Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
Ben istifa etmesini istemiyorum ne olacak şimdi sandık denen bir şey var

Kaç defa anayasa mahkemesinden döndü başörtüsü yasağı. meydanlara çıkanların kaçta kaçı oradaydı.
bu halkın seçtiği milletvekili meclisten kovulurken neredeydi demokrasiciler

ben de şahsen ateistin hristiyanın müslümanın alevinin sünninin kürdün türkün özgürlüğünden yanayım.
ama bu özgürlüğün sınırı ne
özgürlük konusunda kim ne kadar samimi.

Bence özgürlüğün ne olduğunu önce tartışmalıyız.

ayrıca başörtüsü inancın gereğidir. küpe ve pirsing bir hobidir ikisini kıyaslamamak lazım
Kardeşim sen sadece başörtüsü üzerine yaparsan taslagı tabi ki döner ve kimse de itiraz etmez. Cifte standard yapıyorsun. Buda kaftanıyla girilebiliyor mu universiteye ? Hadi küpe piercing dedin hobi , ama bu inanç. Turuncu kaftanıyla girebilecek mi budist? Ya da rahibe kıyafetliler sokakta rahatça dolaşabilecek mi ? Ayrıca biri inanç biri hobi diyorsun yine saçma. İkisi de kılık kıyafet düzeniyle ilgili, hee o inançmış o zaman onu salalım öbürü yasak olsun zihniyeti ne kadar özgürlükçü bu durumda? Sen insanları aptal mı sanıyorsun afedersin? O başörtüsünün dini şova çevrildiğini bu millet bilmiyor mu ? Gerçekten özgürlükçü düşünseniz zaten cifte standardı elde edebilmek adına diğer insanların özgürlüklerini hobi diye geçiştirmezsiniz. Siz istiyorsunuz ki kafanıza göre her yerde şov yapın, ama anarşistler komünistler ateistler eşcinseller gebersin ölsün. Yok öyle bir dunya Anadolu'da.