir bütün halinde gidiyorlar... Farkları az... Fakat bir tanesi, atını hareket ettiremedi, ona hâkim olamadı; ıslıklar, yuhalar arasında zor belâ çıktı yola... Üç devir yapacaklar. İki devri bitirdiler, üçüncü devre yaklaştılar. O daha birinci devirde. Grup son devri bitirir ve potaya yaklaşır, varış noktasına gelirken, mahut at daha birinci devrini bitiriyor ve öbür atların önünde erişiyordu varış noktasına... Ve yuha çektiler o önde gelene.. Utanmadan önde geliyorsun, gibilerden...

İşte bizim gericiliğimiz buna benziyor... Biz yüz milyon devir ilerdeyiz... Sahte nisbet oyunları ile bir ân için zaman-mekân hokkabazlığı yapanlar, basit kemmiyet hileleri düzenler, bize "gerici" diyor... Bizim ne kadar ilerde olduğumuzu anlamaları için, onların bizim yaptığımız devir kadar devri tamamlamaları lâzımdır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    @petrol
    Diğerleri ile ne alakam ne bilgim var ama artık üniversiteye girebiliyor çok rahat şekilde kapalılar.

Hala giremiyor diye biliyordum.Bilgilendirdiğin için teşşekürler.

Dahada bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir.

Filmin amacını biliyorsunudur.V For Vendetta her yerde paylaşıldığı replik hatırlamayan yoktur.

"HÜKÜMETLER HALKTAN KORKMALI,HALK HÜKÜMETLERDEN DEĞİL"

Bu maskeyi profil yapıp hemde olayların iç yüzünü anlamadan harbiden ironi olmuş.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Gerici demiş birisi bize biz susalım necip fazıl konuşsun...

Ben Fransa'da talebeyken, bu daire sırrını pek hoş belirten bir hâdise gördüm: At yarışı, bilirsiniz ki, bir daire üzerinde olur. Askerî bir yarıştı o... Subayların yarışı... Hep beraber kalktılar. Eh, biraz geri, biraz ileri fakat bir bütün halinde gidiyorlar... Farkları az... Fakat bir tanesi, atını hareket ettiremedi, ona hâkim olamadı; ıslıklar, yuhalar arasında zor belâ çıktı yola... Üç devir yapacaklar. İki devri bitirdiler, üçüncü devre yaklaştılar. O daha birinci devirde. Grup son devri bitirir ve potaya yaklaşır, varış noktasına gelirken, mahut at daha birinci devrini bitiriyor ve öbür atların önünde erişiyordu varış noktasına... Ve yuha çektiler o önde gelene.. Utanmadan önde geliyorsun, gibilerden...

İşte bizim gericiliğimiz buna benziyor... Biz yüz milyon devir ilerdeyiz... Sahte nisbet oyunları ile bir ân için zaman-mekân hokkabazlığı yapanlar, basit kemmiyet hileleri düzenler, bize "gerici" diyor... Bizim ne kadar ilerde olduğumuzu anlamaları için, onların bizim yaptığımız devir kadar devri tamamlamaları lâzımdır.

Necip Fazıl Muhafazakar gözüküp kumar oynayan birisi benim için gerici değildir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Yahu bu memlekette 80'lerdeki darbe olayları yüzünden en çok kimin canı yandı? Sağcılar (milliyetçiler) ve solcular kavgasında kimin canı yandı?

Tayyip'in bu olaylarla alakası yoktu. Ama adam gitti bu olaylardan bile nemalandı. Referandumda ne alakaysa 12 eylül'ün düşmanı kesildi. Adını bile doğru düzgün bilmediği, yanlış söylediği 12 eylül şehidi için ağlamadı mı tayyip?

@davidvilla, halk kandırılmaya son derece müsait. Önceki konuşmaları okursan, arkadaşa bazı şeyleri belgeleriyle, tarih tarih anlatmama rağmen "ben inanmıyorum" diyor. Kendimizi yormanın anlamı yok.

Yanlışa yanlış demeyenlerle tarıtşmayı uzatmanın anlamı yok.
    Kardeşim,
    Ben biliyorum durumu zaten. Kendi görüşlerimi de yansıtmıyorum o sözlerde.
    Tayyip Bey'in uç orgütler dediği genclerin düşüncelerini yazdım.

Akp zihniyeti özgürlük istiyorsa bu çocukların zihniyeti de özgürlük istiyor.
    Sen başın kapalı dini bütün badem bıyıklı olanlarlar polis olsun istiyorsun
    O adamda küpeli piercingli dövmeli olanlar polis olabilsin kamuda çalışabilsin istiyor.
    Ya ikisi de yasak olsun ya da ikisi de serbest olsun.
    Ama bu bazılarının işine gelmiyor işte. Çunku onların istediği özgürlük değil ki istedikleri şey CİFTE STANDARD.

Şimdi diyorlar ya hor görüldük, bak 27 yasındasın. 15-16 yaşlarında dövme yaptırmak küpe takmak istedin de yapabildin mi özgürce? Düşünmedin mi ilerde memur olamam diye ?

Benim düşüncem özgürlükse olay, hepsi serbest bırakılsın herkes özgür olsun hea yok cifte standardsa tabi ki karşıyım.

Çok büyük sosyal bölünme içindeyiz yıllardır bu da böyle olaylarda patlak veriyor. Bu ulkede yıllardır kimse özgürce yaşayamıyor sadece sağcı kesim değil. Yine en çok taviz verilen kesim sağcılar. Alevilere verilmeyen eşcinsellere verilmeyen Hristiyanlara verilmeyen tavizler onlara verildi yıllarca hala da verilmeye devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ne oldu vitesi düşürdünüz ey esip gürleyenler mi

amacınız ne

- Hükümet yumuşatsın tutumunu
    - hükümet yumuşattı
    - ne oldu ey esip gürleyenler

hayır derdiniz ne anlamıyorum ki gökten mesihi mi getirsin bu hükümet

amacınız ne

- hükümet yumuşattı

Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istiyorlar. Mesih değil.

Ayrıca dini bütün adama gerici diye etiketleyeni zaten biz de istemiyoruz. Kim sizi gazlıyor böyle?
    CHP türbanla okula girilmesin diye AKP'ye muhalefet olurken solculardan bir sürü destek almadınız mı? Biz dinin de dinsizliğin de özgürce yaşanmasını istiyoruz. O tencere tava vuranlar sizin de haklarınızı savunuyor aslında siz farkında olmasanız da.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

amacınız ne

- hükümet yumuşattı

yolcu, umarım bir gün sana karşı da bu devletin başbakanı çapulcu, ayyaş falan der. Hakkını ararken bunu der. O zaman aynı senin yaptığın gibi oturduğun yerden biri sana "1 polis ağır yaralanmış, sevinin!" der. "Nooldu esip gürleyenler, pıstınız" der.

Umarım bunları der. Çünkü sana çok önce de dedim. Ateş düştüğü yeri yakar. Sana daha önceki mesajlarımdan birinde sormuştum. Bir yakınını şehit verdin mi teröre diye. Bana 30.000 yakınımı kaybettim dedin.

Peki yine soruyorum lütfen cevap ver. Başbakanın "terörist başıyla görüşmedim" dediğinde, oslo belgelerinde terörist başıyla pazarlık yapıldığı İSPATLANDIĞINDA hiç için sızladı mı o 30.000 şehit yakının için.

Bunu merak ediyorum. Bu sana karşı tek sormak istediğim soru. Cevabımı aldığımda başka soru sormayacağım. Seninle ikili muhattaba girmeyeceğim. Sana saygı duyuyorum. Ama burada bir daha milletin damarına basacak "nooldu he nooldu" gibi söylemlerine izin vermeyeceğim. Bunu da belirteyim.

Olaylara bizim kadar taraflı yaklaştığını biliyorum. Ama hataya hata demediğini de biliyorum. Bu son soruma ne diyeceksin cidden çok merak ediyorum ve direk cevap bekliyorum.

Ve nolur bu sefer cevabın "30.000 yakınımı kaybettim" gibi tayyipvari, ortaya olmasın. Direk cevap bekliyorum. Sorumu tekrarlıyorum.

30.000 yakınınıın şehit olmasının baş sorumlusu ile başbakanının pazarlık yapmasından ötürü için sızladı mı? Tayyip "görüşmedik" demesine rağmen, görüştüğü ortaya çıkınca "ben görüşmedim, devlet görüştü" dediklerinde hiç için sızladı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istiyorlar. Mesih değil.

Ayrıca dini bütün adama gerici diye etiketleyeni zaten biz de istemiyoruz. Kim sizi gazlıyor böyle?
    CHP türbanla okula girilmesin diye AKP'ye muhalefet olurken solculardan bir sürü destek almadınız mı? Biz dinin de dinsizliğin de özgürce yaşanmasını istiyoruz. O tencere tava vuranlar sizin de haklarınızı savunuyor aslında siz farkında olmasanız da.
    Ben istifa etmesini istemiyorum ne olacak şimdi sandık denen bir şey var

Kaç defa anayasa mahkemesinden döndü başörtüsü yasağı. meydanlara çıkanların kaçta kaçı oradaydı.
    bu halkın seçtiği milletvekili meclisten kovulurken neredeydi demokrasiciler

ben de şahsen ateistin hristiyanın müslümanın alevinin sünninin kürdün türkün özgürlüğünden yanayım.
    ama bu özgürlüğün sınırı ne
    özgürlük konusunda kim ne kadar samimi.

Bence özgürlüğün ne olduğunu önce tartışmalıyız.

ayrıca başörtüsü inancın gereğidir. küpe ve pirsing bir hobidir ikisini kıyaslamamak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

amacınız ne

- hükümet yumuşattı

Hz.İsa'nın gelmesine daha cok var..

Millet dizi izlemekten kendi dinini unutmuş.

Birde acıklasana bu kadar neden korkuyorlar.Bunların arkasında Başbakan yok mu ?

Ben istifa etmesini istemiyorum ne olacak şimdi sandık denen bir şey var

Kaç defa anayasa mahkemesinden döndü başörtüsü yasağı. meydanlara çıkanların kaçta kaçı oradaydı.
    bu halkın seçtiği milletvekili meclisten kovulurken neredeydi demokrasiciler

ben de şahsen ateistin hristiyanın müslümanın alevinin sünninin kürdün türkün özgürlüğünden yanayım.
    ama bu özgürlüğün sınırı ne
    özgürlük konusunda kim ne kadar samimi.

Bence özgürlüğün ne olduğunu önce tartışmalıyız.

ayrıca başörtüsü inancın gereğidir. küpe ve pirsing bir hobidir ikisini kıyaslamamak lazım
    Kardeşim sen sadece başörtüsü üzerine yaparsan taslagı tabi ki döner ve kimse de itiraz etmez. Cifte standard yapıyorsun. Buda kaftanıyla girilebiliyor mu universiteye ? Hadi küpe piercing dedin hobi , ama bu inanç. Turuncu kaftanıyla girebilecek mi budist? Ya da rahibe kıyafetliler sokakta rahatça dolaşabilecek mi ? Ayrıca biri inanç biri hobi diyorsun yine saçma. İkisi de kılık kıyafet düzeniyle ilgili, hee o inançmış o zaman onu salalım öbürü yasak olsun zihniyeti ne kadar özgürlükçü bu durumda? Sen insanları aptal mı sanıyorsun afedersin? O başörtüsünün dini şova çevrildiğini bu millet bilmiyor mu ? Gerçekten özgürlükçü düşünseniz zaten cifte standardı elde edebilmek adına diğer insanların özgürlüklerini hobi diye geçiştirmezsiniz. Siz istiyorsunuz ki kafanıza göre her yerde şov yapın, ama anarşistler komünistler ateistler eşcinseller gebersin ölsün. Yok öyle bir dunya Anadolu'da.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yolcu, umarım bir gün sana karşı da bu devletin başbakanı çapulcu, ayyaş falan der. Hakkını ararken bunu der. O zaman aynı senin yaptığın gibi oturduğun yerden biri sana "1 polis ağır yaralanmış, sevinin!" der. "Nooldu esip gürleyenler, pıstınız" der.
    Ben de devlete 20 trilyon zarar veren bi eylemin bir parçası olayım bana da desin sıkıntı olmaz
    başbakan o masum insanlara değil eylemlerde anarşi çıkaran insanlara söyledi ama bunu benim gibi anlamamış olmanız da muhtemel

Umarım bunları der. Çünkü sana çok önce de dedim. Ateş düştüğü yeri yakar. Sana daha önceki mesajlarımdan birinde sormuştum. Bir yakınını şehit verdin mi teröre diye. Bana 30.000 yakınımı kaybettim dedin.
    sen de samimiyetime inanmamıştın inanmayabilirsin saygı duyarım

Peki yine soruyorum lütfen cevap ver. Başbakanın "terörist başıyla görüşmedim" dediğinde, oslo belgelerinde terörist başıyla pazarlık yapıldığı İSPATLANDIĞINDA hiç için sızladı mı o 30.000 şehit yakının için.
    O belgeleri bilmiyorum ama doğru olduğunu varsayarak yapayım yorumumu
    GÖrüşmüş diyelim. Neden görüşmüş? Terörü bitirmek için.
    Allah aşkına terörün bitmesine değmez mi. bi 30 bin canımız daha mı toprağa gitsin.
    bu zamana kadarki politikalarla olmuyor bitmiyor bu terör.
    Şimdi bu kadar bitirmeye yaklaşmışken öcalanla görüşmesini takıyorsunuz
    terörün bitmesini istiyorum gerekirse tekrar görüşsün yeter ki bitsin başka canlar yanmasın.

Bunu merak ediyorum. Bu sana karşı tek sormak istediğim soru. Cevabımı aldığımda başka soru sormayacağım. Seninle ikili muhattaba girmeyeceğim. Sana saygı duyuyorum. Ama burada bir daha milletin damarına basacak "nooldu he nooldu" gibi söylemlerine izin vermeyeceğim. Bunu da belirteyim.
    benim amacım senin fikirlerini değiştirmek değil sadece fikirlerimi söyleyip tutarsız bulduğum düşüncelere karşısöylem getirmek

Özgürlük bekliyorsun
    ama yönettiğin şu forumda bile öyle yaptırmam böyle dedirtmem diyorsun
    yöneticilik zordur aydın kardeş sen özgürlük ver ki özgürlük bekle

ne oldu hee ne oldu derken nerede öyle bi söylem kullandım gösterir misin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kardeşim sen sadece başörtüsü üzerine yaparsan taslagı tabi ki döner ve kimse de itiraz etmez. Cifte standard yapıyorsun. Buda kaftanıyla girilebiliyor mu universiteye ? Hadi küpe piercing dedin hobi , ama bu inanç. Turuncu kaftanıyla girebilecek mi budist? Ya da rahibe kıyafetliler sokakta rahatça dolaşabilecek mi ? Ayrıca biri inanç biri hobi diyorsun yine saçma. İkisi de kılık kıyafet düzeniyle ilgili, hee o inançmış o zaman onu salalım öbürü yasak olsun zihniyeti ne kadar özgürlükçü bu durumda? Sen insanları aptal mı sanıyorsun afedersin? O başörtüsünün dini şova çevrildiğini bu millet bilmiyor mu ? Gerçekten özgürlükçü düşünseniz zaten cifte standardı elde edebilmek adına diğer insanların özgürlüklerini hobi diye geçiştirmezsiniz. Siz istiyorsunuz ki kafanıza göre her yerde şov yapın, ama anarşistler komünistler ateistler eşcinseller gebersin ölsün. Yok öyle bir dunya Anadolu'da.
    evet rahibler de istediği kılık kıyafete istediği yerlere girsinler isteyen istediğini taksın ama ben dini inançla ikisini aynı kefeye koymana şaşırdım yoksa küpe takmasınlar demedim. ki küpeye de karşı bi insan değilim kendim takmam ama takana da negatif yorum yapmam
    başörtüsü üzerinden şov yapanlar çok ben onlarla da burda verdiğim mücadeleden daha katısını veriyorum arkadaşlarım bilir

Bu Ülke Madımakı Gazi Mahellesini Unutmadı. Kendim Her gün olabidiiğinde namazımı kılıyorum.Bu ateist olma olmama mevzusu değil bu polisin Halka karşı uyguladığı Zulumdür.Şahsen bir Siyasi Parti Desteklemiyorum Bir Görüşüm Var ama Bu ülkede Başbakanlık yapıcak kapasitede fazla insan yok Ve Bu protestoyu CHP ye Yüklemek Çok yanlış .Hani diyorlar Borsa %10 Düştü Bunun sebebi orada Kitap Okuyan İnsanların Çadırıbı Yakan Polistir.Onun için 2 kere Düşünüp 1 Kere Konuşmak Lazım

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

http://bulent-peker.tumblr.com/post/...sbakana-mektup
    arkadaşlar twitter da gördüm bu yazıyı ve kesinlikle tavsiye ederim okumanızı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@REDRUM (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla)

1. Asker yemin töreni diyorsan bu devleti bağlayan bir şey zaten değil.
    Gayleri de mesela askere almıyorlar ona bakarsan. Karşı mısın? Ordu başka şey devletin halka yaptığı baskı başka şey.
    2.Okulun da kuralları var, beğenmiyorsan imam hatipte okursun. Fatih Üniversitesine gidersin. Ben de bikiniyle gitmek istiyorum okula beni de almıyorlar ona bakarsan.
    3.Sinema ve dizilere hiç girmiyorum dini bütün sinema yönetmeni aktör hiç mi yoktu mesela 90larda. Abartıyorsunuz.
    4. Hala subay olamıyorsun polis olamıyorsun başını açmazsan. Demekki bu Akp'nin ve devletin elinde olan bir durum değil. Dediğim gibi tek dini bütün insanlar mı olamıyor bunları? Bir çok özellik arıyor adamlar. Bu kurumlar belli başlı kuralları var bunların devlet yönetimiyle bir alakası yok. Ben de küçükken ayagımdan ameliyat geçirdim beni de hor gördüler almadılar.
    5.Cephede hepimiz şehit olduk bir tek siz değil.
    5.Kimsenin sizi hor gördüğü yok,kendi kafanıza göre haklı olmaya calısıyorsunuz. Alpaslan Türkeş mi hor gördü dini bütün insanları allah aşkına. Ecevit mi hor gördü Özal mı?

Sen dinini kendi içinde yaşadın da namazını kendin için kıldın da bu millet sana bir şey mi söyledi ?
    Ben açıkçası sizi anlıyorum. Çünkü bu içki yasağı, hamilelik testi yapılınca devletin kontrolü ve herkesin haberi olması. Beni rahatsız eden şeyler. Ben hakkını arayan insanların arkasındayım. Ama bu verdiğin cevaplar var ya, hakikaten bu kişilerin yerinde olmadan anlayamacağın şeyler. Askeri lise mülakatına gidince "aranızda anafene gitmiş olan, evine zaman gazetesi gelen falan varsa zaten direk çıksın hiç burada beklemeyin" lafı da duydum. Bikiniyle gitmek istiyorum diye saçma bir örnek olabilir mi allah aşkına? Ha demişsin ki "içkini 22:00den önce al kardeşim, içme demiyoruz", ha demişsin ki "başörtüsü takma demiyoruz, okul dışında yine takabilirsin". Lise çıkışında başlarını kapatan kızlara, öğretmenin dışarı çıkıp "sokakları kirletiyorsunuz siz, yobazlar örümcek kafalılar" diye bağırdığını da duydum. İnsanların hor görme ve nefretini, yaşamadan bilemezsin kardeşim. Abartmıyoruz. Tayyip Erdoğan'ın %50 oy alarak iktidar olmasının en büyük sebebi, abartmıyor olmamızdır.

23. Default

Kralcılıktan öteye gidenler var resmen. Adam işemeyin dese kestircek olanlar var.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Teşekkürler yolcu. Hala cevap veremediğini gördüm sorduğum basit bir soruya. Cevap veremesen de ben cevabımı aldım

Başka bir sorum veya seni direk muhattap alacağım bir konu yok. Olayları anlamaya çalıştığını da sanmıyorum zaten.

Fikirlerini karşı tarafı tahrik etmediğin sürece söyleyebilirsin. tayyibin yaptığı gibi karşı tarafı alevlendiren şeyler söylersen yine tayyibin yaptığı gibi -bu forumdaki- özgürlüğünü kısıtlarım

Ters bir şey dediysem kusura bakma. Asla kişiliğine karşı bir art niyetli fikrim yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ben açıkçası sizi anlıyorum. Çünkü bu içki yasağı, hamilelik testi yapılınca devletin kontrolü ve herkesin haberi olması. Beni rahatsız eden şeyler. Ben hakkını arayan insanların arkasındayım. Ama bu verdiğin cevaplar var ya, hakikaten bu kişilerin yerinde olmadan anlayamacağın şeyler. Askeri lise mülakatına gidince "aranızda anafene gitmiş olan, evine zaman gazetesi gelen falan varsa zaten direk çıksın hiç burada beklemeyin" lafı da duydum. Bikiniyle gitmek istiyorum diye saçma bir örnek olabilir mi allah aşkına? Ha demişsin ki "içkini 22:00den önce al kardeşim, içme demiyoruz", ha demişsin ki "başörtüsü takma demiyoruz, okul dışında yine takabilirsin". Lise çıkışında başlarını kapatan kızlara, öğretmenin dışarı çıkıp "sokakları kirletiyorsunuz siz, yobazlar örümcek kafalılar" diye bağırdığını da duydum. İnsanların hor görme ve nefretini, yaşamadan bilemezsin kardeşim. Abartmıyoruz. Tayyip Erdoğan'ın %50 oy alarak iktidar olmasının en büyük sebebi, abartmıyor olmamızdır.
    Bir bakıma haklısın. Bu ülkenin tarihinde o şekilde baskı yapanlar sayesinde şu anki hükümet "intikam alıyoruz" zihnini taşıyor.

O zamanlar bu bahsettiğin güruh ayaklandığında Madımak gibi bir olay çıkmıştı.

Tıpkı o zamanlar başörtüsü takan kardeşlerimizin bastırılmasının yanlış olduğu gibi o zamanlarda başörtüsünü kullanarak hala prim yapmaya çalışanlar var.

Yanlışa yanlış demeli. Biz sadece bunu istiyoruz. Karşı tarafın da bunları düşünmesini istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oldu olacak konunun adini "insanlara dusunceleri uzerinden laf atma alani" diye degistirelim. olay farkli boyutlara tasindi artik. akpli kardeslerimin dusuncesi o yonde bunu en azindan bu forumdaki insanlar acisindan degistiremeyecegimizi anladik. daha dogrusu degistirmek de demeyeyim , durup bir durum degerlendirmesi , liderleri hakkinda bir tenkit yapmalarini dahi saglayamadik birak dusunce degistirmeyi. canlari sagolsun. benim zaten kimsenin dusuncesini degistirmek haddime degil. insanlara kendi capimda tavsiyeler verebilirsem veririm , bazi konularda objektif olarak muhakeme yapmalarini saglayabilirsem saglarim , gerisi onlara kalmis birsey..

donelim asil konumuza.. gezi parkinda bugun bir grup capulcu eylemine devam ederek "yoga" yapti..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir bakıma haklısın. Bu ülkenin tarihinde o şekilde baskı yapanlar sayesinde şu anki hükümet "intikam alıyoruz" zihnini taşıyor.

O zamanlar bu bahsettiğin güruh ayaklandığında Madımak gibi bir olay çıkmıştı.

Tıpkı o zamanlar başörtüsü takan kardeşlerimizin bastırılmasının yanlış olduğu gibi o zamanlarda başörtüsünü kullanarak hala prim yapmaya çalışanlar var.

Yanlışa yanlış demeli. Biz sadece bunu istiyoruz. Karşı tarafın da bunları düşünmesini istiyoruz.
    Katılıyorum. Bir AKP'li olarak, baskı gören insanların desteği sayesinde hükümete gelen başbakanımızın, diğer görüşten insanlara da baskı yapmaması taraftarıyım. İsteğim o ki, bahsi geçen özgürlüklerine bir an önce eylemciler kavuşur ve aynı zamanda bu eylem "hükümet devirme" muhabbetinden kurtulur.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Aslında son olanlar topluma ayna tuttu. Kafalar bir olunca insanların nasıl kenetlendiğini gördük. İşte belkide bu kısım bazılarının işine gelmiyor. Ettiğimin futbolunu kullanarak milletin çoluğunu çocuğunu birbirine düşürmüşlerdi. Bu olanlar insanların bazı şeylerin farkına varmasını sağlayacak, tüm kalbimle inanıyorum. Medyayı kullanarak milleti birbirine düşürdüler. Şimdi medya sallamıyor bile. Bu olanlar sayesinde kimilerinin maskesi düştü. Türk milleti inşallah bunları unutmayacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Hz.İsa'nın gelmesine daha cok var..

Millet dizi izlemekten kendi dinini unutmuş.

Birde acıklasana bu kadar neden korkuyorlar.Bunların arkasında Başbakan yok mu ?

Yanlış oldu.Yanlış yazdım silinirse sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kimsenin hükümet devirme gibi bir derdi yok, sonuçta seçilerek geliyorlar kaç dönemdir. Bu ülkede sadece onlara oy verenler yaşamıyor, herkes aynı düşünmek zorunda değil. Oy verenler tarafından seçildiler ama herkesin hükümeti, başbakanı, cumhurbaşkanı olmak zorundalar. Elbette kendi görüşleri ve seçmenlerinin beklentileri doğrultusunda hareket edecekler ağırlıklı olarak, ama ipin ucu kaçmaya başlamıştı artık. Bu eylemler bunların patlaması, doğru yorumlansa herkes için çok daha iyi olabilir, hala çok geç değil, bunu bir kazanma/kaybetme davası olarak görmezlerse tabii.

Mesaj Yetkileri