yolcu, umarım bir gün sana karşı da bu devletin başbakanı çapulcu, ayyaş falan der. Hakkını ararken bunu der. O zaman aynı senin yaptığın gibi oturduğun yerden biri sana "1 polis ağır yaralanmış, sevinin!" der. "Nooldu esip gürleyenler, pıstınız" der.
Umarım bunları der. Çünkü sana çok önce de dedim. Ateş düştüğü yeri yakar. Sana daha önceki mesajlarımdan birinde sormuştum. Bir yakınını şehit verdin mi teröre diye. Bana 30.000 yakınımı kaybettim dedin.
Peki yine soruyorum lütfen cevap ver. Başbakanın "terörist başıyla görüşmedim" dediğinde, oslo belgelerinde terörist başıyla pazarlık yapıldığı İSPATLANDIĞINDA hiç için sızladı mı o 30.000 şehit yakının için.
Bunu merak ediyorum. Bu sana karşı tek sormak istediğim soru. Cevabımı aldığımda başka soru sormayacağım. Seninle ikili muhattaba girmeyeceğim. Sana saygı duyuyorum. Ama burada bir daha milletin damarına basacak "nooldu he nooldu" gibi söylemlerine izin vermeyeceğim. Bunu da belirteyim.
Olaylara bizim kadar taraflı yaklaştığını biliyorum. Ama hataya hata demediğini de biliyorum. Bu son soruma ne diyeceksin cidden çok merak ediyorum ve direk cevap bekliyorum.
Ve nolur bu sefer cevabın "30.000 yakınımı kaybettim" gibi tayyipvari, ortaya olmasın. Direk cevap bekliyorum. Sorumu tekrarlıyorum.
30.000 yakınınıın şehit olmasının baş sorumlusu ile başbakanının pazarlık yapmasından ötürü için sızladı mı? Tayyip "görüşmedik" demesine rağmen, görüştüğü ortaya çıkınca "ben görüşmedim, devlet görüştü" dediklerinde hiç için sızladı mı?