Quote Originally Posted by Aydin View Post
Yahu bu memlekette 80'lerdeki darbe olayları yüzünden en çok kimin canı yandı? Sağcılar (milliyetçiler) ve solcular kavgasında kimin canı yandı?

Tayyip'in bu olaylarla alakası yoktu. Ama adam gitti bu olaylardan bile nemalandı. Referandumda ne alakaysa 12 eylül'ün düşmanı kesildi. Adını bile doğru düzgün bilmediği, yanlış söylediği 12 eylül şehidi için ağlamadı mı tayyip?

@davidvilla, halk kandırılmaya son derece müsait. Önceki konuşmaları okursan, arkadaşa bazı şeyleri belgeleriyle, tarih tarih anlatmama rağmen "ben inanmıyorum" diyor. Kendimizi yormanın anlamı yok.

Yanlışa yanlış demeyenlerle tarıtşmayı uzatmanın anlamı yok.
Kardeşim,
Ben biliyorum durumu zaten. Kendi görüşlerimi de yansıtmıyorum o sözlerde.
Tayyip Bey'in uç orgütler dediği genclerin düşüncelerini yazdım.

Akp zihniyeti özgürlük istiyorsa bu çocukların zihniyeti de özgürlük istiyor.
Sen başın kapalı dini bütün badem bıyıklı olanlarlar polis olsun istiyorsun
O adamda küpeli piercingli dövmeli olanlar polis olabilsin kamuda çalışabilsin istiyor.
Ya ikisi de yasak olsun ya da ikisi de serbest olsun.
Ama bu bazılarının işine gelmiyor işte. Çunku onların istediği özgürlük değil ki istedikleri şey CİFTE STANDARD.

Şimdi diyorlar ya hor görüldük, bak 27 yasındasın. 15-16 yaşlarında dövme yaptırmak küpe takmak istedin de yapabildin mi özgürce? Düşünmedin mi ilerde memur olamam diye ?

Benim düşüncem özgürlükse olay, hepsi serbest bırakılsın herkes özgür olsun hea yok cifte standardsa tabi ki karşıyım.

Çok büyük sosyal bölünme içindeyiz yıllardır bu da böyle olaylarda patlak veriyor. Bu ulkede yıllardır kimse özgürce yaşayamıyor sadece sağcı kesim değil. Yine en çok taviz verilen kesim sağcılar. Alevilere verilmeyen eşcinsellere verilmeyen Hristiyanlara verilmeyen tavizler onlara verildi yıllarca hala da verilmeye devam ediyor.