Sayfa 79 / 163 İlkİlk ... 2969777879808189129 ... SonSon
2,341 ile 2,370 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    enteresan görüşleriniz var. ben akp yandaşı değilim ama dinime bağlayım. ama sizler gibi düşünmüyorum. ne olacak şimdi ? ben hangi taraftan oluyorum ? olası bir savaşta baltayı kapıp kimi kesmem lazım yani?
    Olası bir savaş dediğimiz şey halkı birbirine kırdırmadır. Burada sadece görüşlerini savunmak isteyen insanların eylemi var. Kimse ile savaş yapmak balta ile birini kovalama meraklısı insanlar değil.

Ben zaten yukarıda yazdığım mantıkta olan AKP lilere karşı söyledim. Eğer öyle düşünenlerden değilseniz sorun yok. Enteresan olduğunu düşünmüyorum. Bugün halk o kadar bilgisizce başbakanı savunuyorki mesajımda yazdığım ironik olay olsa gözü kapalı üstelik bunu dine bağlayıpta taksimdekilere saldıracak insanların olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Aynı mesajı şöylede verebilirim. Başbakan şuradan atlayın dese atlayacak çok insan vardır. gibi..

Ayrıca benim gibi düşünmüyorsanızda saygı duyarım. Dediğim görüşteki insanlar gibi dinsiz, din karşıtı gibi sizi görüşüme katılmadığınız için etiketlemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ister inan ister inanma ama 2 haftadır çoğunuzdan çok ben kızıyorum başbakana.
    Bunca insan da biber gazının müptelası değil ki abi bazı şeylere kızdıkları için hak arıyorlar , sokağa çıkıyorlar. Kendinle çelişme durumu mu var anlamadım ki.

enteresan görüşleriniz var. ben akp yandaşı değilim ama dinime bağlayım. ama sizler gibi düşünmüyorum. ne olacak şimdi ? ben hangi taraftan oluyorum ? olası bir savaşta baltayı kapıp kimi kesmem lazım yani?
    Böyle düşünen biz değiliz. Bizler , onlar diye ifade edecek konuma geldik abi bak basit bir konuyu bile açıklarken böyle kelimelere ihtiyaç duyuyoruz ve bunun tek sorumlusu başbakan.

Bu görüşün sahibi de kendileri kimse kusura bakmasın. Kendine oy vermeyenler çapulcu oldu , kindar oldu , terörist oldu , provakatör oldu. Kendi seçmeni melek melaike.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kullanıcı ismi.......Mesajlar
    petrol_fb12.....223
    Aydin ..........164
    Ralf .........137
    Corpus ........118
    _yoLcu_ ........112
    anil luque .......108
    Nocna Mora .......104
    europeanconquer..... 92
    Börk 72......
    SAİT71 ........70

konuda en aktif olan 10 arkadaş bunlar. _yolcu_ dışındakiler direnişe destek veren grup sanırım. Haddimi aşarak bu 9 arkadaşın hangi partinin yandaşı olduğunu sorabilir miyim?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

petrol_fb12.....223
    Aydin ..........164
    Ralf .........137
    Corpus ........118
    _yoLcu_ ........112
    anil luque .......108
    Nocna Mora .......104
    europeanconquer..... 92
    Börk 72......
    SAİT71 ........70

konuda en aktif olan 10 arkadaş bunlar. _yolcu_ dışındakiler direnişe destek veren grup sanırım. Haddimi aşarak bu 9 arkadaşın hangi partinin yandaşı olduğunu sorabilir miyim?
    Şahsım adıma konuşayım. Gezi' deki birçok kişinin de olduğu gibi parti tutmayan, meclisteki partilerin beni temsil edemediğini düşünen ve hakkını aramayı bilen biriyim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben parti yandaşı değilim,siyasi bir görüşüm var ama şu günlerde hiç bir parti benim görüşümü yansıtmıyor,yansıtamıyor,hoş şimdilik bir oy hakkım olmadığı için onun da bir önemi yok,bu arada evet direnişi destekliyorum,etrafa zarar verilmediği sürece,yersiz ortamlarda yapılmadığı sürece destekliyorum.Hükümet geri adım atıp,özür dileyene kadar da destekleyeceğim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

petrol_fb12.....223
    Aydin ..........164
    Ralf .........137
    Corpus ........118
    _yoLcu_ ........112
    anil luque .......108
    Nocna Mora .......104
    europeanconquer..... 92
    Börk 72......
    SAİT71 ........70

Sorun da biraz burada gibi yani insanların çıldırmasının problemi biraz da bu. Ortada doğru düzgün lider yok. AKP'ye oy vermiyorum diyenlerin diğer partilere de gönül rahatlığıyla oy verdiğini sanmıyorum. Medya önümüze 4 parti sunuyor; seç birini. Diğerlerini seçersen zaten halkın büyük kısmının o partiden haberi bile olmadığı için(medya güçleri yok) çok az oy alacak ve meclise bile giremeyecek. Senin oyun da çöp olacak.

Darbe yapılacaksa RTE'nin karşısındaki liderlere darbe yapılması gerek. RTE yoksa daha çok seçilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Körü körüne siyasi parti yandaşı değilim. Tüm siyasilerin fikirlerini muhalifliğini dinlerim ve haklıysa hakkını veririm. Yani X partiliyim diğer partiler Allah birdir dese bile karşı çıkacaksın gibi bir siyasi yaklaşımım yoktur. Solcusu ilede oturur içerim sağcısı ilede oturur muhabbet ederim. Ancak ülkeme kast edildiğini anlarsamda sonuna kadar, gerekirse partimin genel başkanının fikirlerini dinlemeyip haklı bulduğum bir konuda, başka insanlarla birlikte aynı görüşlerimi sürdürerek, aynı partiyi desteklemeye devam ederek yapılan işe karşı çıkarım...

Desteklediğim siyasi parti MHP'dir. Ancak dediğim gibi şu ayırt edilmeli; bu takım değil siyasi bir görüştür. Her yaptığı şeye düşünmeksizin doğrudur demem... Ancak davamdan asla vazgeçmem tabiki...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

RTE eğer 70-80'lerde bu ülkenin başında olsa oturamazdı o koltukta. Ama kendisi biliyordu böyle olacağını. Bilerek polis devleti kurdu böyle. Bu da 10 yılını aldı.

Edit: Ayrıca kimin hangi partiye oy verdiğinin önemi yok. Önemli olan şu andaki olayların farkında olmak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

petrol_fb12.....223
    Aydin ..........164
    Ralf .........137
    Corpus ........118
    _yoLcu_ ........112
    anil luque .......108
    Nocna Mora .......104
    europeanconquer..... 92
    Börk 72......
    SAİT71 ........70

Olayın partiler ile alakası yok ki. Eğer çok merak ediyorsanız söyleyeyim;

Hiç bir parti yandaşı değilim.
    Last edited by Nocna Mora : 08.Haziran.2013 at 13:18
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

petrol_fb12.....223
    Aydin ..........164
    Ralf .........137
    Corpus ........118
    _yoLcu_ ........112
    anil luque .......108
    Nocna Mora .......104
    europeanconquer..... 92
    Börk 72......
    SAİT71 ........70

Neden olduğunu sorabilir miyim ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Olayın partiyle ne alakası var?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@nannar

Güzel soruydu Hasan hoca tuttum bunu : ) Bu tip anlık sorulara verilen cevaplar üzerine tez bile yazılabilir
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Direnişin 2.gününden itibaren Taksim, Akaretler, Beşiktaş, Gümüşsuyu gibi en aktif bölgelerde bulunmuş biri olarak yazıyorum;

Ekonomik olarak bakıldığında Tayyip Erdoğan Türkiye'yi düzlüğe çıkartan adamdır. Bugün dünya üzerinde ekonomik olarak söz sahibi ve G8 zirvesine davet edilmiş bir ülkede yaşıyoruz. Amerika'nın her emrini kayıtsız şartsız yerine getirmeyen hatta Amerika'nın altarnatifini yaratmaya çalıştığı bir parti konumunda şu an. En son Amerika ziyareti çok olumlu geçmedi, orada sağlam da bir fırça yedi ama döndüğünde kredi notlarımız bi anda yükseldi. Kısacası Ekonomik olarak doğru yoldayız.

Olayın diğer yüzü ise insan haklarının sıfıra yakın olduğu ülkelerde ki gibi yaşıyor oluşumuz. Aslında bu durumdan hem parti hemde kutsal önderleri Fetullah Gülen'de rahatsız çünkü Tayyip gerçekten çok kinci ve faşist zihniyetli bir insan bu faşizanlıkta global değil nedense ulusaldır. Gençlik yıllarından kalma bilinç altında ne kaldıysa artık Türkiye'nin sol kesimine karşı inanılmaz bir nefreti var. Bunun global olmadığına müslüman ülkeleri yağmalayan, kadınlarına tecavüz eden Amerikan askerini kahraman olarak lanse etmesiyle de anlayabiliriz.

Benim kendi adıma ülkenin ekonomik olarak gidişatı hakkında çok derin endişelerim yok yalnız toplumun belirli bir kesimine yapılan barbarlıktan, ulu önder Atatürk'ün bu ülkeden silinmeye çalışılmasından, halkın kendi ülkesi hakkında söz sahibi olamamasından ve bu diktatör rejimine karşı medyanın 3 maymunu oynamasından rahatsızım.

Bunların önemini de şöyle anlatayım. 89'da Romanya halkı tarihinin en büyük rafahını yaşarken Çavuşeskuya karşı ayaklanıp kurşuna dizmişlerdir. Olaylar da Macar bir din adamının evinden alınmasıyla başlamış küçük bir eylemin tüm ülkeye yayılmasıyla gerçekleşmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu şarkı barış karşıtı ve eylem karşıtları için gelsin

[YOUTUBE="Arr-TrcDZwI"]flört[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Direnişin 2.gününden itibaren Taksim, Akaretler, Beşiktaş, Gümüşsuyu gibi en aktif bölgelerde bulunmuş biri olarak yazıyorum;

Ekonomik olarak bakıldığında Tayyip Erdoğan Türkiye'yi düzlüğe çıkartan adamdır. Bugün dünya üzerinde ekonomik olarak söz sahibi ve G8 zirvesine davet edilmiş bir ülkede yaşıyoruz. Amerika'nın her emrini kayıtsız şartsız yerine getirmeyen hatta Amerika'nın altarnatifini yaratmaya çalıştığı bir parti konumunda şu an. En son Amerika ziyareti çok olumlu geçmedi, orada sağlam da bir fırça yedi ama döndüğünde kredi notlarımız bi anda yükseldi. Kısacası Ekonomik olarak doğru yoldayız.

Olayın diğer yüzü ise insan haklarının sıfıra yakın olduğu ülkelerde ki gibi yaşıyor oluşumuz. Aslında bu durumdan hem parti hemde kutsal önderleri Fetullah Gülen'de rahatsız çünkü Tayyip gerçekten çok kinci ve faşist zihniyetli bir insan bu faşizanlıkta global değil nedense ulusaldır. Gençlik yıllarından kalma bilinç altında ne kaldıysa artık Türkiye'nin sol kesimine karşı inanılmaz bir nefreti var. Bunun global olmadığına müslüman ülkeleri yağmalayan, kadınlarına tecavüz eden Amerikan askerini kahraman olarak lanse etmesiyle de anlayabiliriz.

Benim kendi adıma ülkenin ekonomik olarak gidişatı hakkında çok derin endişelerim yok yalnız toplumun belirli bir kesimine yapılan barbarlıktan, ulu önder Atatürk'ün bu ülkeden silinmeye çalışılmasından, halkın kendi ülkesi hakkında söz sahibi olamamasından ve bu diktatör rejimine karşı medyanın 3 maymunu oynamasından rahatsızım.

Bunların önemini de şöyle anlatayım. 89'da Romanya halkı tarihinin en büyük rafahını yaşarken Çavuşeskuya karşı ayaklanıp kurşuna dizmişlerdir. Olaylar da Macar bir din adamının evinden alınmasıyla başlamış küçük bir eylemin tüm ülkeye yayılmasıyla gerçekleşmiştir.
    Eokonomi iyi diyorsun ama bu ekonomide üretim yok tüketim çok.Cari açık ok fazla.Ekonomiyi hizmet sektörü ve İnşaat sektörü ayakta tutuyor diyebilir. Heryer Beton oldu. Bu betonlaşma sadece İstanbulda değil heryerde. Zonguldakda yaşıyorum ben burda bile bakıyorum heryer inşaat alan. Ülkede üretime yönelme yok hep tüketim hep tüketim bu sistem biryerde patlak verince çok daha kötü olacak suni bir iyi gidiş var ekonomide.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ekonomik olarak 10 yıl öncesinden ilerde olmamızın sebebi AKP değil gelişen teknoloji ve aradan geçen zamandır.

- Devletin bütün değerli kurumları yabancılara neredeyse bedavaya satıldı. Zararına satış yaptılar nakit para almak için. Gelen nakit paraları artı olarak yansıtıp insanları yanıltıyorlar.

- 10 yıl önce de aynı olan kayıt dışı hizmetleri, kayıt altına aldılar. Bu sayede ekonomi gelişti diyorlar. Oysa değişen, gelişen bir şey yok. Sadece kayıt altına alınca rakamlar arttı, olay bu.

Bunlar aklıma ilk gelenler. Ekonomik anlamda kısa vadede iyi işler yapıyor gibi durabilirler fakat uzun vadede tamiri zor hasarlar yarattılar. Rakamlarla yalan söylemeye de devam ediyorlar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rakibiyle birebir kalan Messi'nin bir anda uzaması gibi uzayan dış borcu unutmamak gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

IMF'ye borç bitti diyorlar dış borç yokmuş sıfır borçlu bir ülkeymişiz gibi algılıyor insanlar..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    IMF'ye borç bitti diyorlar dış borç yokmuş sıfır borçlu bir ülkeymişiz gibi algılıyor insanlar..
    Bir de o borcun nasıl bittiğini (!) sorgulasalar keşke!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Olayın zaten koptuğu nokta, oradaki gençlere bir parti yandaşıymış gibi davranan kesime derdin anlatılamaması.

Daha önce de yazdım. Chp'li değilim. Sadece Atatürkçüyüm.

Hasan hocam, sanırım cidden konuyla bir ilginiz yok ya da fazla bilginiz yok konu hakkında. Başbakanı sevmem diyorsun ama olaya yaklaşımının ondan farkı yok. Gerçi sen de bu konuda önceden %70'i chpli, gerisi pkk'lı ve ermeni gibi sana yakışmayacak çok sığ bir bakış açısıyla durumu yargılamıştın ki yanılmıyorsam sırf ekonomi kötü gidecek diye oraya giden direnişçilere vatan haini demiştin.

Bir şey diyemiyorum cidden. Hala durumu partilere yanlamaya çalışanlar var. Bilmiyorsunuz. Oraya gitmediğiniz -şehir dışında oturanların gitmediği belli- ve oradaki durumu anlamadığınız belli.

Dün değil, ondan önceki gün, cnn türk'te nazlı ılıcak'ın programında bir akpli profesör vardı. profesör diyorum ve adam canlı yayında milletin gözünün içine baka baka yalan söyledi. ilk başta oraya gittiğini söyledi ve sonra oraya giden katılımcılardan biri "şunu şunu görmene rağmen mi bunları söylüyorsun" dediğinde "ben tarlabaşı taraflarına gittim" dedi.

Başbakan gibi yapmayın. Oradakilerin %80'inin 18-23 yaşındaki gençler olduğunu unutmayın. Ve yapabiliyorsanız olayı diğerlerine rağmen daha az yandaş olan yerlerden takip edin. Halk Tv'den takip edin de demiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006

Bu gün çArşı ile Beşiktaş'dan Taksim'e yürüyeceğim, bir ay önce düşünsem aklıma gelmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

petrol_fb12.....223
    Aydin ..........164
    Ralf .........137
    Corpus ........118
    _yoLcu_ ........112
    anil luque .......108
    Nocna Mora .......104
    europeanconquer..... 92
    Börk 72......
    SAİT71 ........70

Hiç bir partiyi Desteklemem.Ben halkım halk olarak kalacağım.

Bunu en baştan beri söyledim

Yandaş değilim..

AKP tutanlara saygım var.Tutmuyanlara DİNSİZ demedim ;(

Duygu sömürmek için.Cami'de İÇKİ HABERİ YAPTILAR TUTMADI.NE DEDİLER TUTMADI (GRUP .... YAPTILAR DEDİLER TUTMADI.BAYRAK YAKTILAR DEDİLER TUTMADI..

Reyhan'lı saldırısı..DEVLET = SURİYE İSTİHBARATI YAPTI SONRA =CHP YAPTI ;(

Sonra ne cıktı.Ordaki Muhaliflerin yaptığı ortaya cıktı ..Orda 54 vatandaşımız şehit oldu kimsenin GIKI cıkmadı ;(

Neden olur mu ? 2 i arap ülkesinden Suriye'ye muhaliflere destek olmak için.10 Milyar Dolar Aldık ;(

İMF borcu 2002'de 23 Milyar Dolar'dı 1 gece'de biz 10 Milyar Dolar aldık ;( Çocuğa şeker verir İMF borçları kapattık diyorlar..

[YOUTUBE="a_48C1JiIgo"].......[/YOUTUBE]

Biber Gazı Bala Benziyor..

Benim Tomam Bana Sıkıyor !!!
    Last edited by petrol_fb12 : 08.Haziran.2013 at 18:53

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerliler ve Beşiktaşlılar Beşiktaş'ta toplanıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ekonomi konusunda hepiniz haklısınız çok fazla yabancılaşma oldu ülke şirketlerinde ama unutmayalım ki bu sistem Menderes döneminde başladı hatta Amerika'nın onu başa getirmekte ki amacı devlete ait kurumlara kadar sahip olmaktı.

Ayrıca üretim=ekonomi demekte yanlış olur. Türkiye şu an üreterek ekonomisini düzeltebilecek durumda değil çünkü paramızın Dolar ve Euro karşısında ki değeri oldukça düşük ve kur farklarında ki risk ithalatçı için büyük bir handikap. Kaldı ki Çin furyası Asya'yı aşıp yavaş yavaş Afrika ülkelerini de sarmış durumda, büyük firmalar fabrikalarını ucuz işçilik olan ülkelere kaydırmakta. Böyle bir sistemde üretimde diğer Avrupa ülkelerinin de yapamadığı gibi rekabet etmek çok zordur. Avrupa ülkelerinin tek avantajı ise teknolojik olarak geldikleri noktayı çok iyi pazarlıyor olmaları. Türkiye geleneksel pazar alışkanlığından modern pazara geçiş sürecinde ciddi sıkıntılar yaşadı ama bugün modern pazar bile çok ciddi istihtam sağlamakta. Yaşanmamış senaryo hakkında konuşmak zor ama geçtiğimiz 10 yıl içinde o veya bu parti başta olsaydı yaşanan global krizleri çok daha fazla hissederdik diye düşünüyorum. İşim gereği bunları çok iyi gözlemleyebiliyorum.

Dediğim gibi ekonominin nasıl düzgün gözüktüğü hakkında ki tezlerinizde ve rahatsızlıklarınız da haklısınız ama bunun da başka bir çözümü yok çünkü tepetaklak aşağı doğru giden bir ülke devraldı hükümet.

Ayrıca tekrar belirtmek istiyorum AKP'li falan da değilim. Günlerdir fırsat buldukça Taksim'e giden haftasonları orada sabahlayan, Tayyip istifa diye avaz avaz bağıran biriyim ama niye bağırdığımı nelerden rahatsız olduğumu daha önce de belirttim.

Ekonomi, kriz sürecini hala atlatamamış ülkelerden iyi ama yönetim biçimi kesinlikle ve kesinlikle yanlış işin kötü tarafı atadan deden CHP'li biri olarak altarnatif bi isim aklıma dahi gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ayyıldız Tim

Arkadaslar Biz Cok Güldük Ve Gülmeye Devam Ediyoruz Sizinlede Paylasalim Hepbirlikte Gülelim Istedik Simdi Bu Kendilerine redhack Denilen Terör Orgütlerince Ve Dis Istihbaratlarca Yönetilen Bu Grup Bugün Emniyeti Hackledik Iste Tel Nolari Diye Aciklama Yapti Ve Tel No Yayinladi ! Simdi Bakalim Son Gunlerde Hack Adi Altinda Ne Yalanlar Söylemislerdi !!! Olmayan Beyoglu Emniyet Mudurlugunu Hackledik Demislerdi Basbakanin Numarasi Diye Eski Milletvekili Ve Esinin Telini Yayinlamislardi Hatayi Hackledik Deyip Belge Yayinlamislardi Ama O Belgenin Bir Asker Tarafindan Verildigi Ortaya Cikmisti !!! Simdiki Yeni Yalanlari Emniyeti Hackledik Tel Nolari Diyorlar Bunca Yillik Hack Hayatimizda Binlerce Siteyi Hackledik Ama Sagi Solu Yirtilmis Belge Ne Hackledik Ne Gördük Acaba Kimden Aldilar Merak Ettik ! Telekomdan Mi Unutmadan Bu Arkadaslar Ayt Hackledik Diye Yayin Evinin Her Zaman Verdigimiz Tel No Da Yayinlamislardi Ne Diyoruz O Zaman He He Deyip Geciyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Polisi destekleyen arkadaşlar? Polis olmadan nasıl yürünüyormuş? Kim olay çıkarıyormuş? Suçlu kimmiş? Hata kimdeymiş?

Biraz açın gözleri artık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kadir Topbaş "Mimarlarla görüştük kabul ettiler" dedikten 38 saniye sonra Mimarlar Odası tarafından yalanlandı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an orada olmak vardı. Ahhh Antalya'ya olmadık zamanda geldim
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Ayyıldız Tim

Arkadaslar Biz Cok Güldük Ve Gülmeye Devam Ediyoruz Sizinlede Paylasalim Hepbirlikte Gülelim Istedik Simdi Bu Kendilerine redhack Denilen Terör Orgütlerince Ve Dis Istihbaratlarca Yönetilen Bu Grup Bugün Emniyeti Hackledik Iste Tel Nolari Diye Aciklama Yapti Ve Tel No Yayinladi ! Simdi Bakalim Son Gunlerde Hack Adi Altinda Ne Yalanlar Söylemislerdi !!! Olmayan Beyoglu Emniyet Mudurlugunu Hackledik Demislerdi Basbakanin Numarasi Diye Eski Milletvekili Ve Esinin Telini Yayinlamislardi Hatayi Hackledik Deyip Belge Yayinlamislardi Ama O Belgenin Bir Asker Tarafindan Verildigi Ortaya Cikmisti !!! Simdiki Yeni Yalanlari Emniyeti Hackledik Tel Nolari Diyorlar Bunca Yillik Hack Hayatimizda Binlerce Siteyi Hackledik Ama Sagi Solu Yirtilmis Belge Ne Hackledik Ne Gördük Acaba Kimden Aldilar Merak Ettik ! Telekomdan Mi Unutmadan Bu Arkadaslar Ayt Hackledik Diye Yayin Evinin Her Zaman Verdigimiz Tel No Da Yayinlamislardi Ne Diyoruz O Zaman He He Deyip Geciyoruz
    Ayyıldız Tim Mosad ağına girsin helal olsun diyim..Bana ufak sitelerle gelmesinler.Madem bu ülkeyi cok seviyorlar.Girsin bilgi sızdırsın acıklasın.

Anonymous ‏FREE FİLİSTİN adı altında MOSAD'a saldırı düzenlemişti.Siteyi engellemişti bir süre.REDHACK ile.

Last edited by petrol_fb12 : 08.Haziran.2013 at 21:22

Mesaj Yetkileri