4. Maç
11. Hafta
12. Hafta
Takım yenildik menildik demedi aynı hızla devam ediyor
4. Maç
11. Hafta
12. Hafta
Takım yenildik menildik demedi aynı hızla devam ediyor
Öyle bir şey varsa çok ayıp kasmışlar.
Varsa bile ben geleneksel yemeği gol olan bir yerde barınamam arkadaş. Gerçi orası İtalya'ya yakındı pizzası da güzel olur, ama yok bana böyle bol acılı adana olacak yanına da biber hatta biber gazı ohh mis.![]()
Böyle demişken kariyer bitince, yeni kariyer için önerilere açığım, aslında bir Galatasaray kariyeri açmak istiyorum hazır Sneijder, Drogba bizdeyken.![]()
İspanya Kupası Bilmemkaçıncı Tur 2. Maç
![]()
Çoluk çocuk gelmiş bizi eleyeceğini zannediyor
13. Hafta
14. Hafta
Falcao tekrar atmaya başladı. Ayık olsun kaleciler![]()
5. Maç
Gruptan 1. olarak çıkmayı garantiledik. Çoluk çocuğu oynattık. Gayet iyi oynadılar ama gol atmakta sıkıntı çektiler.
Bu da yeni bebeğim Jimenez
Madrid'in Keloğlan'ını heralde Atletico Madrid'in basketbol kulübünden almışlar. Adam 94 kilo ve 199 cm. Elimden geldiğince oynatmaya çalışıyorum. 3 kez ilk 11 oynayıp 4 kez sonradan oyuna girdi ve iyi bir ortalamayla oynadı.
15. Hafta
Yine hayvanlaştık.
16. Hafta
Ezeli rakiplerin maçından biz galip çıktık![]()
İspanya Kupası 5. Tur 1. Maç
6. Maç
Bizim için formalite niteliği taşıyan bir maçtı. Rahat kazandık. Bebeğim Jimenez de ilk resmi golünü attı![]()
Gelebilecek rakiplerden en zoru geldi - Napoli
Artık Cavani'si olmasa bile çok güçlü bir kadrosu var Napoli'nin.
94 kilo mu maşallah daha o yaştayine de iyi bir gençmiş o arkadaş
Maçlar gayet güzel.Avrupa'da Napoli'yi geçeriz.
Dünya'da Yılın Takımı İçinde Bir Yeni Bir Eski Öğrenci
Arsenal'den Mascherano, Atletico'dan Florenzi yılın takımında girme başarısı gösterdi.
Umarım geçeriz, çok yıldız oyuncusu var ama bu sezon formda değiller. Şu an Seri A'da 6. konumdalar.
Yönetim geldi ve hedefleri değiştirelim iyi gidiyoruz mesajı verdi. Biz de değiştirdik transfer bütçesi oluştu birden, transfer yapmayı düşünmüyordum. Durum böyle olunca defansa ya da sağ beke as oyuncu alabiliriz.
İspanya Kupası 5. Tur 2. Maç
Çeyrek Finalde Malaga ile eşleştik.
Transferleri Yaptık
Cornelius çok iyi bir forvetti ama forma şansı bulamıyordu ve benim oyun tarzıma uygun bir hücumcu değildi. Rafinha da forma şansı bulamadığı için söylenmeye başlamıştı.
Kaleci Westwood'un kiralık sözleşmesini feshedip İspanya'da yetişen kaleci Alberto'yu aldık. Rochina'yı kiraladık, kendisi rotasyon amaçlı bir transfer oldu. Castaignos ise Cornelius gidince yerine alınan oyuncu oldu, sağ kanatta da oynayabiliyor olması bir avantaj.
Messi'yi Ronaldo'yu falan satılık listesine koymazlarsa transferi bitirdik.
İspanya Kupası Çeyrek Final
Yarı Finaldeki rakibimiz Barcelona.
17. Hafta
18. Hafta
Oyuncular takım konuşmalarımdan rahatsızmış. Lan nankörler bu nedir? Ben oynama desem bile Rayo'yu yenersin![]()
maç eksiğin olmasına rağmen lidersinkoptuk geliyoruz bi de rochina nın profilini paylaşabilir misin
dönen paralara bak yahu bilmem kaç milyon avrolar üff :F
Biri GS mi dedi GS VARSA BENDE VARIM BENİ Asistan MENAJER OLARAK ALIRSIN !!! maaşa gerek yok yüreğimi ortaya koyar canımı dişime takar çalışırım !!
Kesin bir Galatasaray olacak da şimdiki kariyerimde bu sezon sonu Fatih Terim emekliye ayrılıyor. Bu kariyerde mi Galatasaray'ın başına geçsem yeni kariyer açıp Drogba'nın Sneijder'in ekmeğini mi yesem bilemedim. Sportif direktör yaparız seni de, asistan yapmam
İspanya Kupası Yarı Final 1. Maç
Deplasmanda aldığımız galibiyet ne kadar önemli olsa da çok gol atamadık. Evimizde dikkatli oynayıp gol yemezsek bu iş biter
rochina yı bende severim fm den dolayı bu arada atm den gs ye gitmeyi düşünmüyon demi![]()
İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir
İspanya Kupası Yarı Final 2. Maç
Geçen sene Arsenal'de beni Şampiyonlar Ligi Finali'nden eden köpeklere futbol dersi veriyorumBu sezon 3 kez Barça'yla oynadık 3'ünü de kazandık
Hayvan heriflerFinalde Madrid derbisi var.
Şu an için işler çok yolunda başarılar![]()
1. Eleme Turu 1. Maç
Napoli ben Roma'dayken Juventus'un kullandığı taktiği kullanıyor. O zaman da gıcık olurdum yine gıcık oldum. Hiçbir Barça maçında bu maçta zorlandığımız kadar zorlanmadık. Hakem rakibin net bir penaltısını es geçti. Maçta hiçbir varlık gösteremeyen Suarez'i çıkarıp Menez'i oyuna sokar sokmaz bu değişiklik tabelaya yansıdı. Galibiyet güzel ama tehlikeli bir skor.
25. Hafta
Yedekler gol atmakta zorlandı, rakip işi bizim yerimize bitirdiSevilla da kıyım gerçekleştirdi ve Real Madrid'i 4 - 1 mağlup etti. Ligde inanılmaz rahatız. 2 Maç eksiğimiz olmasına rağmen Barça'yla 5 Real'le 7 puanlık bir fark yakaladık.
1. Eleme Turu 2. Maç
Rakibimiz çok iyi oynadı ama son vuruşlarda etkisizdi. 3 - 3 - 2 - 1 taktiğiyle oynayan rakibimiz bizim için çok önemli olan beklerimizi devre dışı bıraktı ve atağa çıkmakta zorlandık ama son vuruşlarda çok becerikliydik ve sürpriz olmadı.
Florenzi Harika Oynuyor : 11 Gol 16 Asist
Bir Hagi değil ama bir Alex
26. Hafta
Bizim çocuklar da olayı ben gibi gurur meselesi yapmışlar. Vurdular, kırdılar, sert oynadılar ve Barça'ya istediğini yine vermediler.
Bu arada Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz Zenit oldu.
2. Eleme Turu 1. Maç
Bu iş burada biter