Halk hareketi denilen şeyin içinde
Ak Parti seçmeni 21.466.356 (2011)
MHP 5.575.993
Saadet 535.599
HAS 327.404
BBP 315.997
destek vermeyen BDP'yi de eklersek %70'leri buluyor, bunlar yok.
Bunlar hareket içinde olmadığına göre halk bunlar değil. Bu durumda halk TKP, İP, DHKP-C falan oluyor herhalde. Her seçimden önce halkın nabzını twitter, facebook dan tutmaya kalksak çok farklı sonuçlar alırdık lakin ülke gerçeklerinin farklı olduğunu her seçimde anlıyoruz.
2014 Genel seçimlerine 3-4 ay kala Televizyonları iyi izlemeni tavsiye edebilriim ?
2011 Seçimlerinde Türkiye'de sanki 4 Parti varmış lanse edildi.İnsanlara diğer partilere sorduğumda öyle bir partimi var dediler ?
Yani olayın ÖZETİ :MEDYA !
Erdoğan "Ben 76 Milyonu seviyorum "
Fatih Altaylı : Efendim her alkol içen Alkolik midir ?
Erdoğan:Evet Alkoliktir..
Fatih Altaylı :Bende 2 kadeh içiyorum ama tayyip beye oy veriyorum diyenler var.
Erdoğan: "ONLAR ZATEN ALKOLİKLER ARASINA GİRMEMİŞ OLUYOR"
Bu ne demek oluyor ?
Ayrıca İmzanda olduğu gibi..
Sahte Kahramanları Temizlemek !
Demokrosi diye tuturan bir hükümet.TRT VE MEDYA neden vermedi acaba ?
Demokrosi anlayaşı bumu hükümetin ?
Medya CUMA,CUMARTESİ,PAZAR,PAZARTESİ olayları neden vermedi ?
Suriye'de haberleri çarşaf çarşaf veren medya ? Mısır'daki olayları Çarşaf çarşaf veren medya ? Tunus'daki olayları Çarşaf Çarşaf veren medya.Neden bunu 4 gün sakladı ?
Ben 5'in iktidara gelecek yazdığımı görmedim ? Demokrosi anlayışı olan ülkelerde ülkede bütün partilere eşit haber yapılır.Gelişmiş ülkelerde.
2014 Seçim hablerini takip etmen dileği ile ?
Ben bir gün bu 4 parti DIŞINDA nmiting gösterildiği ini görmedim ?
Olayın özeti şu :MEDYA'YI KENDİNE BAĞLARSAN İSTEDİĞİNE HÜKMEDERSİN ...
Herkesin kendi düşüncesi.Karşıt görüşlü olmak onun ifadesine saygı duymadığımız göstermez.Düşüncedir.İnsanları tek düşünce ürünü yapmak.DİKTÖRYA'NIN İŞİDİR.Herkes güzel bir uslupla cevap yazmaya çalışıyor.
İstediğini beğenmekte özgürsün.